دانلود و خرید کتاب صوتی زندگی، جنگ و دیگر هیچ
معرفی کتاب صوتی زندگی، جنگ و دیگر هیچ
کتاب صوتی زندگی، جنگ و دیگر هیچ نوشته اوریانا فالاچی شرح یک سال پر ماجرا از زندگی او در صحنه جنگ ویتنام و مکزیک است. نسخه صوتی این اثر را با ترجمه لیلی گلستان و صدای شهین نجفزاده میشنوید.
درباره کتاب صوتی زندگی، جنگ و دیگر هیچ
اوریانا فالاچی در کتاب صوتی زندگی، جنگ و دیگر هیچ به شرح یک سال پر ماجرا از زندگی خود پرداخته است. یک سالی که در جنگ ویتنام و کمی بعد در مکزیک سپری شد. او در تلاش بود تا به پرسش خواهر کوچکترش پاسخ بدهد. او پرسیده بود «زندگی چیست؟» تلاشهای اوریانا برای پاسخ دادن، به نوشتن این کتاب منجر شد.
او که درست در وسط صحنه نبرد است، با جزئیات از وقایع دردناک و وحشتناک جنگ ویتنام مینویسد. او از لحظاتی نوشته است که مرز میان خیر و شر از بین میرود. انسان قدرت قضاوت کردن را از دست میدهد و نمیداند کار درست کدام است. نتیجهای که در انتهای این کتاب به آن میرسد این است که «جنگ برای تداوم جهان لازم است و تنها کاری که میتوان انجام داد این است که بهترین خودمان را در عرصه نبرد نشان دهیم.»
کتاب صوتی زندگی، جنگ و دیگر هیچ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این اثر میتواند نگاه شما را نسبت به زندگی تغییر دهد و شما را با فلسفه جدیدی آشنا کند. شنیدن آن را به دوست داران آثار فلسفی، ادبیات جنگ و علاقهمندان به نوشتههای اوریانا فالاچی پیشنهاد میکنیم.
درباره اوریانا فالاچی
اوریانا فالاچی در ۲۹ ژوئن سال ۱۹۲۹ در زمان زمامداری موسولینی در فلورانس ایتالیا متولد شد. کودکی بیش نبود که جنگ جهانی دوم شروع شد و او به همراه خانوادهاش، در جنبشهای مقاومت زیرزمینی شرکت میکرد. از سن بیستسالگی شروع به نوشتن برای روزنامهها و مجلات کرد. آنچه اوریانا فالاچی را در دنیا مشهور کرده است، مجموعهی مصاحبههایی است که با رهبران بزرگ دنیا مانند محمدرضا پهلوی، یاسر عرفات، ذوالفقار علی بوتو، روحالله خمینی، ایندیرا گاندی، گلدا مایر، ملک حسین، معمر قذافی، جرج حبش، و هنری کیسینجر انجام داده است. از میان آثار و نوشتههای او میتوان به نامه به کودکی که هرگز زاده نشد، زندگی، جنگ و دیگر هیچ، جنس ضعیف و پنهلوپه به جنگ میرود اشاره کرد. اوریانا فالاچی در سن ۷۷ سالگی در ۱۵ سپتامبر ۲۰۰۶ بر اثر سرطان ریه درگذشت.
درباره لیلی گلستان؛ مترجم
لیلی گلستان، مترجم برجسته و نگارخانهدار ایرانی، در ۲۳ تیر ۱۳۲۳ در تهران متولد شد. خانواده گلستان نقش بسزایی در فرهنگ و هنر معاصر ایران دارند؛ پدر او، ابراهیم گلستان، نویسنده و کارگردان موج نوی سینمای ایران، و برادرش، کاوه گلستان، عکاس برجسته است.
لیلی گلستان تحصیلات خود را در فرانسه ادامه داد و در دوران اقامت در اروپا با هنرمندان مطرحی همچون ژان لوک گدار و فرانسوا تروفو آشنا شد. پس از بازگشت به ایران، فعالیتهای مختلفی از طراحی پارچه تا ترجمه و روزنامهنگاری را تجربه کرد.
از کتابهای لیلی گلستان میتوان به ترجمه فارسی «زندگی در پیش رو» از رومن گاری، «بیگانه» از آلبر کامو و «میرا» از کریستوفر فرانک اشاره کرد. او این آثار را با حساسیت ویژهای به فارسی برگرداند و نقش مؤثری در معرفی ادبیات غرب به ایران ایفا کرد. ترجمه «زندگی، جنگ و دیگر هیچ» اثر اوریانا فالاچی، او را به یکی از مترجمان مطرح آثار جنگی تبدیل کرد.
لیلی گلستان در سال ۱۳۶۰ نگارخانه گلستان را تأسیس کرد که بهمرور به مرکزی مهم برای هنرهای تجسمی تبدیل شد. این نگارخانه میزبان آثار هنرمندانی مانند سهراب سپهری و هانیبال الخاص بوده است.
او در سال ۱۳۹۳ نشان شوالیه ادب و هنر فرانسه را برای ترجمه بیش از ۴۰ اثر فرانسوی به فارسی دریافت کرد. سخنرانی او در تدکس ۱۳۹۵ درباره زندگی در سایه پدرش، ابراهیم گلستان، بازتاب گستردهای یافت. لیلی گلستان همواره بر کیفیت ترجمه و وفاداری به نویسنده تأکید داشته و به نسل جدید مترجمان توصیه کرده است که علاوه بر زبان دوم، تسلط بر زبان فارسی را نیز جدی بگیرند.
زمان
۱۸ ساعت و ۱۵ دقیقه
حجم
۱۰۰۵٫۱ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۱۸ ساعت و ۱۵ دقیقه
حجم
۱۰۰۵٫۱ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
بسیارجذاب و گیراسرشارازمفاهیم عمیق زندگی و قابل تأمل که بینشی عمیق لازمه درک آن است. چندبارخواندم ودوستدارم بازهم بخوانم. محرمعلی سلمانی🤔
این کتاب بینظیره و گوینده هم عالی هستن ولی موسیقی متن این کتاب به شدت بد هست. تا حالا هیچ کتابیو نشنیدم که اینقدر موسیقی متنش بد باشه و واقعا گویندگی و متن کتاب حیف شده با این سلیقه فردی
نویسنده حس درونی خودش رو دائم تو متن بروز میده، یعنی بیخدا بودن و پوچی زندگی، اما به خوبی اتفاقات و جریانات مهم جنگ ویتنام رو توضیح داده، و از اهداف آمریکا برای حضورش در ویتنام پرده برداشته.
خود کتاب، ترجمه و گویندگی بینظیر بودن. فقط کاش نوین کتاب گویا در انتخاب موسیقی سلیقهی بیشتری به خرج میداد.
چه کتابی. چه تجربهی نابی. انگار در تمام سیر متن، همراه فالانچی بودم. خیلی جذاب و تاثیرگذار بود.