کتاب شکوه زندگی
معرفی کتاب شکوه زندگی
شکو ه زندگی اثر میشائیل کومپفمولر، روایتی عاشقانه از زندگی فرانتس کافکا، نویسنده سرشناس آلمانی و هموطن کومپفمولر است که تا کنون به بیش از ۲۴ زبان ترجمه شده و جایزه معتبر ادبی ژان مونه را نصیب نویسندهاش کرده است.
خلاصه کتاب شکوه زندگی
در تابستان سال ۱۹۲۳ که کافکا به دلیل بیماری ناتوان و رنجور شده بود، برای گذراندن دوران نقاهت و به دست آوردن سلامت خود به سواحل دریای بالتیک رفت تا مدتی درآنجا سپری کند اما در این ساحل عشقی رویایی و بزرگ گریبانش را گرفت و کافکای عاشق را از دل کافکای بیمار بیرون کشید.
کومپفمولر در این اثر به زیبایی زندگی عاشقانه کافکا با معشوقش، دورا دیامانت را بهتصویر کشیده است. روایت او آنقدر جذاب است که خواننده را لحظهای آرام نمیگذارد؛ به خصوص اگر طعم عشق را چشیده باشد. این کتاب مخاطب را آنچنان به دنبال خود میکشاند که در انتها به درکی عمیق از عشق و معنای آن برسد. هر چه مخاطب بیشتر در داستان پیش میرود، این عشق، عمق بیشتری پیدا میکند و به جذابیتهای کتاب میافزاید.
جملاتی از کتاب شکوه زندگی
او در برلین و در کنار زن جوانی است که میتواند هرلحظه لمسش کند؛ اما اغلب فقط تماشایش میکند، سراپا مجذوب جایی میشود. گویی دورا به زبان بیزبانی به او میگوید، همهٔ اینها مال توست و هرچه در من بیابی، میتوانی از آن خود کنی.
گویی مدتی را زیر ناقوسی زندگی کنند، کمابیش بیاعتنا به دنیای بیرون سر میکنند، بیاعتنا به گرانی هولناکی که دامنگیر آنها هم هست، ناآرامی عمومی، سرخوردگی. تنها اسباب نگرانی آنها زن صاحبخانه است. ظهر، هنگام تحویل گرفتن کلید خانه هیچ اسمی از دورا نبرده است، اما حالا صاحبخانه و دورا چندبار با هم رودررو شدهاند و یک بار هم کار به گفتوگویی کوتاه کشیده و دورا خود را دوستانه معرفی کرده است؛ اما دکتر خوب میداند که این وضع ممکن است دیر یا زود تغییر کند.
کتاب واقعا لذت بخش و گوارای جان بود