معرفی و دانلود کتاب نردبان آسمان؛ جلد دوم pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر نو

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب نردبان آسمان؛ جلد دوم

کتاب نردبان؛ جلد دوم آسمان گزارش کامل مثنوی معنوی مولانا جلال‌الدین بلخی رومی است به نثر که توسط محمد شریفی نوشته شده است.

درباره کتاب نردبان آسمان

کتاب دو جلدی نردبان آسمان نوشته محمد شریفی شرح جامع و کاملی به نثر از مثنوی معنوی مولانا است. نویسنده در این کتاب با خواندن آثار پیشین یعنی شرح کریم‌زمانی، استعلامی، فروزانفر و آثار زندگی‌نامه‌ای زرین‌کوب این کتاب را منتشر کرده است. کتاب توضیحی از احادیث و ارجاعات متنی مثنوی دارد و به خواننده کمک می‌کند بیش از قبل با این کتاب ارزشمند آشنا شده و آن را بفهمد. دریای عظیم مثنوی تا به‌حال برای کسی کامل معنا نشده است اما پژوهشگران هرکدام سعی می‌کنند از دنیای خودشان این اثر را تحلیل کنند. محمد شریفی در این کتاب کل مثنوی را به نثر برگردانده است و سعی کرده خواندن را برای مخاطب آسان کند.

خواندن کتاب نردبان آسمان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی مناسب است و از طرفی خواننده علاقه‌مند هم می‌تواند به فهم جامع‌تری از مثنوی برسد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نردبان آسمان؛ جلد دوم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:نردبان آسمان؛ جلد دوم
حجم فایل کتاب:۳.۵۵ مگابایت
تعداد صفحه‌ها:۵۸۹ صفحه
قیمت کتاب:۱۹۳۵۰۰ تومان

۱۴۰۴/۰۳/۳۰

کتابی هست ارزنده.چون مثنوی معنوی مولانا را با نثری روان با معنی لغات و همچنین تفسیر ابیات به روشنی بیان کرده.من واقعا بیشتر این کتاب را خواندم.مطمئنن هیچ کتابی که در مورد مثنوی تفسیر شده به اندازه این کتاب مثمر...بیشتر