دانلود و خرید کتاب حق حیوان، خطای انسان درآمدی به فلسفه اخلاق تام ریگان ترجمه بهنام خداپناه
تصویر جلد کتاب حق حیوان، خطای انسان درآمدی به فلسفه اخلاق

کتاب حق حیوان، خطای انسان درآمدی به فلسفه اخلاق

معرفی کتاب حق حیوان، خطای انسان درآمدی به فلسفه اخلاق

«حق حیوان، خطای انسان درآمدی به فلسفه اخلاق» یکی از کتاب‌های مجموعه «از منظر اخلاقی» نشر کرگردن است که به موضوع فلسفه اخلاق می پردازد. مجموعه «از منظر اخلاقی» با دو هدف همبسته طراحی شده است: نخست، کمک کند اندیشه‌هایمان را در زمینهٔ اخلاق بکاویم و بکوشیم آنها را روشن‌تر و سازگارتر کنیم تا بتوانیم به امور اخلاقی ذی‌ربط نگاهی جامع‌تر و دقیق‌تر بیندازیم؛ دوم، کمک کند برای نگریستن از منظر اخلاقی به امور و برانگیخته شدن بر اساس آن شور و شوقی بیشتر و عزمی استوارتر داشته باشیم. آثار اخلاقی گذشتگان و معاصران، چه در حوزه‌هایی انتزاعی‌تر همچون فرااخلاق و نظریهٔ اخلاق چه در حوزه‌هایی انضمامی‌تر همچون اخلاق کاربردی و روان‌شناسی و جامعه‌شناسی اخلاق، می‌توانند در دستیابی به این اهداف مؤثر و سودمند باشند. از این‌رو، این مجموعه میزبان آثار متنوع تألیفی و ترجمه‌ای است که همگی یک وجه مشترک دارند: دعوتی هستند به نگریستن «از منظر اخلاقی».
reza
۱۳۹۸/۱۱/۱۱

اگر میخواید همچنان گوشت بخورید این کتابو نخونید چون به احتمال 90 درصد بعدش گیاه خوار میشید

شیوا جعفری
۱۴۰۰/۰۶/۰۶

این کتاب تنها به موضوع حقوق حیوانات نمی‌پردازه و از بحث حقوق حیوانات به حقوق تمامی «متعلقات حیات» از جمله حیوانات غیرانسانی می‌رسه. بنابراین مطالعه‌ش نه فقط برای کسایی که به حوزه‌ی حقوق حیوانات علاقه دارند خوبه، بلکه به کسایی

- بیشتر
سپیده
۱۴۰۰/۰۷/۲۱

نویسندهٔ کتاب استاد فلسفه آمریکایی ست که سال ها تو بهترین دانشگاه های آمریکا فلسفه و حقوق تدریس کردند، تمام نکات و ادعا ها معتبر و موثق اند، ترجمه هم حرف نداشت، متن کتاب در بعضی فصل های کتاب سخت

- بیشتر
mahan
۱۴۰۳/۰۶/۲۷

حیف وقتی که گذاشتم...مشخص نیست که مشکل از ترجمه ست یا خود متن نویسنده...دیدگاههای فلسفی پیچیده...آخرش یک نکته هم بدست نمیاد...دوستان لطف کردن سه تا نظر گذاشتن که به نظر گمراه کننده ست...فریب عنوان و عکس روی جلد رو نخورید!

خوانش من از کتاب مقدس این‌گونه نیست. اینکه خدا به ما تسلط داده است همچون دادنِ چک سفیدامضایی برای ارضای نیازها و امیال ما نیست. برعکس، این حکمرانی باید با مسئولیت‌پذیری شدید ما در مقام عاملِ خالق بودن در درون خلقت همراه شود. به عبارت دیگر، خدا از ما می‌خواهد دوستدار و مراقب آن چیزی باشیم که او در مقام خدایی که در جریان آفرینش دوستدار و مراقب آن بوده خلق کرده است.
سپیده
من در درجهٔ اول یک حامیِ حقوق انسان‌ها هستم (خصوصاً نوزادان، کودکان، و دیگر اعضای فاقد قدرت و آسیب‌پذیر خانوادهٔ گستردهٔ انسان‌ها)، و پس از آن حامیِ حقوق حیوانات‌ام
سپیده
من حامیِ افراطی حقوق حیوانات زاده نشدم، بلکه همراه با نانسی و میلیون‌ها نفر دیگر، نه یک‌باره، که به شکلی تدریجی، بدان تبدیل شدم.
سپیده
باور من به حقوق حیوانات به این دلیل است که معتقدم نظریهٔ اخلاقی که در آن حقوق حیوانات تأیید می‌شود از لحاظ عقلی رضایت‌بخش‌تر از نظریه‌هایی است که در آن حقوق حیوانات رد می‌شود.
سپیده
تعداد بسیار کمی از ما واقعاً می‌دانیم چه بلاهایی بر سر حیوانات آورده می‌شود، همچنان‌که تعداد بسیار کمی از ما برای تفکر دقیق دربارهٔ جایگاه اخلاقی‌شان درنگ کرده‌ایم.
سپیده
ما در کجای این تار باید به دنبال شرِ رفته بر حیوانات از سوی صنایع اصلیِ استفاده‌کننده از آنها (همچون پرورش حیوانات) بگردیم؟ پیش از پاسخ به این پرسش مطالبی هست که در این زمینه باید به آنها توجه کرد. بدن‌های میلیاردها، بله میلیاردها، حیوان از روی قصد، عامدانه و به شکلی نظام‌مند، همه‌ساله، و سال به سال، آسیب می‌بیند. آزادی میلیون‌ها حیوان از روی قصد، عامدانه و به شکلی نظام‌مند هر دقیقه از روز انکار می‌شود. خود زندگی میلیون‌ها حیوان هر ساعت از هر روز از روی قصد، عامدانه و به شکلی نظام‌مند گرفته می‌شود. افرادی مثل من، که به حقوق حیوانات باور دارند، فکر می‌کنند کاری که در برابر حیوانات انجام می‌شود در مرکز یا نزدیک به مرکز این تار واقع است؛ از نظر ما، همین است که بد است.
شیوا جعفری
«اسطورهٔ پروتئین» («شما باید گوشت بخورید تا پروتئین‌تان تأمین شود») زمانی بین عامهٔ مردم از مقبولیتی گسترده برخوردار بود. زمانه عوض شده است. امروزه، افراد بیشتر و بیشتری به فهم این مطلب می‌رسند که مقدار کل پروتئینی که انسان‌ها برای سلامت مطلوب بدان نیاز دارند می‌تواند بدون خوردن گوشت (رژیم گیاه‌خواری)، و بدون خوردن گوشت و هر گونه فراوردهٔ حیوانی، از جمله شیر، پنیر و تخم‌مرغ (رژیم وِگَن)، به دست آید. حتی سازمان غذا و دارو (FDA)، که در گذشته با گیاه‌خواری همدل نبود، امروزه پرچم سفید خود را به نشانهٔ تسلیم به اهتزاز درآورده است. اف‌دی‌ای در آخرین ارزیابی خود به این مطلب اذعان دارد که گیاه‌خواری و وگن‌ایسم گزینه‌هایی مثبت و سالم برای رژیم غذایی پیشنهاد می‌کنند.
سپیده
گوساله‌های پرواری هم از لحاظ بدنی رنج می‌کشند هم از لحاظ روانی. آنها از لحاظ بدنی رنج می‌کشند، زیرا بیشتر این حیوانات درد و ناراحتی مفاصل متورمشان، اختلال‌های گوارشی و اسهال مزمن را تحمل می‌کنند. آنها از لحاظ روانی رنج می‌کشند، زیرا مشخصهٔ زندگی‌های در اسارت انفرادیشان محرومیتی افسرده‌کننده است. آنها در سرتاسر زندگی‌شان از فرصت شیر خوردن از پستان مادر و چریدن، فرصت کِش دادن پاها، فرصت بهره‌مند شدن از هوای تازه و نور خورشیدی که بالطبع از آن لذت می‌برند محروم می‌شوند.
سپیده
ما با حیوانات دیگر چگونه رفتار می‌کنیم؟ در مزرعه، در حیات وحش، و در آزمایشگاه‌های تحقیقاتی به واقع چه بر سر آنها می‌آید؟
سپیده
هر چه بیشتر مواد حیوانی مورد استفاده در برندهای معروف شوینده‌های خانگی و محصولات آرایشی را مطالعه می‌کردم، و بیشتر از آزمایش‌هایی دردناک که تولیدکنندگان به شکلی متداول روی حیوانات انجام می‌دهند اطلاع می‌یافتم، خود را بیشتر به استفاده از فراورده‌های عاری از ستم متعهد می‌دیدم: شوینده‌ها و پاک‌کننده‌ها، شامپوها و خوشبوکننده‌ها، صابون‌ها و خمیردندان‌هایی که دارای هیچ چیز واجد منشأ حیوانی نبودند و روی حیوانات آزمایش نشده بودند.
سپیده
در آن زمان، می‌توانستم خود را متقاعد سازم که در حالی که خوردن حیوانات غلط است، خوردن تخم‌مرغ و فراورده‌های لبنی به منزلهٔ بخشی از رژیم غذایی روزانه‌ام کار درستی است.
سپیده
فراگرفته بودم که چگونه مردمانی در هند خوردن گاو را بی‌اندازه زننده می‌دانند. فهمیدم که من نیز نسبت به سگ‌ها و گربه‌ها احساس مشابهی دارم: هرگز نمی‌توانم آنها را بخورم. پس چگونه می‌توانستم خوردن گاوها و خوک‌ها، مرغ‌ها و بوقلمون‌ها را توجیه کنم؟ آیا درست و غلط اخلاقی صرفاً همان چیزهایی هستند که سنت‌های فرهنگی شخص می‌گوید؟ می‌دانستم که این‌طور فکر نمی‌کنم. آیا آنها صرفاً همان چیزهایی هستند که عواطف ما می‌گویند؟
سپیده
از آنچه دربارهٔ تغذیه آموخته بودم، می‌دانستم که سلامت من نیازی به گوشت حیوانی در رژیم غذایی‌ام ندارد. از این‌رو، منطق به‌نسبت آشکار بود: کشتار خشن حیوانات برای خوراک غیرضروری بود. آیا چنگال من، همچون بمبی آتش‌زا، سلاحی برای خشونت بود؟
سپیده
آیا باید بنا به دلایل اخلاقی گیاه‌خوار می‌شدم؟ این فکری نبود که بخواهم آن را بپذیرم. تغییر، به‌ویژه زمانی که به معنای اصلاح عادت‌هایی است که به درازای یک عمرند، هرگز چشم‌اندازی خوشایند ندارد.
سپیده
چگونه می‌توانم با خشونت غیرضروری، همچون جنگ ویتنام که در آن انسان‌ها قربانی بودند، مخالفت کنم، در حالی که از همین نوع خشونت - خشونت غیرضروری - زمانی که قربانیان حیوانات‌اند حمایت کنم.
سپیده
من خوراکم را مشتاقانه از آبشخور سنت می‌یافتم.
سپیده
اهداف این جنبش، به‌نحوی مشخص‌تر عبارت‌اند از: - پایان کامل پرورش تجاری حیوانات - پایان کامل صنعت خز - پایان کامل استفاده از حیوانات در علم.
سپیده

حجم

۲۴۸٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۴۸ صفحه

حجم

۲۴۸٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۴۸ صفحه

قیمت:
۹۰,۰۰۰
تومان