کتاب سرنوشت ده (میراث لورین ۶) پیتاکوس لور + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب سرنوشت ده (میراث لورین ۶)

کتاب سرنوشت ده (میراث لورین ۶)

معرفی کتاب سرنوشت ده (میراث لورین ۶)

کتاب سرنوشت ده (میراث لورین ۶) با عنوان اصلی The fate of Ten : book six of the Lorien Legacies نوشته پیتاکوس لور، ترجمه‌ی پیمان اسماعیلیان و ششمین جلد از مجموعه‌ی پرطرفدار میراث لورین است که نشر افق آن را برای نوجوانان منتشر کرده است. این رمان علمی - تخیلی و ماجراجویانه به گروهی از نوجوانان با قدرت‌های ویژه پرداخته است که درگیر نبردی سرنوشت‌ساز با بیگانگان مهاجم به زمین می‌شوند. رمان حاضر ادامه‌ی ماجراهای شخصیت‌هایی است که در جلدهای پیشین با آن‌ها آشنا شده‌ایم و اکنون در میانه‌ی تهاجم بیگانگان باید برای بقای خود و نجات زمین تلاش کنند. این کتاب با داستانی که پرکشش و پرحادثه توصیف شده است، نوجوانان را به دنیایی پر از هیجان، خطر و انتخاب‌های دشوار می‌برد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سرنوشت ده (میراث لورین ۶) اثر پیتاکوس لور

کتاب سرنوشت ده (میراث لورین ۶) به قلم پیتاکوس لور، رمانی علمی - تخیلی و اکشن برای نوجوانان است که در بستر حمله‌ی بیگانگان به زمین روایت می‌شود. این رمان ششمین جلد از مجموعه‌ی میراث لورین به شمار می‌آید و ماجراهای آن در ادامه‌ی نبردهای نفس‌گیر جلدهای پیشین رخ می‌دهد. داستان از چند زاویه‌ی دید مختلف پیش می‌رود و شخصیت‌های اصلی با چالش‌ها و بحران‌های خاص خودشان روبه‌رو هستند.

در رمان حاضر، زمین به میدان نبردی تمام‌عیار تبدیل شده و شخصیت‌های نوجوان با قدرت‌های فراانسانی در کنار انسان‌های عادی برای بقا و مقابله با دشمنان بیگانه متحد می‌شوند. پیتاکوس لور در کتاب سرنوشت ده (میراث لورین ۶) فضای ویران‌شده‌ی نیویورک را به تصویر کشیده و با پرداختن به احساسات، تردیدها و امیدهای شخصیت‌ها، رمانی چندلایه و پرتنش را خلق کرده است. این کتاب با ترکیب عناصر اکشن، ماجراجویی و دغدغه‌های انسانی، تصویری از مقاومت و دوستی و انتخاب‌های دشوار در شرایط بحرانی ارائه داده است.

خلاصه داستان سرنوشت ده (میراث لورین ۶)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

حمله‌ی بیگانگان موگادوری به زمین به اوج خود رسیده و نیویورک به صحنه‌ی ویرانی و نبرد بدل شده است. رمان با تمرکز بر چند شخصیت اصلی دنبال می‌شود؛ جان اسمیت، سم، شش، مارینا و آدام که هرکدام در گوشه‌ای از این نبرد سهمگین برای نجات خود و دیگران می‌کوشند. رمان با صحنه‌هایی از زندگی روزمره‌ی مردم عادی آغاز می‌شود که ناگهان با هجوم بیگانگان روبه‌رو می‌شوند و باید برای بقا تصمیم‌های دشواری بگیرند.

برخی انسان‌ها به‌طور غیرمنتظره‌ای صاحب قدرت‌های فراانسانی می‌شوند و به گروه گاردهای لورین می‌پیوندند. جان و همراهان او درحالی‌که از حملات بی‌امان دشمن و خیانت‌های درونی رنج می‌برند، باید راهی برای مقابله با ستراکوس‌را و نیروهایش پیدا کنند. همزمان گروهی دیگر در مکزیک و در کنار معبدی باستانی با انرژی مرموز لورین روبه‌رو می‌شوند و می‌کوشند معنای تغییرات جدید را درک کنند. رمان با روایت‌های موازی، مبارزه و امید و ازدست‌دادن را به تصویر می‌کشد و شخصیت‌ها را در برابر انتخاب‌هایی قرار می‌دهد که نه‌تنها سرنوشت خودشان، بلکه آینده‌ی زمین را رقم می‌زند.

چرا باید کتاب سرنوشت ده (میراث لورین ۶) را بخوانیم؟

رمان سرنوشت ده (میراث لورین ۶) با داستانی پرحادثه و چندلایه، تصویری از مقاومت و امید در دل ویرانی ارائه می‌دهد. این اثر با تمرکز بر شخصیت‌هایی که با بحران‌های شخصی و جمعی روبه‌رو هستند، نشان می‌دهد چگونه در شرایط ناامیدی، اتحاد و شجاعت می‌تواند سرنوشت را تغییر دهد. حضور شخصیت‌های جدید با قدرت‌های تازه، رمان را از تکرار دور نگه داشته و به آن عمق و تنوع بیشتری بخشیده است. همچنین پرداختن به احساسات انسانی در بستر ژانر اکشن و ماجراجویی باعث شده است که این کتاب فقط اثری علمی - تخیلی نباشد؛ بلکه دغدغه‌هایی مثل ازدست‌دادن، وفاداری و انتخاب را نیز به تصویر بکشد.

این کتاب به نوجوانانِ دوستدار رمان‌های علمی - تخیلی که به ماجراجویی و نبردهای حماسی علاقه دارند، پیشنهاد می‌شود. همچنین رمان معاصر حاضر به کسانی که دغدغه‌هایی مثل مقاومت در برابر بحران، دوستی و انتخاب‌های دشوار دارند، توصیه شده است.

درباره پیتاکوس لور

پیتاکوس لور (Pittacus Lore) نام مستعاری است که برای نویسندگان مجموعه‌ی میراث لورین استفاده می‌شود و بیشتر به جیمز فری نسبت داده شده است؛ فردی که به‌همراه جوبی هیوز، گرگ بوس و احتمالاً نویسندگان پنهان دیگری در مراحل مختلف شکل‌گیری این مجموعه همکاری داشته است. پیتاکوس لور به‌عنوان بزرگ‌ترین فرمانروای لورین شناخته می‌شود؛ شخصیتی که سال‌های متعددی را روی زمین گذرانده و خود را برای جنگی آماده می‌کند که سرنوشت زمین را تعیین خواهد کرد؛ هرچند مکان دقیق حضور او مشخص نیست. او بر پایه‌ی اطلاعات موجود مردی است که در ایالات متحده‌ی آمریکا زندگی می‌کند.

این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟

کتاب‌های پیتاکوس لور برای چندین جایزه نامزد شده‌اند. «خیزش نُه» در سال ۲۰۱۲، «سقوط پنج» در سال ۲۰۱۳ و کتاب «متحد به‌عنوان یک» در سال ۲۰۱۶ میلادی در جوایز گودریدز و در بخش بهترین فانتزی و علمی - تخیلی نوجوانان نامزد شدند.

نظر افراد یا مجله‌های مشهور درباره این کتاب چیست؟

- تایمز (The Times) این اثر را به‌شدت خواندنی توصیف کرده است.

- ابزرور (Observer) این رمان را پرتنش، هیجان‌انگیز و سرشار از انرژی دانسته است.

بخشی از کتاب سرنوشت ده (میراث لورین ۶)

«چه مدت بیهوش بوده‌ام؟ ممکن نیست دو سه دقیقه‌ای بیشتر طول کشیده باشد. با مورمور سردی روی یک طرف صورتم بیدار شده‌ام. ماریناست که میراث شفابخشش را در وجودم می‌ریزد. سرم در دامن او است. با بسته شدن و درمان سریع دهانهٔ زخمی که پاره‌آجرهای پرنده در سرم ایجاد کرده‌اند، حس عجیبی مانند کشیده شدن در ریشه‌های موهایم احساس می‌کنم، چون انگار دوباره دارند رشد می‌کنند.

مارینا دست آزادش را روی دهانم گذاشته، مبادا با دادوفریاد به هوش بیایم. چشم‌هایم را باز می‌کنم که بفهمد حواسم هست و او هم دستش را از روی دهانم برمی‌دارد. صورتش پوشیده از گچ و خاکی به‌رنگ قهوه‌ای است که بر اثر انفجار معبد پخش شده. جای اشک‌های فروریخته از چشم‌هایش روی گونه‌های مارینا خطوطی چرک‌آلود باقی گذاشته است.»

۱۴۰۴/۱۲/۲۹

این بهترین کتابی است که می‌توانید بخوانید. خیلی هیجانی و خفن است و اتفاقاتی میافتد که حتی فکرش را نمی‌کنید. بسیار هیجانی هست و نویسنده خیلی روی این داستان تلاش کرده. تخیل و جزئیات خیلی خفن هستن، و این داستان

- بیشتر
Parisa Parvizi
۱۴۰۵/۰۱/۲۸

داستان پر هیجان و جالبی داشت، جلد ۶ اخرین جلد مجموعه ست؟! ادامه هنوز ترجمه نشده؟! یا همین پایان مجموعه بود!؟

ناگت
۱۴۰۵/۰۲/۱۵

دوستان اسم جلد ۷ یک دل و متحد هستش

۱۴۰۵/۰۲/۰۷

طوری غرق پیچ و خم داستان میشی که گذر زمان رو حس نمیکنی به خودت میتی و میبینی عههه تموم شده! من 6جلدش رو توی 3تا 4 روز خوندم و اللن دچار افسردگی بعدش هستم که جلد 7رو پیدا نمیکنم

بریده‌هایی از کتاب

«جان، بهم قول بده... قول بده که از مبارزه دست نمی‌کشی. قول بده جنگ رو می‌بری. اجازه نده همهٔ این‌ها هدر برن، عشق من. خواهش می‌کنم همیشه یادت بمونه که من دوستت دارم، جان، من همیشه...»
زندگی با کتاب
گوشی خودم را درمی‌آورم و به واکر می‌گویم: «ببخشید.» واکر طوری نگاهم می‌کند انگار خل شده‌ام. «به رئیس‌جمهور بگو گوشی دستش باشه. این رو باید جواب بدم.» همین که جواب می‌دهم، خلق خوشم دود می‌شود و به هوا می‌رود. صدای عبور هوا و تیراندازی و کلی دادوفریاد را می‌شنوم. به‌نظرم صدای مارک باشد و به‌نظرم به‌کلی به سرش زده و دارد سر یکی داد می‌کشد تا بیدارش کند. دلم فرومی‌ریزد. بعد صدای سارا بلند می‌شود که با من حرف بزند.