کتاب کتاب مفتقر: روایت زندگی آیتالله شیخ محمدحسین غروی اصفهانی
حسین سلیمانیانتشارات:
انتشارات خیمه٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب کتاب مفتقر: روایت زندگی آیتالله شیخ محمدحسین غروی اصفهانی
«کتاب مفتقر» روایت زندگی آیتالله شیخ محمدحسین غروی اصفهانی(۱۳۲۱-۱۲۵۷)، به قلم حسین سلیمانی(-۱۳۶۷)، است.
در بریدهای از مقدمه کتاب میخوانیم:
«وارد حرم حضرت امیر (ع) که میشوم، شلوغی گوشهای از ایوان طلا چشمم را میگیرد. جلوتر که میروم حجرهای را میبینم. حجره به دو نیم تقسیم شده است؛ قسمتی برای ورود و قسمتی برای خروج. کنجکاو میشوم راز حجره را بفهمم. در صفی که منتهی میشود به حجره، پشت سر مرد میانسال عربی قرار میگیرم. دختربچهی کوچکی که به پاکستانیها شبیه است همراه پدرش در صف پشت سرم قرار میگیرند. مدتی بعد وارد حجره میشوم. قبری است و عکسی از یک روحانی بالایش؛ چهرهای که برایم آشناست. در ذهنم جستوجو میکنم و چیزی در میان ذهنم روشن میشود. مرور میکنم قبل از سفر که نام مفتقر را در اینترنت جستجو کردم و همین عکس آمد. باورم نمیشود. اینجا مزار شیخمحمد حسین است؛ آیتالله شیخمحمدحسین غروی اصفهانی؛ مفتقر. با خود فکر میکنم، چه میشود اگر در این چند روز که اینجایم جز کتابِ دعا و مهرِ نماز و قرآن برای قرائت و تفکر، قلم هم در دستهایم باشد و بنویسم از شیخ؟
آرام وارد حجره میشوم و پایین پای شیخ مینشینم و فکر میکنم. نوشتنم از شیخ، در جوار او تمام شده است. مردم دستهدسته وارد حجره میشوند، فاتحهای میخوانند و میروند. به عکس کوچک شیخ نگاه میکنم. ابهامی در چهرهی اوست. عمامهاش کوچک است و گویی نگاهت میکند. همهی آنچه را برایش نوشتهام، مرور میکنم. میدانم که حق مطلب ادا نشده است.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب کتاب مفتقر: روایت زندگی آیتالله شیخ محمدحسین غروی اصفهانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | کتاب مفتقر: روایت زندگی آیتالله شیخ محمدحسین غروی اصفهانی |
| شابک: | -۹۷۸-۶۰۰-۶۲۵۴-۳۰-۲ |
| تعداد صفحهها: | ۸۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۲۰۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه صاحبدلان |
سفر امامین علیهماالسلام به دمشق: ماجرای سفر امام باقر و امام صادق علیهماالسلام به سوریه![]()
محمدرضا انصاری
ابوذر غفاریابوالقاسم غلامیمایانی
آنچه در کربلا گذشتشیخ عباس قمی
کتاب رسول ترک: روایت زندگی رسول دادخواه تهرانیفاطمه طهرانی
کتاب قواممحسن دریابیگی
العبدهیات تحریریه موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشموس
کتاب کافی: روایت زندگی حجتالاسلام شیخ احمد کافیمحسن حسام مظاهری
شعور و شهود عاشوراییان، مجموعهای در معرفت حضرت اباعبدالله (ع) و یارانشگروه پژوهشی مؤسسه فرهنگی موعود
حدیث نور؛ خاطراتی آموزنده از زندگانی امام خمینی(ره)ابراهیم رستمی
آسمانیهیات تحریریه موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشموس
رقیه بنت الحسین علیهما السلامنجمالدین طبسی
بحر خروشان: شرح حال سیدعلی قاضی (ره)حسین روحانینژاد
از مدینه تا مدینه (مقتل عاشورا)محمدمهدی تاجلنگرودی
شرح دعای عهدمیرزا محمد بن محمد حسن بن ملا علی هرندی
حکمتهای مهدوی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام زمان عجلالله تعالی فرجهالشریف (راه زندگی ۱۵)جواد محدثی
شرح شهادت آفتابخطیب خوارزمی
اسرار مباهلهمحمدرضا انصاری
امام رضا علیهالسلام و زندگی: گزارشها و داستانهایی کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیهالسلاممهدی غلامعلی
مهارت سخن گفتن در جمع![]()
آلیسون کانلی
همه چیز روبه راه است؛ ممنونمشهاد زمانی
ام سلمه، همدم وحیمرضیه محمدزاده
مناجات در رمضانجابر عناصری
سلوک ماتم؛ شیوههای عزاداری از دیدگاه اهل بیت (ع)سیدمسعود عمرانی

کتاب صد و چهاردهم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی ، کتاب خوبی بود .
مختصر.قشنگ.ساده
خیلی خیلی مختصر بود .
مختصر رو مفید
بسیار خلاصه و کوتاه اما روان و گویا... مفتقرا متاب رو از در او به هیچ سو زانکه مس وجود را فضه او طلا کند شعر از آیت الله غروی اصفهانی با تخلص مفتقر
درسته کتاب کوتاهه.و چیز جالبی ندیدم واقعیتش