کتاب بینوایان (جلد اول، ژان والژان)
معرفی کتاب بینوایان (جلد اول، ژان والژان)
بینوایان (جلد اول، ژان والژان) اثر جاویدان نویسندهٔ بزرگ و صاحبسبک فرانسوی ویکتور هوگو است که با ترجمهٔ محسن سلیمانی در نشر افق چاپ شده است. بینوایان با عنوان اصلی Les Misérables در سال ۱۸۶۲ منتشر شد. فیلمها و انیمیشنهای زیادی براساس این داستان ساخته شده است. این داستان بازگوکنندهٔ تاریخ فرانسه در زمان امپراتوری ناپلئون و پس از آن است.
درباره کتاب بینوایان (جلد اول، ژان والژان)
بینوایان داستان فقر و سختی در دورهای خاص در فرانسه است. شخصیت اصلی این کتاب ژان والژان نام دارد که به دلیل سرقت نان برای سیرکردن خواهر گرسنه و فرزندانش به ۱۹ سال حبس محکوم میشود. سالها حبس و سختیکشیدن او را به مردی تلخ تبدیل میکند. وقتی از زندان آزاد میشود به کلیسا میرود و آنجا بهدنبال سرپناه میگردد. اما وقتی ظروف نقرهٔ اسقف را میبیند، توجهش جلب میشود و آنها را برمیدارد. پلیس او را دستگیر میکند اما اسقف وانمود میکند که ظرفها را خودش به ژان والژان هدیه داده است. همین کار اسقف تأثیر خیلی زیادی روی او میگذارد و باعث تحول درونیاش میشود. مدتها بعد او فانتین را میبیند. زنی فقیر که هیچ پولی برای بزرگکردن دخترش، کوزت، ندارد و مجبور است او را به خانم و آقای تناردیه بسپرد. تناردیهها از کوزت بیگاری میکشند و از او سواستفاده میکنند. ژان والژان تلاشهای بسیاری میکند تا کوزت را پیدا کند و برای فانتین نیز پول و سرپناه و آرامشی بیابد.
ویکتور هوگو در رمان بینوایان کوبندهترین نقدهای خود را به بیعدالتی، فقر و فساد اقتصادی، حکومتی و اجتماعی فرانسه کرده است. او در این اثر وقایع زیادی را به هم پیوند میزند، زندگی فلاکتبار زنانی مانند فانتین، تضاد و اختلافات فاحش طبقاتی، فساد حکومت، شورشهای خیابانی در آستانهٔ انقلاب فرانسه و تقابل وجدان انسانی همچون بازرس ژاور با آنچه قانون میخوانندش و او سعی دارد وظیفهشناسانه و سرسختانه به آن وفادار باقی بماند.
کتاب بینوایان (جلد اول، ژان والژان) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
ویکتور هوگو دربارهٔ بینوایان گفته است: «من این کتاب را برای همهٔ آزادیخواهان جهان نوشتهام.» اگر به مطالعهٔ آثار نویسندگان بزرگ دنیا علاقه دارید، کتاب بینوایان را بخوانید.
درباره ویکتور هوگو
ویکتور هوگو نویسندهٔ معروف فرانسوی در ۲۶ فوریهٔ ۱۸۰۲ میلادی در بزانسون، فرانسه متولد شد. او نویسنده و شاعر سبک رمانتیسم در فرانسه بود. از میان آثار مشهور ویکتور هوگو میتوان به بینوایان، گوژپشت نتردام و مردی که میخندد اشاره کرد. کتابهای او مانند آینهای، بازتاب تمام افکار و اندیشههای او هستند و در تمام دنیا خوانده میشوند و طرفدار دارند. از بینوایان و گوژپشت نتردام بارها اقتباسهای تئاتری و سینمایی صورت گرفته است. ویکتور هوگو بهدلیل حمایتی که از طبقهٔ محروم جامعه میکرد، همیشه مورد خشم سران دولت بود. به همین دلیل نیز سالهایی از زندگیاش را در تبعید در بروکسل و جزیرهای در دریای مانش گذرانید. بعد از سرنگونی امپراطوری رم در سال ۱۸۷۰ بهعنوان قهرمان ملی به فرانسه بازگشت.
ویکتور هوگو را در فرانسه بیشتر بهدلیل اشعارش میشناسند. او بعد از تحمل یک دورهٔ طولانی بیماری در ۲۲ مه ۱۸۸۵ در پاریس چشم از دنیا فروبست.
اثر بی نظیری هست. جلد 2 از همین مترجم تو طاقچه نیست؟!
داستان راجب دختری به نام کزت مردی مهربان بنام ژان وال ژان و جوانی عاشق به نام ماریوسه واقعا جزو بهترین کتاب های رمانه کلاسیکه واقعا پیشنهادش میکنم
خیلییی کتاب قشنگیه واقعا لذت بردم🍧⛓ بیچاره ژان والژان🥺
واقعا چی بگم ؟ فوق العاده بوددددددددد🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺