کتاب هر اتفاقی دلیلی دارد
خواندن نظراتمعرفی کتاب هر اتفاقی دلیلی دارد
کیت باولر در کتابش «هر اتفاقی دلیلی دارد؛ و دروغ های دیگری که دوست داشته ام» شرح حال بیماریاش درد و رنج آن و این که چگونه این بیماری سبب شد تا شروع به تحقیق در باورها و اعتقادات مردم امریکا کند را برای ما روایت کرده است.
این کتاب تمامی پرسشها و پاسخهای باولر را درباره معنویات دربردارد.
کیت سرطان دارد و زیاد زنده نخواهد ماند اما با این همه شوق زندگی به طور غریزی و بیآنکه او بداند، درونش جریان دارد و او را به پیش میبرد و البته برای او سوالاتی هم ایجاد شده است.این که آیا واقعا خدا عادل است؟ این که اعتقاد مردم به منش و روشی به اسم کیش رفاه که در حال حاضر در آمریکا و جهان در حال تبلیغ است چیزی بیهوده است؟ و پرسشهای اساسی دیگر درباره خدا، ایمان و سرنوشت.
«گاهی همین توانایی زیستن در لحظه، بهنظر موهبتی میآید. درد من بهشکلی به درد دیگران متصل است. در خواربارفروشی، خستگی را در چهرهٔ مادر جوانی میبینم و کمکش میکنم کارت بکشد. میایستم تا با مرد بیخانمانی که آن گوشه نشسته حرف بزنم. آزادانه و بی هیچگونه کینهای بذلوبخشش میکنم. میتوانم ببینم که مردم چطور بهسختی تلاش میکنند آن را بهدست بیاورند؛ اما دیوارهایی که آنها را از فروپاشی حفظ میکنند، چقدر سستاند.
دو ماه بیشتر برای زندگی ندارم. باز روی یکی از صندلیهای شیمیدرمانی نشستهام و داروهای ایمنیدرمانی بهارزش شانزدههزار دلار ازطریق دریچهای در قفسهٔ سینهام، درون خونم پمپاژ میشود.»
این اثر شرح حالی شگفتانگیز است که باید در قفسه هر کتابخانهای باشد. درست کنار باقی کتابهای فوق العادهتان.
دوباره بیدارشدن در زمان مناسب
۳۰ سالگیالن جکسون
حالات آزاد عشقامراه شاهان
ساعتی برای زندگیکردن، ساعتی برای عشقورزیدنریچارد کارلسون
۱۶,۵۰۰۷۰%
اوایل کتاب خیلی خوب بود ولی یه دفعه ترجمه گنگ و نامفهوم شد و حیف چون کتاب خوبیه.
داستان خوبی داره ولی من نتونستم با ترجمه ارتباط برقرار کنم.
کتابا جواب سوالای اساسی رو اغلب نمیدن،فقط حس های مختلفی رو تو وجود آدم به اوج میرسونن... مرسی از نویسنده ی عزیز،سفارشات آخر کتاب جالب و کاربردی بود،با آرزوی سلامتی
فکر می کردم جواب سوالاتش رو می ده ولی همش سوال بود احساسش نسبت به اتفاقاتی که براش می افتاد و تفتیش فلسفی رخدادها ترجمه هم اصلا روان نبود واقعا اواسط کتاب علی رغم کششی که اسم کتاب در من
شاید کسانی که تراژدی های بزرگی در زندگی داشته اند بهتر از همه صدای خود را در این کتاب بشنوند.
این کتاب رو به کسانی که به فلسفه مرگ فکر می کنند به شدت توصیه می کنم. برای من خیلی جالب و عمیق بود.این کتاب از کتابهایی هست که بیل گیتس خوندنش رو توصیه کرده اما این ترجمه خیلی روان
ترجمه بد و افتضاح
فقط میتونم بگم ترجمه افتضااااااح
بستگی داره تو چه حالت درونی کتاب خونده بشه ولی در مجموع کتاب خوبیه و دیدگاه های قشنگی داره..هرچند من نتونستم ارتباط بگیرم.. البته کاش ترجمه بهتری داشت.ترجمه به شدت ضعیف. اصولا معتقدم کتابها حتما درسی بهمون میدن پس تا اخر بخونمشون
اولش برام خوب بود، بعد خسته کننده شد