کتاب کتاببازها؛ جلد دوم
معرفی کتاب کتاببازها؛ جلد دوم
کتاب کتاببازها؛ جلد دوم نوشته جنیفر چمبلیس برتمن است. این کتاب داستان امیلی و جیمز است. آنها در یک بازی کامپیتوری گیر کردهاند.
آنها مطمئناند که آقای کویزلینگ، نیت شومی در سر دارد. آنها به سرنخهایی دست رسیدهاند و متوجه حقیقتی ترسناک میشوند: هر کتابی که در طول بازی پیدا میکنند، منجر به آتشسوزی میشود! هرچقدر که امیلی و جیمز جلوتر میروند، سرنخهای بیشتری به دست میآورند و معمایی که را کشف میکنند که آقای کویزلینگ به دنبالش است. معمایی که سالیان سال است کسی قادر به حل آن نبوده است. اما نشانههایی هم وجود دارد که مسبب اصلی آتشسوزیها، خود آقای کویزلینگ است.
خواندن کتاب کتاببازها؛ جلد دوم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام نوجوانان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب کتاببازها؛ جلد دوم
امیلی رو به راهروی خالی صدا زد: «بجنبین! دیر شد!» با پاشنهٔ چکمههایش روی زمین ضرب گرفت و سنجاقسینهٔ کتاببازها را روی پیراهنش صافوصوف کرد. از پیراهن خوشش نمیآمد، ولی آن شب مناسبت خاصی بود. مادرش پیراهن بافتنی کلاهداری برایش پیدا کرده بود، پس خیلی هم از تیپ همیشگیاش، یعنی شلوار جین و سوییشرت دور نشده بود؛ چکمههایش هم پاشنهکوتاه بودند. جان میدادند برای راه رفتن روی تپههای سانفرانسیسکو.
به خانوادهٔ بیخیالش اصرار کرد: «بیاین دیگه!»
درِ اتاق متیو باز شد. آپارتمان آنها دراز و باریک بود، بهخاطر همین متیو فقط دو قدم برداشت و رسید بالای پلههای ورودی، کنار امیلی. برادر بزرگتر امیلی شلوار جین و تیشرتی با طرح کت مردانه پوشیده بود و موهای مشکی براقش را رو به بالا مدل داده بود. امیلی با نگاه پرسشآمیز به سر متیو اشاره کرد. متیو جواب داد: «کلاه سیلندر الان مُده.»
آن طرف راهرو، پدرشان همانطور که جورابش را میپوشید، لیلیکنان از اتاقخواب بیرون آمد و رفت توی آشپزخانه.
صدایش از تهِ هال از پشت دیوار آمد. «کراوات هم لازمه؟»
متیو پرسید: «مگه بابا کراوات داره؟»
فوق العاده اس😻☘️ پایانش غیرمنتظره بود خیلی شوکه شدم😐✌🏾
خیلی کتاب خوبی بودعالی عالی😍😍 خیلی قشنگه خیلی ،نویسنده خیلی خوبیه 🎊🎊 اصلاً نشر پرتقال چیز بدی نمیاره🍊🍊 بهتون پیشنهاد میکنم ازنشر پرتقال خرید کنین
عالیه حتماً بخونید😄 امیلی و جیمز، مطمئناند که آقای کویزلینگ، نیت شومی در سر دارد. آنها به سرنخهایی دست پیدا میکنند و متوجه حقیقتی ترسناک میشوند: هر کتابی که در طول بازی پیدا میکنند، منجر به آتشسوزی میشود! هرچقدر که امیلی
داستان کتاب راجع امیلی هست که با پیدا کردن یک کتاب به اسم (حشره طلایی) وارد یک ماجرای عجیب میشه.... . . اتفاقات و موضوع کتاب متفاوت بود و همین من رو جذب کرد تا با اشتیاق مطالعه کنم، توصیه می کنم حتما یک
عالی
بنظر من کتاب فوق العاده ای بود و حتما پیشنهاد می کنم که اگر از کتاب های معمایی و هیجانی و کمی هم تاریخی خوشتون میاد حتما این کتاب رو مطالعه کنید.💜 موضوع کلی کتاب راجع به امیلی و جیمز
کتاب « باز ها 2 » نوشته ی "جنیفر چمبلیس برتمن" است و در ادامه ی ماجراجویی های امیلی و جیمز در کتاب "بازها 1" است .در این داستان امیلی و جیمز در آماده باش هستند، زیرا آقای کویسلینگ تا
من نسخه چاپی جلد ¹ و ² این کتاب رو دارم🍯💛 خیلی قشنگ بود🎨🌙 به همه پیشنهاد می کنم🌻☁️
سلام . این کتاب عالیهههههههه بهتون پیشنهاد میکنم بخونید ! پشیمون نمیشید 🌃لطفا جلد سومش رو هم بیارید 🥺ممنون از طاقچه
بسیار عالی