کتاب میثم، زندگینامه و خاطرات سردار شهید مرتضی شکوری
خواندن نظراتمعرفی کتاب میثم، زندگینامه و خاطرات سردار شهید مرتضی شکوری
«میثم» زندگینامه و خاطرات سردار شهید مرتضی شکوری (میثم) نام اثری از گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی است که زندگی این شهید بزرگوار را از زبان خانواده، دوستان و نزدیکانش روایت میکند. شهید مرتضی شکوری معروف به میثم مربی تاکتیک پادگان امام حسین (ع) بود که در عملیات بدر به شهادت رسید.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
تبلور یک بسیجی تمامعیار بود. یک بسیجی خاکی خاکی. و همهی اینها از اخلاص او سرچشمه میگرفت. نگاه بسیار تیزبین به مسائل داشت.
اما در همان دورههای آموزشی کاری میکرد که همهی بسیجیها او را از خودشان میدانستند.
مثلاً، وقتی برای ناهار میرفتیم دو صف غذا تشکیل میشد؛ یکی برای بسیجیها و یکی هم برای پاسدارها و مربیان.
میثم همیشه در صف بسیجیها میایستاد. با آنها بود. با آنها غذا میخورد. اصلاً خودش را خاک پای بسیجیها میدانست. و این را همهی بسیجیهای دوره درک میکردند.
گروهانهایی که او آموزش میداد همه شهادتطلب بودند. همه آماده و پرتوان برای حضور در عملیات.
هیچ کدام از بسیجیها خاطرات روزهای آموزشی و بودن با میثم را فراموش نمیکنند. بسیاری از آنان شخصیتی رویایی و افسانهای از میثم در ذهن خود داشتند.
بارها در مناطق عملیاتی دیده بودم که بسیجیان به سراغ میثم میآمدند و از او به خاطر نحوهی آموزش تشکر میکردند.
یک شب در محوطه پادگان با هم قدم میزدیم. یک بسیجی از فرط خستگی در سر پست نگهبانی خوابش برده بود! میخواستم ببینم میثم چگونه برخورد میکند.
او به آرامی جلو رفت. اسلحه را برداشت و مشغول نگهبانی شد. ساعتی به همین صورت گذشت. پاس بخش برای تعویض نگهبان به ما نزدیک میشد.
میثم به آرامی بسیجی را صدا کرد و اسلحه را در کنارش قرار داد و سریع از آنجا دور شد. بسیجی بیدار شد و بدون اینکه از چیزی خبردار شده باشد با نفر بعدی تعویض شد.
بعدها غیر مستقیم در کلاس درس همان بسیجی گفته بود: اگر در منطقه جنگی و در حال نگهبانی خوابتان ببرد، دیگر دشمن نمیآید به جای شما نگهبانی دهد!
مجنون در آتش
سلام بر ابراهیم (۲)گروه نویسندگان
پسرک فلافلفروشگروه نویسندگان
بازگشتگروه نویسندگان
شاهرخ حر انقلابگروه نویسندگان
راز رضوان؛ زندگینامه و خاطرات سردار مقاومت اسلامی عماد مغنیه (حاج رضوان)گروه نویسندگان
کد ۸۲
حجت خداگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
من زینبی امگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
عالی
شهید نظر می کند به وجه الله 🌹
خیلی زیبا بود شهید میثم مسئول آموزش پادگان امام حسین ع که همه از اسمش وحشت داشتن ولی ...... خدایا روح ما را با یاد شهدا شاد کن اللهم صل علی محمد و آل محمد