کتاب تسلیناپذیر
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۷ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب تسلیناپذیر
«تسلیناپذیر» رمانی از کازوئو ایشیگورو( -۱۹۵۴)، نویسنده ژاپنی است. نشریه نیویورک تایمز درباره این کتاب و نویسندهاش گفته است: ایشیگورو نابغهای اصیل و تمام عیار است... «تسلیناپذیر» اصیلترین و عالیترین کاری است که تاکنون خلق کرده است.
«تسلیناپذیر» یک شاهکار است... کتابی است که بیش از همه به قلب و احساس بشر اختصاص یافته و بهترین اثر ایشیگوروست. ضمیمه ادبی تایمز در مورد این کتاب اینگونه نوشته است: این رمان، تحلیل خارقالعاده ایشیگورو از مردی است که زندگیاش ضرباهنگی افسار گسیخته پیدا کرده. این رمان بعد از چاپ با بهت، حیرت، بدگویی و ناسزاهای بسیار (و صد البته تحسین و تشویق بسیار) مواجه شد. یکی از عجیبترین کتابهایی که تا ابد در ذهنها باقی خواهد ماند.
قهرمان داستان، پیانیستی مشهور است که به شهری در مرکز اروپا میرسد که نمیشناسدش، آن هم برای اجرای کنسرتی که یادش نیست برای اجرایش توافقی کرده باشد. اما در حین گذر از منظرهای وهمانگیز و گاه کمیک و چون رؤیا به نحوی غریب و انعطافپذیر، به تدریج درمییابد که حیاتیترین اجرای سرتاسر عمرش را در پیش دارد...
در بخشی از این رمان میخوانیم:
«کمی در راهرو پیش رفته بودم که دیدم جلوی رویم بلوا به راه افتاده است. ده دوازده نفر همدیگر را هل میدادند و سرهم فریاد میکشیدند. اولین تصورم این بود که در آن تنش فزاینده، بین کارکنان آشپزخانه بگومگو پیش آمده است. اما بعد متوجه شدم که جمع منقلب آهسته به سمت من میآیند و نیز این که اعضای گروه را آدمهایی کاملاً متفاوت و جورواجور تشکیل میدهند. بعضیها لباس کامل شب به تن داشتند، حال آن که دیگران با پیشبند، بارانی و جین انگار مستقیما از وسط خیابانهای شهر به آنجا آمده بودند. چند تن از اعضای ارکستر نیز به این گروه چسبیده بودند.»
کوه جادو
پایان دو قرن سکوتامیرحسین حاتمی
تاریخ اساطیری ایرانعسکر بهرامی
مردان قدرت طلبروت بن گیات
هند باستاندان ناردو
آیا رهبران، رهبر زاده می شوند یا رهبری را فرا می گیرند؟مانفرد اف. ار. کتس د وریس
آفریقای قدیملوئیس مینکس
عصر وایکینگدیوید شفر
من نسخه چاپی کتاب رو خوندم، واقعاً عالی بود. یه رمانی که با زاویه دیدی جدید، و منطقی مخصوص به خود نوشته شده. قهرمان داستان راوی داستان نیز هست، ولی گاهی از وقایعی خبر میدهد که شاهد آنها نبوده و
این اثر ایشی گورو واقعا ارزش خوندن داره ممنون طاقچه تو طرح گذاشتین
یکی از بدترین کارهای ایشی گورو. تلاش برای تقلید از کافکا. حجم کتاب برای این کار زیاد است. بی منطقی داستان فقط با فضای کافکایی قابل توجیه نیست. ضمن اینکه صرف تقلید از ارزش کار بسیار میکاهد. یک وقت تلف
رایدر ابرقهرمانیه که ویژگیه منحصر به فردی داره اون میتونه با قرار گرفتن در یک مکان اتفاقاتی که قبل از اون افتادن ، تفکر اشخاص و بعضا سرگذشت فرد رو ببینه اما نکته قابل توجه اینه که انگار دونستن همه
خوب از نظرات مشخصه هر شخصی چه برداشتی داره🖒🖒
بعد از ۵ سال که با این کامنت رهایش کرده بودم: واقعا اعصاب خوبی میخاد خوندنش، خییییلی مطول ه، یک گفتگوی توی آسانسورش تقریبا 10 دقیقه س!من که حوصله م نکشید بخونمش، بالاخره خواندمش. باورم نمیشه که کسی که هرگز رهایم
کتاب تسلی ناپذیر پر است از گفتوگوهای رایدر با افراد مختلف. گفتوگوها همه سطحی، طولانی و معمولا کسلکننده هستند. منتقدان این کتاب را سفر درونی میدانند اما به نظرم سفر درونی هر آدمی احتمالا برای بقیه خسته کننده باشد! دغدغههای
به نظرم اصلا ارزش وقت گذاشتن رو ندارد ،داستان به کندی پیش میرود گویی شخصیت اصلی تا ابد زمان برای انجام کارش دارد و متن به شدت اعصاب خرد کن است اصلا آغاز و پایان داستان حسی رو ایجاد نمی
ارزش خوندن داره؟