کتاب سرنوشت ده (میراث لورین ۶) پیتاکوس لور + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب سرنوشت ده (میراث لورین ۶)

کتاب سرنوشت ده (میراث لورین ۶)

معرفی کتاب سرنوشت ده (میراث لورین ۶)

کتاب سرنوشت ده (میراث لورین ۶) نوشته‌ی پیتاکوس لور و با ترجمه‌ی پیمان اسماعیلیان، ششمین جلد از مجموعه‌ی پرطرفدار میراث لورین است که نشر افق آن را منتشر کرده است. این مجموعه داستانی علمی‌تخیلی و ماجراجویانه را روایت می‌کند که در آن گروهی از نوجوانان با قدرت‌های ویژه، درگیر نبردی سرنوشت‌ساز با بیگانگان مهاجم به زمین می‌شوند. سرنوشت ده ادامه‌ی ماجراهای شخصیت‌هایی است که در جلدهای پیشین با آن‌ها آشنا شده‌ایم و اکنون در میانه‌ی تهاجم بیگانگان، باید برای بقای خود و نجات زمین تلاش کنند. این کتاب با روایتی پرکشش و پرحادثه، مخاطبان نوجوان و جوان را به دنیایی پر از هیجان، خطر و انتخاب‌های دشوار می‌برد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سرنوشت ده (میراث لورین ۶)

کتاب سرنوشت ده نوشته‌ی پیتاکوس لور، داستانی علمی‌تخیلی و اکشن است که در بستر حمله‌ی بیگانگان به زمین روایت می‌شود. این کتاب ششمین بخش از مجموعه‌ی میراث لورین به‌شمار می‌آید و ماجراهای آن در ادامه‌ی نبردهای نفس‌گیر جلدهای پیشین رخ می‌دهد. روایت کتاب از چند زاویه‌ی دید مختلف پیش می‌رود و شخصیت‌های اصلی، هرکدام با چالش‌ها و بحران‌های خاص خود روبه‌رو هستند. در این جلد، زمین به میدان نبردی تمام‌عیار تبدیل شده و شخصیت‌های نوجوان با قدرت‌های فراانسانی، در کنار انسان‌های عادی، برای بقا و مقابله با دشمنان بیگانه متحد می‌شوند. پیتاکوس لور در سرنوشت ده، فضای شهری و ویران‌شده‌ی نیویورک را به تصویر کشیده و با پرداختن به احساسات، تردیدها و امیدهای شخصیت‌ها، داستانی چندلایه و پرتنش خلق کرده است. این کتاب با ترکیب عناصر اکشن، ماجراجویی و دغدغه‌های انسانی، تصویری از مقاومت، دوستی و انتخاب‌های دشوار در شرایط بحرانی ارائه می‌دهد.

خلاصه کتاب سرنوشت ده (میراث لورین ۶)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! در سرنوشت ده، حمله‌ی بیگانگان موگادوری به زمین به اوج خود رسیده و شهر نیویورک به صحنه‌ی ویرانی و نبرد بدل شده است. داستان با تمرکز بر چند شخصیت اصلی دنبال می‌شود: جان اسمیت، سم، شش، مارینا و آدام، که هرکدام در گوشه‌ای از این نبرد سهمگین، برای نجات خود و دیگران تلاش می‌کنند. روایت با صحنه‌هایی از زندگی روزمره‌ی مردم عادی آغاز می‌شود که ناگهان با هجوم بیگانگان روبه‌رو می‌شوند و باید برای بقا تصمیم‌های دشواری بگیرند. در این میان، برخی انسان‌ها به‌طور غیرمنتظره‌ای صاحب قدرت‌های فراانسانی می‌شوند و به گروه گاردهای لورین می‌پیوندند. جان و همراهانش، در حالی که از حملات بی‌امان دشمن و خیانت‌های درونی رنج می‌برند، باید راهی برای مقابله با ستراکوس‌را و نیروهایش پیدا کنند. همزمان، گروهی دیگر در مکزیک و در کنار معبدی باستانی، با انرژی مرموز لورین روبه‌رو می‌شوند و تلاش می‌کنند معنای تغییرات جدید را درک کنند. کتاب با روایت‌های موازی، مبارزه، امید و از دست دادن را به تصویر می‌کشد و شخصیت‌ها را در برابر انتخاب‌هایی قرار می‌دهد که نه‌تنها سرنوشت خودشان، بلکه آینده‌ی زمین را رقم می‌زند.

چرا باید کتاب سرنوشت ده (میراث لورین ۶) را بخوانیم؟

سرنوشت ده با روایت پرحادثه و چندلایه، تصویری از مقاومت و امید در دل ویرانی ارائه می‌دهد. این کتاب با تمرکز بر شخصیت‌هایی که هرکدام با بحران‌های شخصی و جمعی روبه‌رو هستند، نشان می‌دهد چگونه در شرایط ناامیدی، اتحاد و شجاعت می‌تواند سرنوشت را تغییر دهد. حضور شخصیت‌های جدید با قدرت‌های تازه، داستان را از تکرار دور نگه داشته و به آن عمق و تنوع بیشتری بخشیده است. همچنین، پرداختن به احساسات انسانی در کنار اکشن و ماجراجویی، باعث شده کتاب فقط یک داستان علمی‌تخیلی نباشد، بلکه دغدغه‌هایی مثل از دست دادن، وفاداری و انتخاب را نیز به‌تصویر بکشد. برای کسانی که به دنبال داستانی پرکشش با شخصیت‌های باورپذیر و دنیایی پر از خطر و امید هستند، این کتاب تجربه‌ای متفاوت فراهم می‌کند.

خواندن سرنوشت ده به علاقه‌مندان داستان‌های علمی‌تخیلی، نوجوانان و جوانانی که به ماجراجویی و نبردهای حماسی علاقه دارند، پیشنهاد می‌شود. همچنین به کسانی که دغدغه‌هایی مثل مقاومت در برابر بحران، دوستی و انتخاب‌های دشوار دارند، این کتاب توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب سرنوشت ده (میراث لورین ۶)

«درِ جلویی می‌لرزد. هربار که کسی دو طبقهٔ پایین‌تر درِ آهنی امن عمارت را به هم می‌کوبد، همین لرزه اتفاق می‌افتد؛ از سه سال پیش که به این آپارتمان در هارلم نقل‌مکان کرده‌اند، اوضاع همین بوده. با آن دیوارهای نازک مثل پوست پیاز و درِ جلویی، همیشه از جریان آمدوشدهای بنا مطلع می‌شوند. دختری پانزده‌ساله و مردی پنجاه‌وهفت‌ساله، دختر و ناپدری‌اش که به‌ندرت توافق نظر دارند ولی اختلاف‌هایشان را کنار گذاشته‌اند و سرگرم تماشای یورش بیگانگان از تلویزیون‌اند، صدای دستگاه را قطع می‌کنند که گوش بدهند. مرد بیشتر اوقات بعدازظهر را مشغول دعا خواندن به زبان اسپانیولی بوده، ولی دختر، با سکوتی بهت‌آمیز، فقط پوشش خبری ماجرا را تماشا کرده است. موضوع برایش درست مثل یک فیلم سینمایی است، بنابراین هنوز هم ترس را با گوشت و پوستش احساس نکرده است. دختر نمی‌داند آیا این پسر بلوند خوش‌تیپ که سعی می‌کرد با هیولاها بجنگد هنوز هم زنده است یا نه. مرد هم نمی‌داند آیا مادر دختر، که در مرکز شهر در رستوران کوچکی پیشخدمت است، از یورش اولیه جان سالم به در برده است یا نه.»

۱۴۰۴/۱۲/۲۹

این بهترین کتابی است که می‌توانید بخوانید. خیلی هیجانی و خفن است و اتفاقاتی میافتد که حتی فکرش را نمی‌کنید. بسیار هیجانی هست و نویسنده خیلی روی این داستان تلاش کرده. تخیل و جزئیات خیلی خفن هستن، و این داستان

- بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

«جان، بهم قول بده... قول بده که از مبارزه دست نمی‌کشی. قول بده جنگ رو می‌بری. اجازه نده همهٔ این‌ها هدر برن، عشق من. خواهش می‌کنم همیشه یادت بمونه که من دوستت دارم، جان، من همیشه...»
زندگی با کتاب
گوشی خودم را درمی‌آورم و به واکر می‌گویم: «ببخشید.» واکر طوری نگاهم می‌کند انگار خل شده‌ام. «به رئیس‌جمهور بگو گوشی دستش باشه. این رو باید جواب بدم.» همین که جواب می‌دهم، خلق خوشم دود می‌شود و به هوا می‌رود. صدای عبور هوا و تیراندازی و کلی دادوفریاد را می‌شنوم. به‌نظرم صدای مارک باشد و به‌نظرم به‌کلی به سرش زده و دارد سر یکی داد می‌کشد تا بیدارش کند. دلم فرومی‌ریزد. بعد صدای سارا بلند می‌شود که با من حرف بزند.