با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتیات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب راهنمای مواجهه فلسفی با میانسالی
۳٫۱
(۷)
خواندن نظراتمعرفی کتاب راهنمای مواجهه فلسفی با میانسالی
بحران میانسالی چیزی است که خیلی درباره آن شنیدهایم. وقتی به نیمه دهه چهل زندگی میرسیم. وقتی ۳۵ سال را میگذرانیم و کم کم به چهل سالگی نزدیک میشویم نوعی از دلمشغولیها و دغدغهها به سراغمان میآیند که تا کنون نداشتهایم. زندگی من چگونه گذشت؟ آیا بازهم برای رسیدن به خواستههایم زمان دارم؟ آیا میتوانم آنطور که میخواهم باقی عمرم را بگذرانم؟ آیا به آرزوهایی که تا به حال نرسیدهام، میرسم؟ آیا از دوره جوانی خارج شدهام یا هنوز هم جوان هستم؟ آیا ممکن است پدرو مادر،عزیزان و یا کارم را به زودی از دست بدهم؟ در آینده چه چیزی انتظارم را میکشد؟ نکند زندگیام بیهوده بوده باشد؟ نکند سالها مثل سیزیف فقط سنگی را بیهوده غلتانده باشم؟
در میانسالی احساس میکنیم بلاخره به نوک قله زندگی رسیدهایم و سربالایی تمامنشدنی را طی کردهایم و حالا نوبت سرازیری است. راهی که مرگ در انتهای آن منتظر ما است. در این سن و سال آنقدر زندگی کردهایم که از خودمان بپرسیم: «همهاش همین است؟» آنقدر زندگی کردهایم که چند اشتباه جدی مرتکب شده باشیم، با غرور و حسرت به پیروزیها و شکستهای گذشته نگاه کنیم، به اطراف و فرصتهای از دست رفته نگاه کنیم، زندگیهایی که انتخاب نکردیم و نتوانستیم واردشان شویم، به پیش رو و انتهای زندگی نگاه کنیم، انتهایی که قریبالوقوع نیست ولی خیلی دور هم نیست.
«راهنمای فلسفی مواجهه با میانسالی» نوشته کیرن ستیا بر پرسشهای هستیگرایانه میانسالی تمرکز دارد.
این پرسشها دربارهٔ فقدان و حسرت هستند، موفقیت و شکست، زندگیای که رویایش را داشتید و زندگیای که دارید. این پرسشها دربارهٔ اخلاقیات و فناپذیری هستند، دربارهٔ پوچی دنبال کردن برنامهها، حال هر برنامهای باشند. دست آخر، این پرسشها دربارهٔ ماهیت موقتی زندگی انسان و فعالیتهایی است که انجام میدهد.
این کتاب تنها برای میانسالها نیست، بلکه برای هرکسی است که با ماهیت تغییرناپذیری چون زمان تعامل دارد. این اثر با فلسفهٔ کاربردی سروکار دارد: نوعی تفکر فلسفی است که بر روی چالشهای میانسالی تمرکز میکند.
فیلسوفها همواره به دشواریهای دوره میانسالی بیتوجهی کردهاند، ولی این دشواریها از نظر فلسفی جذاب هستند و با همان ابزارهایی که فیلسوفها استفاده میکنند میتوان آنها را مورد بررسی قرار داد.
کتاب «راهنمای مواجهه فلسفی با میانسالی» یک کتاب راهنما است اما نه از نوع استاندارد و معمول آن. چرا که بیشتر با پرسشهای اساسی سروکار دارد که اغلب دربارهٔ نوع احساس شما نسبت به زندگی هستند، به نوعی کمتر به دنبال تغییرات بیرونی است.
این اثر میخواهد به شما بگوید میانسالی برای شروع یک چیز تازه خیلی مقطع سنی دیری نیست، ولی اغلب به چنین حسی میرسیم که زمان در دوران میانسالی خیلی کوتاه به نظر میرسد. نگذارید این مسئله فریبتان بدهد. بیشتر از آنچه که فکر میکنید زمان دارید. کیرن سیتا در این کتاب با تکیه بر نظریههای فلسفی، توصیهها و استراتژیهایی برای وفق یافتن با میانسالی ارائه داده است..
اریش فروم
راینر فونک
دانشکده های منماکسیم گورکی
غمنامهی کودک تیزهوشآلیس میلر
یالوم خواناناروین د. یالوم
ماهیت روان درمانیکارل یاسپرس
الفبای خانوادهناتالیا گینزبورگ
کارل گوستاو یونگ؛ واژه ها و نگاره هاآنیلا یافه
در محفل شاعران مردهسیس نوته بوم
خردمندی در زندگی روزمرهلشک کولاکوفسکی
هاروکی موراکامی به دیدار هایائوکاوای میرودهاروکی موراکامی
همراهان فرانسویایرنا نمیروفسکی
از آنجا که ایستاده بودم چه دیدمآرتوش بوداقیان
ذهن در حال رشددانیل جی. سیگل
کار همچون زندگیتامس مور
کوه دومدیوید بروکس
اعترافات یک معتاد انگلیسیتوماس. د کوئین
سرگذشت آنا آخماتوواایلین فاینشتاین
من چگونه اروین یالوم شدماروین د. یالوم
کارما و سرنوشتلیدا پورغفاری
اندیشههای زندگیسازمیکائیل نینان
حجم
۱۷۵٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۸۸ صفحه
حجم
۱۷۵٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۸۸ صفحه
قیمت:
۴۰,۰۰۰
تومان
نظرات کاربران
این کتاب رو به خاطر موضوع جالبش انتخاب کردم. اما پشیمون شدم. هرچی ادامه دادم شاید روان بشه نشد. پر از نقل قول هست و خیلی خشک و شبیه کتابهای درسی بود من نتونستم تا آخر ادامه بودم.
بسیار کتاب کاربردی هستش و توصیه میکنم که بخونید ولی متنش چندان روان نیست فکر می کنم میشد ترجمه بهتری ارائه بشه اما این کتاب جزوه بهترین کتابهای بوده که من خوندم و بسیار کارآمد است