کتاب کتاب مفتقر: روایت زندگی آیتالله شیخ محمدحسین غروی اصفهانی
خواندن نظراتمعرفی کتاب کتاب مفتقر: روایت زندگی آیتالله شیخ محمدحسین غروی اصفهانی
«کتاب مفتقر» روایت زندگی آیتالله شیخ محمدحسین غروی اصفهانی(۱۳۲۱-۱۲۵۷)، به قلم حسین سلیمانی(-۱۳۶۷)، است.
در بریدهای از مقدمه کتاب میخوانیم:
«وارد حرم حضرت امیر (ع) که میشوم، شلوغی گوشهای از ایوان طلا چشمم را میگیرد. جلوتر که میروم حجرهای را میبینم. حجره به دو نیم تقسیم شده است؛ قسمتی برای ورود و قسمتی برای خروج. کنجکاو میشوم راز حجره را بفهمم. در صفی که منتهی میشود به حجره، پشت سر مرد میانسال عربی قرار میگیرم. دختربچهی کوچکی که به پاکستانیها شبیه است همراه پدرش در صف پشت سرم قرار میگیرند. مدتی بعد وارد حجره میشوم. قبری است و عکسی از یک روحانی بالایش؛ چهرهای که برایم آشناست. در ذهنم جستوجو میکنم و چیزی در میان ذهنم روشن میشود. مرور میکنم قبل از سفر که نام مفتقر را در اینترنت جستجو کردم و همین عکس آمد. باورم نمیشود. اینجا مزار شیخمحمد حسین است؛ آیتالله شیخمحمدحسین غروی اصفهانی؛ مفتقر. با خود فکر میکنم، چه میشود اگر در این چند روز که اینجایم جز کتابِ دعا و مهرِ نماز و قرآن برای قرائت و تفکر، قلم هم در دستهایم باشد و بنویسم از شیخ؟
آرام وارد حجره میشوم و پایین پای شیخ مینشینم و فکر میکنم. نوشتنم از شیخ، در جوار او تمام شده است. مردم دستهدسته وارد حجره میشوند، فاتحهای میخوانند و میروند. به عکس کوچک شیخ نگاه میکنم. ابهامی در چهرهی اوست. عمامهاش کوچک است و گویی نگاهت میکند. همهی آنچه را برایش نوشتهام، مرور میکنم. میدانم که حق مطلب ادا نشده است.»
کتاب قوام
محسن دریابیگی
سخنان حکیمانه و نصیحتهای پدرانهعبدالکریم حقشناس
نور چشم امام (زندگینامه و خاطراتی از شهید آیتالله سید مصطفی خمینی «ره»)گروه نویسندگان
سرو در بندگروه نویسندگان
عطر شببوهاحمید حسام
حاجی بصیر؛ سردار شهید حاج حسین بصیر (قصه ی فرماندهان ۲۶)امیرحسین انبارداران
شمع جمع: آیتالله ملا حسین قلی همدانیاحمد نثاری
کتاب راشد: روایت زندگی حجت الاسلام شیخ حسینعلی راشدمحسن حسام مظاهری
نوجوان پنجاهسالهگروه نویسندگان
مسافر ملکوتگروه نویسندگان
یادگاران: کتاب باقریفرزانه مردی
مصطفی (زندگینامه و خاطراتی از سردار سرلشکر شهید حجتالاسلام مصطفی ردّانیپور)گروه نویسندگان
کتاب رسول ترک: روایت زندگی رسول دادخواه تهرانیفاطمه طهرانی
دستواره سخن میگوید...سیدحسن شکری
تفسیر روی داربستگروه نویسندگان
زندگی و سلوک آیت الله العظمی سید حسین طباطبایی بروجردینرگس علی مردانی
کتاب کافی: روایت زندگی حجتالاسلام شیخ احمد کافیمحسن حسام مظاهری
فاطمیون: زندگینامه و حکایتهای شنیدنی از چهل شهید لشکر فاطمیونگروه نویسندگان
پروانه در چراغانی؛ بر اساس زندگی شهید حسین خرازی (قصهی فرماندهان ۵)مرجان فولادوند
چگونه با دیگران موثر برخورد کنیم
همه چیز روبه راه است؛ ممنونمشهاد زمانی
ام سلمه، همدم وحیمرضیه محمدزاده
مناجات در رمضانجابر عناصری
سلوک ماتم؛ شیوههای عزاداری از دیدگاه اهل بیت (ع)سیدمسعود عمرانی
کتاب صد و چهاردهم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی ، کتاب خوبی بود .
مختصر.قشنگ.ساده
شیرین رحمة الله علیه
خیلی خیلی مختصر بود .
بسیار خلاصه و کوتاه اما روان و گویا... مفتقرا متاب رو از در او به هیچ سو زانکه مس وجود را فضه او طلا کند شعر از آیت الله غروی اصفهانی با تخلص مفتقر
درسته کتاب کوتاهه.و چیز جالبی ندیدم واقعیتش