کتاب دور دنیا در هشتاد روز
انتشارات:
بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب دور دنیا در هشتاد روز
«دور دنیا در هشتاد روز» یکی از آثار ماندگار ژول ورن، نویسنده محبوب فرانسوی است. ژول ورن با داستانهای علمی-تخیلیاش شناخته میشود. او در داستانهایش مخاطب را به عجیبترین و ناشناختهترین مکانهای دنیا میبرد و با یافتههای عجیب آشنا میکند. شخصیت جالب و اسرارآمیز این رمان، آقای «ویلی فاگ» با امکانات قرن نوزدهمی خود، تصمیم میگیرد به سفری هشتاد روزه به دور دنیا برود و دوباره به شهر خود بازگردد:
«ویلی فاگ با خونسردی جواب داد: «چیزی به اسم پیشبینینشده وجود ندارد!»
«اما آقای فاگ این هشتاد روز حداقل زمانی است که محاسبه شده.»
«اگر از حداقل، درست استفاده کنی حتماً کافی است.»
«اما اگر بخواهید بیشتر از این نشود باید خیلی دقیق و حسابشده و با اطمینان کامل، از قطار سوار کشتی و از کشتی سوار قطار شوید.»
«من همیشه دقیق هستم.»
«بیایید شوخی را تمام کنیم.»
«یک بریتانیایی واقعی وقتی پای قولوقرار در میان باشد، هرگز شوخی نمیکند. من با شما سر بیستهزار پوند شرط میبندم که دور دنیا را در هشتاد روز یا کمتر طی میکنم. این یعنی هزارونهصدوبیست ساعت و یا بهعبارتی صدوپانزدههزار و دویست دقیقه. قبول؟»
همگی پس از مشورت با یکدیگر جواب مثبت دادند.»
معرفی این کتاب در تاریخ ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ بهروزرسانی شده است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دور دنیا در هشتاد روز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | دور دنیا در هشتاد روز |
| حجم فایل کتاب: | ۴۶.۱۷ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸-۶۰۰-۲۵۳-۱۰۱-۸ |
| تعداد صفحهها: | ۲۳۲ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۴۵۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه کتاب باز، مجموعه رمانهای بزرگ جهان، مجموعه پایان خوش، مجموعه اقتباس سینمایی |
سفر به مرکز زمین![]()
اسرار هاگوارتزجی.کی. رولینگ
داستان دو شهرچارلز دیکنز
سفر به ماهژول ورن
دراکولابرم استوکر

(۴-۳۱-[۷۲]) کتابشو قبلا به زبان انگلیسی خونده بودم ولی ترجمه ش هم خیلی خوب بود؛ شخصیت ِ منظم و دقیق ِفاگ من رو یاد کانت میندازه؛ [میگن] برنامه ریزی هاش، زمان بندی ها و اجرای اونها اونقد دقیق بوده که مردم...بیشتر
محشره😍😍😍
سلام، خوب رمان بشدت معروفه و خیلیا خوندنش و حق همچین رمان خوبی همینه این یکی از بهترین رمان های ژول ورنه، کتاب رو با این ترجمه نخوندم، ولی در کل طرح اولیه داستان خوبه، داستان کشش خوبی داره و خسته...بیشتر
عالیییی بود توصیه میکنم حتما این کتاب رو بخونید. خیلی خوبه
ماجرایی جذاب وهیجانی داره اما با این حال اگر کسی قبلا فیلم این داستان را دیده برایش هیچ جذابیتی نداره و جزو کتاب هایی هستش که برای یک بار خواندن کافیه♥♡♥♡♥♡
از بین بیشمار کتابی که خواندم بهترین اش 👌👌👌
پیشنهاد میکنم تمامی نوجوانان بخوووننن
عاشق این کتابم
کتاب بسیار خوبی بود. آخر داستان برای من خیلی جالب بود. پیشنهاد میکنم بخوانید👌🏻💕
عالی
عالییییییی
خیلی قشنگ بود...🌏🎩
اینقدر عالیه که نمیدونم چه کلمه ای در وصفش بگم💚 به نظرم یکی از بهترین کتابای آقای ژول ورنه.حتما بخونیید🌏
کتابی خیلی خوب و بینظیری هست شایان ذکر هست که میخواد اراده داشتن، قدر دانستن زمان و ضرب المثل (( خواستن توانستن است )) رو بهتون آموزش بده
کلبه عمو تم رابینسون کروئه دور دنیا در هشتاد روز سفر اعماق زمین سپید دندان پسر آتش شازده کوچولو اینا کتابای مورد علاقه نوجونیمه...این کتاب با تصاویری که داشت دلنشنین تر شده بود...چطور میشه از کتابخوانی صبحت کرد اما هنوز کتاب های دوران کلاسیک و ابتدایی رو...بیشتر