معرفی و دانلود کتاب مهر مادر + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مهر مادرsubscriptionAvailable

کتاب مهر مادر

چهل روایت از ارادت شهدا به مادرشان حضرت زهرا (س) و عنایت حضرت به شهدا

نوع کتاب
۴.۸(از ۲۹ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب مهر مادر

«مهر مادر (چهل روایت از ارادت شهدا به مادرشان حضرت زهرا (س) و عنایت حضرت به شهدا)»، کاری از گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی است که روایت دلدادگی و توسل شهدای ۸ سال دفاع مقدس به حضرت فاطمه زهرا (س) را از زبان بازماندگان آنان بازگو می‌کند:

عبدالله عاشق واقعی حضرت بود. در ایام فاطمیه سال ۱۳۶۵ مجروح و سریع به بیمارستان منتقل شد. در آنجا آن‌قدر ماند تا روز شهادت حضرت زهرا (س) فرارسید و آن‌گاه به سوی مادر پر کشید.

شهید حجت الاسلام شیخ رحمت‌الله میثمی در فرازهایی از وصیتنامه‌اش می‌گوید:

بدانید پیروزی و موفقیت شما در این دنیا بسته به عشق و دوستی شما نسبت به امام زمانتان است.

آن‌ها که عاشق مهدی (عج) هستند دیگر به هیچ چیز عشق نمی‌ورزند. تنها غم و ناراحتی آن‌ها دوری از معشوق و اینکه چرا بیشتر آقا را دوست نمی‌دارند است.

دلی که عشق مهدی (عج) در آن باشد هیچ وقت پیر نمی‌شود.

فرج امام زمان (عج) فرجی است که موجبات شادمانی حضرت زهرا (س) را فراهم می‌کند. و دل داغدیدهٔ بهترین زنان عالم را بعد از سال‌های مدیدی شادمان می‌کند.

ای خدا یاری کن در عشق او بسوزیم و بگرییم. ای خدا کوتاهی‌های ما را دربارهٔ او ببخش.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مهر مادر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاب:مهر مادر
عنوان دیگر:چهل روایت از ارادت شهدا به مادرشان حضرت زهرا (س) و عنایت حضرت به شهدا
موضوع:دفاع مقدس
نویسنده:گروه نویسندگان
انتشارات:انتشارات شهید ابراهیم هادی
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۵/۰۷/۰۴
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۳۰.۲۱ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۷۸۴۱۳۹۶
تعداد صفحه‌ها:۲۰۰ صفحه
قیمت کتاب:۱۴۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه فاطمیه

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

homa51
۱۳۹۸/۱۰/۱۳

حس فوق العاده ای داشتم در تمام مدتی که کتاب را می خواندم . شماهم بخوانید . میزان ارادت وتوسل شمارو به حضرت زهرا (س) واهل بیت بیشتر میکنه انشاءالله. شهادت مظلومانه وپر افتخار سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی رابه رهبرم...بیشتر

۴
ای که مرا خوانده ای ،راه نشانم بده
۱۳۹۸/۰۱/۲۱

فوق العاده بود.خیلی قشنگ بود .مادر سادات چه می کند!!!!!!حتما بخوانید .از دست ندید این کتاب زبان قاصر از تعریف خوبی های این کتاب.وقتی هیچ راه عقلانی نیست برای حل مشکلات ذکر یا زهرا غوغا می کنه.

۰
کامکار
۱۳۹۸/۰۵/۱۱

کتابی پراز زیبایی پراز آرامش ان شاء الله بی بی دو عالم دست همه رو بگیرد

۱
mohammad
۱۳۹۶/۰۶/۰۸

السلام علیک یا فاطمه الزهرا سلام الله علیها...

۰
سید ابراهیم
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۲/۲۳

خیلی خوب است

۰
mohammad h.m
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۱/۲۹

توی این کتاب از مادر سادات از حضرت زهرا (س) روایاتی اومده و قشنگی این کتاب زمانیه که بدونیم افرادی که بین خودمون زندگی میکردند چه نجوا ها و چه راز دل هایی با مادر داشته اند. کتاب ناب و کم...بیشتر

۰
m.behnam
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۵/۰۵

خیلی خوب بود 💗💞💙💜

۰
عبدالله
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۱/۱۷

خیلی خیلی خوب هست. به همه توصیه می‌کنم این کتاب رو بخونن.

۰
شهاب
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۱۱/۲۲

السلام علیک یا فاطمه الزهرا (س)

۰
کاربر 3623612
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۱۰/۰۹

از پشت پرده اشک خوندم عالی بود یا زهرا(ص)

۰
reyhaneh1
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۹/۱۸

عالی بود🌷

۰
Stonewall Jackson
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۴/۲۲

درباره ارتباط های معنوی شهدا با حضرت زهرا و واقعا کتاب فوق العاده ای بود.

۰

بریده‌هایی از کتاب

معجزه‌یِ سپاسگزاری.
۳۳
از عرش آمدی و زمین آبرو گرفت باید برای بردن نامت وضو گرفت
ای که مرا خوانده ای ،راه نشانم بده
۳۲
و امام باقر (ع) در حدیثی در جلد سوم اصول کافی فرمودند: «خداوند به چیزی برتر از تسبیحات حضرت زهرا (س) پرستش نشده؛ زیرا اگر چیزی برتر از آن بود، پیامبر آن را به دخترشان تعلیم می‌فرمودند.»
ای که مرا خوانده ای ،راه نشانم بده
۲۴
با تمام وجود درس می‌خواند، همیشه می‌گفت: “امام زمان (عج) یار بی‌سواد نمی‌خواهد.”
ای که مرا خوانده ای ،راه نشانم بده
۲۳
تا ابد این نکته را انشا کنید پای این طومار را امضا کنید هر کجا ماندید در کل امور رو به سوی حضرت زهرا (س) کنید
معجزه‌یِ سپاسگزاری.
۱۵
زیباترین صحنهٔ عشق را در عالم وجود به محبت مادر تشبیه کرده‌اند. می‌گویند در بازار محبت آنکه بیش از همه عاشقی کند، نمی‌تواند اندکی از مهر مادر را ترسیم کند.
کاربر ۱۹۱۵۵۸۵
۸
تا ابد این نکته را انشا کنید پای این طومار را امضا کنید هر کجا ماندید در کل امور رو به سوی حضرت زهرا (س) کنید
masiha
۷
آشتی کردن با خدا ساده‌ترین آشتی‌کنان در عالم است.
ای که مرا خوانده ای ،راه نشانم بده
۵
گلوله‌های آر.پی.جی تمام شده. اگر اجازه می‌دهید، کمی عقب‌نشینی کنیم تا مهمات برسد. الان خط سقوط می‌کند!» آقای فایده نگاهی به چهرهٔ من انداخت و با اطمینان قلبی خاصی گفت: «از زمانی که این خط را با عنایت خدا و کمک شما دوستان گرفتم، کل خط و بچه‌ها را به ائمهٔ اطهار سپردم.» خدا را گواه می‌گیرم. اگر این خط سقوط کند روز قیامت سر راه حضرت زهرا (س) را می‌گیرم و گلایه می‌کنم. باتعجب به صحبت‌های ایشان گوش می‌کردم. هنوز پنج دقیقه از صحبت ما نگذشته بود که یک ماشین پر از گلولهٔ آر.پی.جی به خط ما رسید! ما توانستیم از پیشروی تانک‌های دشمن جلوگیری کنیم و خط حفظ شد.
عبدالله
۵
دست من و عنایت و لطف و عطای فاطمه (س) منم گدای فاطمه (س)، منم گدای فاطمه (س)
k.mehrabi
۵
علی‌اصغر دستش را بالا گرفت! رفت و شروع کرد به خواندن: الا یا ایها الساقی ادرکاساً و ناول‌ها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل‌ها ... تا آخر شعر را خواند و بعد بچه‌ها به کلاس رفتند. مدیر، علی‌اصغر را صدا کرد و به دفتر برد. جلوی همه معلمان و معاونان پرسید: “معنی شعری که خواندی را می‌دانی؟ اصلاً عشق یعنی چه؟!” علی‌اصغر خیلی محکم گفت: “ببینید آقا، عاشق شدن آسان نیست! آدم می‌تواند بگوید من عاشق هستم. اما تا زمانی که این را نگفته آسان است ولی وقتی گفت مشکلات شروع می‌شود!” مدیر باتعجب پرسید: “چه مشکلاتی!؟” علی‌اصغر ادامه داد: “مثلاً شما می‌خواهید عاشق خدا باشید. تا زمانی که نگفتید خدایا عاشقت هستم مشکلی ندارید. هر جا بخواهید می‌روید. هرکاری بخواهید می‌کنید و ... اما زمانی که گفتید خدایا عاشقت هستم باید کار خدایی انجام دهید. اینجای کار مشکل است، یعنی باید خیلی زحمت بکشید. خیلی کارها را نکنید و یا کارهایی که سخت است را انجام دهید. آن موقع می‌توانید بگویید خدایا من عاشقت هستم.” مدیر و معلمان مدرسه باتعجب به صحبت‌های این پسر هشت‌ساله گوش می‌کردند.»