دانلود و خرید کتاب گام به گام داستان سرایی موثر ا. جی. گواز ترجمه فرناز بهنام نیا
تصویر جلد کتاب گام به گام داستان سرایی موثر

کتاب گام به گام داستان سرایی موثر

نویسنده:ا. جی. گواز
انتشارات:مهرگان خرد
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب گام به گام داستان سرایی موثر

کتاب گام به گام داستان سرایی موثر نوشتهٔ ا. جی. گواز و ترجمهٔ فرناز بهنام نیا است. نشر مهرگان خرد این کتاب را منتشر کرده است. ارتباط در مدیریت و ربط آن به قصه‌گویی موضوع این کتاب است.

درباره کتاب گام به گام داستان سرایی موثر

کتاب گام به گام داستان سرایی موثر کمک می‌کند تا شما مخاطب خود را جذب کنید، درگیر کنید و بر او تأثیر بگذارید. این کتاب که ۱۸ فصل دارد، به موضوع ارتباط در مدیریت و ربط آن به قصه‌گویی پرداخته است. عنوان برخی از فصل‌های اثر حاضر عبارت است از «داستان‌هایی که برای گفتن انتخاب می‌کنیم»، «چرا داستان بگوییم؟»، «طرحواره‌هایی برای داستان‌سرایی موفق»، «ترویج برنامه‌ها و اهداف» و «همه چیز حاضر و آماده است».

خواندن کتاب گام به گام داستان سرایی موثر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب ارتباط در مدیریت و ربط آن به قصه‌گویی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب گام به گام داستان سرایی موثر

«فصل چهاردهم: کنار هم گذاشتن پازل قصه‌گویی

همان‌طور که قبلاً گفتم، برای من، داستان‌سرایی به واسطه آگاهی از یک حالت دائمی ذهنی است. منظور من این است که داستان‌های من بیانگر خودشان هستند - براساس مجموعه‌ای از دستورالعمل‌ها، مطابق با طرحواره‌های رایج، و تا حدی، با استفاده از ابزارهای مختلف برای پیشبرد برنامه‌ها و اهداف. این امر عمدتاً به این دلیل است که من با انتخاب خودم از این قوانین و عناصر آگاه هستم، به طوری که آنها بخشی از زندگی روزمره من شده‌اند.

این تا حدودی به دلیل مطالعات و بیش از بیست سال تجربه حرفه‌ای من (به عنوان مشاور ارتباطات، سخنگو و کارشناس روابط عمومی) است. اما این نیز به این دلیل است که من در زندگی شخصی خود به داستان‌سرایی تکیه می‌کنم، عمدتاً برای کمک به فرزندانم که رشد کنند و در محل کارم تا به مشتریانم کمک کنم تا برنامه‌ها و اهداف خود را ارتقا دهند. به همه این دلایل، من آگاهی تقریباً کاملی از اثربخشی انتخاب‌های داستان‌سرایی‌ام و تأثیر آن‌ها بر دیگران و پیامدهای آن‌ها ایجاد کرده‌ام. با این حال، شخصی مانند من که به طور روزانه با داستان‌ها زندگی و نفس می‌کشد، می‌تواند از چارچوبی که در این کتاب معرفی و بیان کرده‌ام به عنوان یک نقطه شروع خوب برای صعود ایمن استفاده کند - پس ادامه دهید، بگویید. درست است!

برای داشتن بیشترین سود، اکیداً توصیه می‌کنم که ابتدا تمام مراحلی را که در اینجا برشمرده‌ام بخوانید، سپس به مثال ارائه شده در فصل بعدی بروید، که شامل داستان‌هایی است که من با دنبال کردن این الگو ساخته‌ام، و تنها پس از آن مراحل خود را دوباره دنبال کنید. و تمرین این فصل را بر اساس داستان خودتان کامل کنید.

ابتدا تصمیم بگیرید که چه چیزی می‌خواهید بگویید.

به یاد بیاورید که عنصر غالب در داستان‌های ما چاشنی است: اختراع نکن، پیدا کن! شما باید داستان خود را پیدا کنید (که لازم نیست در مورد چیزی باشد که مستقیماً برای شما اتفاق افتاده است) و این تا حد زیادی صحت و اعتبار آن را تضمین می‌کند.

همچنین به یاد داشته باشید که داستان شما باید با یکپارچگی مشخص شود، به این معنا که شما در گفتن آن آزاد هستید و بیانگر عقاید و ارزش‌های شماست.

در نهایت به یاد بیاورید که هیچ ایرادی در انتخاب داستانی که نقاط ضعف شما را آشکار می‌کند وجود ندارد. به یاد داشته باشید: با پذیرش آسیب‌پذیری انسانی است که داستان خود را با قدرت پایه‌گذاری می‌کنید. این کار تقریباً به‌طور پیش‌فرض تضمین می‌کند که داستان شما حاوی عنصری از جهان‌شمول بودن است، زیرا از لحظه‌ای که نشان می‌دهید ضعیف هستید، به نقاط ضعف مشترک بیشتر انسان‌ها نیز اشاره می‌کنید. مثل این است که این پرسش را مطرح کنید که: «آیا واقعاً فکر می‌کردید که استثنایی هستید؟»

در هر صورت، انتخاب‌های داستان‌سرایی شما باید آگاهانه باشد. برای دستیابی به این نوع آگاهی، پیشنهاد می‌کنم چندین سوال از خود بپرسید که پاسخ آنها در مراحل بعدی به شما کمک می‌کند تا برنامه و اهداف خود را ارتقا دهید. دستورالعمل‌ها در زیر به عنوان یک الگو ارائه شده است تا بتوانید محتوا را ترسیم کنید. این اولین تلاش شما برای داستان‌سرایی با راهنمایی من خواهد بود.

البته باید به شما یادآوری کنم که قبل از انجام این تمرین، باید تا آخر فصل بعدی را بخوانید!»