کتاب کار، کار انگلیسیهاست!
معرفی کتاب کار، کار انگلیسیهاست!
کتاب کار کار انگلیسیهاست، کتابی است که به به مسائل و چالشها و ارتباطات دو کشور ایران و بریتانیا پرداخته است. جک استراو وزیر امور خارجهی بریتانیا این کتاب را نوشته و رضا اسکندری آذر آن را به فارسی ترجمه کرده است. این کتاب را نشر خوب منتشر کرده است.
دربارهی کتاب کار کار انگلیسیهاست
جک استراو کتابش، کار کار انگلیسیهاست را با خاطرهی سفرش به ایران آغاز میکند. سفری که در آن از او و همسر و همراهانش استقبال گرمی به عمل نیامد و بعد از پرداختن به ریز جزئیات سفر، دربارهی روابط بین الملل و روابط کشور ایران و بریتانیا در طی سالهای اخیر سخن میگوید. جک استراو که طی سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۶ وزارت امور خارجه بریتانیا را عهدهدار بوده است، در هنگام نوشتن کتاب کار کار انگلیسیهاست پی روشن کردن همین مشکلات و پیچیدگیهای ارتباط با ایران است.
کتاب کار کار انگلیسیهاست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به روابط بینالملل و علوم سیاسی علاقهمند هستید، کتاب کار کار انگلیسیهاست برایتان کتاب جذابی خواهد بود. این کتاب همچنین راهنمایی عالی برای کسانی است که به روابط و مسائل ایران علاقهمندند.
دربارهی جک استراو
جک استراو با نام کامل جان ویتاکر جک استراو متولد ۳ اوت ۱۹۴۶ یک سیاستمدار انگلیسی است. او در سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۶، سمت وزارت امورخارجه بریتانیا را برعهده داشت. وی همچنین ریاست هیئت اروپایی را در کنار دومینیک دو ویلپن و یوشکا فیشر، در جریان نشست مشترک وزیران خارجه اروپایی و هیئت ایرانی که در تهران، سعدآباد برگزار شد، را بر عهده داشت.
جملاتی از کتاب کار کار انگلیسیهاست
چند سال پیشتر که هنوز محمود احمدینژاد رییسجمهور ایران بود، یکی از وابستههای فرهنگی سفارت در تهران، از فرودگاه تاکسی گرفت و نشست و راننده در دم سر صحبت را با او باز کرد. راننده میگفت: «ما که میدونیم مارگارت تاچر از دست شاه خسته شده و اون رو برده. میشه به آقای براون بگید دیگه بسه؟»
این تصور از بریتانیاییها (که همیشه ما را به اسم انگلیسیها میخوانند) و قدرت ماورایی آنها، بهزیبایی در رمان داییجان ناپلئون نوشتهٔ ایرج پزشکزاد آمده است. (از این رمان بعدها سریال بسیار موفقی هم ساختند) داستان دربارهٔ پیرمردی پریشان حواس و رنجور است که سرش از شکستهای روزگار کوفته شده و در خیال خود را در هیئت ناپلئون میبیند و ایمان دارد که بریتانیاییها برای کشتناش دسیسه میکنند. در کتاب هم آمده که اصلاً چنان دسیسهای وجود خارجی نداشته...
چه خبره ؟ نه چه خبره ؟!؟؟ ۳۰ ت برای نسخه الکترونیک ، چاپیش این قیمت بابا
نویسنده موقعی که شروع میکنه به روایت تاریخ ایران و انگلیس ، کاملا جانب دارانه روایت میکنه . مثلا رویتر که باعث قحطی در ایران شد رو یک انسان زیرک معرفی میکنه و مضرات قرار دادش با ایران رو نه
چرا یه کتاب باید در فاصلهی کوتاهی دوبار ترجمه بشه ؟
30 تومن؟؟؟؟
من نه این کتاب رو خوندم نه میخونم چون از انگلیس متنفرم و باعث تمام بدبختی ها و مشکلات ما همین انگلیس کثافت هست ولی کسی نمیخواد باور کنه چون همیشه همه چیز رو برعکس بهمون نشون دادن
چرا هی کتابهای تکراری ترجمه میکنند؟