معرفی و دانلود کتاب پیاده تا قبله اول pdf + خلاصه رایگان

مجتبی رحماندوست
انتشارات:
انتشارات خیمه

معرفی کتاب پیاده تا قبله اول

کتاب پیاده تا قبله اول؛ یادداشت‌هایی از سفر اربعین نوشتهٔ مجتبی رحماندوست است و انتشارات خیمه آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب پیاده تا قبله اول

«پیاده تا قبلهٔ اول» نوشتهٔ دکتر مجتبی رحماندوست، یادداشت‌های سفر پیاده‌روی خانوادگی نویسنده در ایام اربعین سال ۱۴۰۱ شمسی است. این یادداشت‌های سریع و صریح را مجموعه عکس‌های موبایلی نویسنده همراهی می‌کند و خیلی کوتاه ما را با حال‌وهوای این پیاده‌روی عظیم آشنا می‌کند. انتشارات خیمه این کتاب را منتشر کرده است.

خواندن کتاب پیاده تا قبله اول را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به جوانان و علاقه‌مندان سفرنامه‌های اماکن مذهبی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب پیاده تا قبله اول

«امروز یکشنبه بیستم شهریور ۱۴۰۱ است و ان‌شاءالله فردا عازم سفر پیاده‌روی اربعین هستیم، با پرواز از تهران به نجف. این روزها تمام فضا پر شده است از خبرهای مربوط به اربعین و مردم سنگ تمام گذاشته‌اند. تا به امروز حدود دو میلیون و چهارصد، پانصد هزار نفر رفته‌اند و هفتصد هزار نفر

پیاده‌روی را تمام کرده و برگشته‌اند. این در حالی است که امروز چهاردهم ماه صفر است و تا اربعین شش روز مانده. در این بین کسانی هم هستند که ساز مخالف می زنند... .»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پیاده تا قبله اول و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:پیاده تا قبله اول
برچسب:مجموعه سفرنامه اربعین

mohsen
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۰۶/۲۴

حالم از این نویسنده های مجیزگو بهم می خورد، اگر مردی در باره بی عدالتی ها و نامردی ها و نامرادی ها هم بنویس