کتاب سرزمین موعود
معرفی کتاب سرزمین موعود
کتاب سرزمین موعود نوشته باراک اوباما، چهل و چهارمین رئیس جمهور آمریکا و برنده جایزه صلح نوبل است. او در این کتاب که در سال ۲۰۲۰ منتشر شد خاطرات دوران هشت ساله ریاست جمهوری خود را نوشته است. این اثر را با ترجمه امیر حسین رزاق در اختیار دارید.
سرزمین موعود به ۲۴ زبان از جمله آلبانیایی، عربی، بلغاری، چینی، چکی، دانمارکی، هلندی، فنلاندی، فرانسوی، آلمانی، یونانی، عبری، مجاری، ایتالیایی، ژاپنی، کرهای، لیتوانیایی، نروژی، لهستانی، پرتغالی، رومانیایی، اسپانیایی، سوئدی و ویتنامی ترجمه شده است. این کتاب همچنین موفق شد تا در روز اول رکورد فروش را با ۸۸۷۰۰۰ نسخه در آمریکا و کانادا بشکند و از کتاب شدن، که نوشته میشل اوباما بود نیز پیشی بگیرد.
درباره کتاب سرزمین موعود
باراک اوباما در سال ۲۰۰۷ کارزار انتخاباتی خود را برپا کرد و به عنوان نامزد حزب دموکرات در انتخابات شرکت کرد. او در سال ۲۰۰۸ به عنوان رئیس جمهور آمریکا مشغول به کار شد و از همان ابتدا پیشنهاد پایان دادن به جنگ عراق را مطرح کرد. چهره او به عنوان یک فرد سیاسی چهره محبوبی بود و بسیاری از برنامهها و فعالیتهای او سبب شد تا جایزه صلح نوبل در سال ۲۰۰۹ به او برسد. کمیته صلح نوبل اعلام کرد که این جایزه به دلیل «تلاش فوقالعاده برای تقویت دیپلماسی بینالمللی و ترغیب به همکاری میان مردم» به او اعطا کرد. از آنجایی که این جایزه در سال اول فعالیتش به او اهدا شد، واکنشهای انتقادی برخی رهبران جهان را برانگیخت.
باراک اوباما بعد از جورج دبلیو بوش و پیش از دونالد ترامپ به مدت دو دوره ریاست جمهوری آمریکا را بر عهده داشت و از تاریخ ۲۰ ژانویه ۲۰۰۹ تا ۲۰ ژانویه ۲۰۱۷ به عنوان رئیس جمهور آمریکا فعالیت کرد.
سرزمین موعود کتابی است که از خاطرات هشت ساله او در دورانی میگوید که زمامداری امور کشور بر عهده بود. این خاطرات از زمان برنامهریزی برای کارزار انتخاباتی او آغاز میشود و مضامین و موضوعات مختلفی را دربر میگیرد که او با آنها سر و کار داشته است؛ روش کابینه در مدیریت بحران مالی، مذاکرات با روسیه درباره مهار تسلیحات هستهای، تشریح عواملی که به بهار عربی منجر شدند و ... او همچنین پیش زمینه تمام این تصمیمات را نیز بیان میکند تا در نهایت کتابی کامل و جامع برای مخاطبانش نوشته باشد.
باراک اوباما کتاب سرزمین موعود را کتابی برای جوانان میداند. او در مقدمه کتاب اینطور نوشته است: «این کتاب برای این جوانان است؛ دعوتی برای دوباره ساختن جهان ــ از طریق سختکوشی، عزم راسخ و تخیل فراوان ــ و محقق ساختن آمریکایی که در نهایت با بهترین صفات ما انسانها مطابقت دارد.»
کتاب سرزمین موعود را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
سرزمین موعود برای تمام افرادی است که به مطالعات سیاسی علاقه دارند و دوست دارند درباره زندگی، تصمیمات و فعالیتهای رئیس جمهور پیشین آمریکا، باراک اوباما، بیشتر بدانند. اوباما خودش این کتاب را به منزله دعوتی میبیند که از افراد مختلف انجام میدهد تا در ساختن دنیای بهتر شریک و سهیم باشند.
درباره باراک اوباما
باراک حسین اوباما در۴ اوت ۱۹۶۱ در هونولولو، مرکز ایالت هاوایی متولد شد. او فرزند یک اقتصاددان مهاجر کنیایی سیاهپوست و یک زن سفیدپوست از اهالی ویچیتا در ایالت کانزاس است. پدر و پدرخوانده او هر دو مسلمان بودند اما او مسیحی (پروتستان) و پیرو کلیسای متحد است. نامش را وامدار پدرش است؛ باراک در زبان سواحیلی به معنای «متبرک شده توسط خداوند» است. او در سال ۱۹۹۲ با میشل اوباما ازدواج کرد و دو فرزند به نامهای مالیا آن و ساشا دارد.
باراک اوباما در دانشگاه کلمبیا در رشته حقوق تحصیل کرد و تا مقطع دکترا پیش رفت. او از سال ۲۰۰۷، با برپایی کارزار انتخاباتی برای ریاستجمهوری، خود را بهعنوان نامزد حزب دموکرات و بهعنوان یک چهره سیاسی ملی در آمریکا شناساند. اوباما از زمانی که برای انتخابات نامزد شد، موضوع پایان دادن به جنگ عراق را مطرح کرد. او از تاریخ ۲۰ ژانویه ۲۰۰۹ بعد از جورج دبلیو بوش تا ۲۰ ژانویه ۲۰۱۷ پیش از دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا فعالیت کرد.
اوباما در سال ۲۰۰۹ موفق به دریافت جایزه صلح نوبل شد. هرچند اهدای این جایزه جنجال زیادی هم به پا کرد و منتقدانی داشت. هفتهنامه تایم در شماره ۲ مه ۲۰۰۸، پنجمین فهرست سالانه «بانفوذترین زنان و مردان جهان» را منتشر کرد. در این ردهبندی، اوباما در مقام سوم در رده «بانفوذترین رهبران کشورها و انقلابیون» جای داشت. مجله تایم همچنین در آخرین شماره سال ۲۰۰۸ باراک اوباما، رئیسجمهور منتخب ایالات متحده، را به عنوان شخص سال انتخاب کرد.
بخشی از کتاب سرزمین موعود
دو سالی که در کالج اوکسیدنتال سپری کردم، آغازگر بیداری سیاسی من بود؛ اما این بدان معنا نیست که به سیاست باور داشتم. هرچه درباره سیاستمداران میدیدم یا میشنیدم، با استثنائاتی اندک، مشکوک به نظر میرسید: موهای کوتاه و بیشازحد مرتب، پوزخندهای مرموز، بیانات مبتذل یا خودفروشانه در تلویزیون، درحالیکه پشت پرده، منافع شرکتها و نهادهای مالی را به پیش میبردند. همهشان را بازیگران یک بازی متقلبانه میدانستم و اصلاً دلم نمیخواست بخشی از این بازی باشم.
آنچه توجهم را جلب کرد، چیزی وسیعتر و پیشروتر بود؛ یعنی نه کارزارهای سیاسی بلکه جنبشهای اجتماعی بود که در آنها افراد عادی به یکدیگر میپیوستند تا تغییری ایجاد کنند. به مطالعه تاریخ جنبشهای حق رأی زنان و اتحادیههای کارگری پرداختم؛ از گاندی و لخ والسا گرفته تا کنگره ملی آفریقا. بیش از همه، رهبران جوان جنبش حقوق مدنی برایم الهامبخش بودند، نهفقط دکتر کینگ بلکه جان لوییس و باب موزس، فنی لو هامر و دیان نش. من در تلاشهای قهرمانانه ایشان، از تبلیغ خانهبهخانه برای ثبتنام رأیدهندگان گرفته تا نشستن در رستورانهای مخصوص سفیدپوستان و راهپیمایی با نوای آهنگهای آزادیخواهانه، امکان عمل به ارزشهایی را میدیدم که مادرم به من آموخته بود؛ اینکه چگونه میتوان نه با پایین نگه داشتن دیگران، بلکه با بالا بردنشان، قدرت به دست آورد. این دموکراسی واقعی و عملی بود. دموکراسی نه بهمنزله هدیهای از بالا یا تقسیم غنائم بین گروههای ذینفع، بلکه دموکراسیای که از حاصل عمل همگان به دست آید. نتیجه چنین دموکراسیای نهفقط تغییر وضعیت مادی زندگی، بلکه حس کرامت افراد و جوامع بود و پیوندی بین آنانی که زمانی جدا از یکدیگر به نظر میرسیدند.
به این نتیجه رسیدم که این همان چیزی است که ارزش دنبال کردن دارد. فقط به تمرکز نیاز داشتم. پس از سپری کردن سال دوم کالج، به دانشگاه کلمبیا رفتم و فکر کردم این نقطه شروع جدیدی خواهد بود. بهمدت سه سال در نیویورک، چندین آپارتمان فرسوده عوض کردم و با دلزدگی از دوستان قدیمی و عادات بد، مانند یک راهب زندگی کردم؛ میخواندم، مینوشتم، خاطرات روزانهام را یادداشت میکردم، بهندرت به مهمانیهای کالج میرفتم یا حتی یک وعده غذای گرم میخوردم. در افکارم گم شده بودم و به طرح سؤالهایی مشغول شدم که به نظر میرسید هریک سؤال جدیدی را در خود دارد. چهچیزی باعث پیروزی برخی جنبشها و شکست برخی دیگر میشد؟ وقتی روند سیاسی حاکم بخشهایی از یک جنبش را میپذیرد، نشانه موفقیت جنبش است یا نشانه این است که جنبش مصادره شده؟ چه زمانی مصالحه قابل قبول است و چه زمانی خودفروشی است و چطور باید فرق این دو را دانست؟
حجم
۳٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۰۹۲ صفحه
حجم
۳٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۰۹۲ صفحه
نظرات کاربران
چقدر این آدم رو دوست دارم خیلی مودب و نایس هستش کاش فقط داعش رو نمیساخت و اینقدر جنگ درست نمیکرد و این همه کودتا تو کارنامه اش نداشت... حالا ایناش مهم نیست خیلی
من از عزیزانی که به علت تنفرشان از آقای اوباما نسبت به انتشار این کتاب گلایه دارند، متعجبم! مگر قرار است شما به ایشان رأی بدهید؟ این یک کتاب است که سرشار از آگاهیهای سیاسی است و برای افراد علاقهمند
چکار دارید به شخصیتش؟ کتاب رو نقد کنید! اسلامی که من میشناسم میگه اگه علم در بلاد کفرهم باشه برین یادبگیرید! اگه چیز خوبی تو این کتابه بدون تعصب نگاه کنید. به هرحال کسی که رئیس جمهور پرقدرتمندترین کشورحال حاضر دنیاست،
سلام، لطفا تو اشتراک بی نهایت بزارید مطالعه کنیم
ترجمه خوب و روانی داره. میشه سر درآورد از کتاب!
من عاشق کتابم و اونقدر کتاب میخونم که واقعا کتاب خوب رو از بد تشخیص میدم. این کتاب فوق العاده بود. مشخص بود که برای نوشتن این کتاب زمان زیادی صرف شده و از یک تیم کمک گرفته شده تا
🌹 *کاش یک روز صدایی از بلندگویی برخیزد که:* ...*افکار کهنه شما را خریداریم*…. ..*افکار کهنه بیاورید ، افکار نو ببرید* !. . *ظروف و فرش کهنه خطری ندارد* *میتوان با آنها زندگی را سر کرد* … ⭐ *اما افکار کهنه دودمان آدمها را بر باد
کد ۳۰ درصدNDM9BPM65WF
بسیار عالی بود
the best