کتاب مکتب دنیای وارونه
۴٫۲
(۵)
خواندن نظراتمعرفی کتاب مکتب دنیای وارونه
چشمهایتان را ببندید و چند لحظه، زمان را به سال ۱۹۹۸ برگردانید. در حدود این بیستسال، چهچیزی تغییر کردهاست؟ سرخی خون، تیزی آتش و ناتوانی سنگ در برابر سلاح، معنایی دیگر یافته است؟ آیا پاکدامنی، شرافت، حقیقت و قانون بهعنوان ستونهای جامعهٔ انسانی استوارتر شدهاند؟ آیا در آن زمان نیز، مثل امروز، فقیران، راندهشدگان، بیپناهانی بودند که به امید نجات، بهسوی مرزهای بستهشده هدایت شدهاند؟ آیا میتوان انسانی بدون نیاز را تصور کرد؟ انسانی بدون ترس؟ انسانی که معنای انسانیت را در رنگ، مدل و شکل خودروها و ساختمانها نبیند؟ آیا در آن زمان، فکر زیبا را به صورت زیبا ترجیح میدهند؟
«دنیای وارونه»، مجالی برای اندیشیدن به این پرسشها و یافتن پاسخهایی برای فردا است. ادواردو گالئانو، نویسنده و شاعر اهل اروگوئه گاه با زبان کنایه، گاه با اشاره به تجربهای شخصی، گاه بر پایهٔ نظرسنجیها و گاه بر پایهٔ حقیقتهای پنهانشدهٔ پشتِ سخنان مردان سیاست، حقیقت دنیایی را به ما نشان میدهد که چندان دور از دنیای کنونی ما نیست. با ورقزدن هر صفحه از این کتاب، گویی انعکاسی از دنیای امروز را میبینیم که گالئانو با ریزبینی هرچهتمامتر، در سال ۱۹۹۸، به تصویر کشید. در میان صفحات، احساس میکنید لازم است کتاب را ببندید، نفس عمیقی بکشید، کمی آرامش پیدا کنید و بعد، دوباره ادامه دهید.
زبان گالئانو، فرازونشیب خاص خود را دارد. زمانی، تند و کوبنده است و زمانی، درونیترین لایههای احساس را نشانه میگیرد و عجیب در این نشانهگیری موفق است.
ادبیاتی که گویی تنها مختص این مرد دوراندیش و حساس است و نشئتگرفته از دردهایی که جان و دلش را تسخیر کرده است. او بیتابِ بشریتی است که مثل کبوتری یکبال، میچرخد و سقوط میکند و در این سرگیجهٔ تهوعآور، خود نمیداند که هیچ صعودی در کار نیست و در حال سقوط است.
باوجود حقایق تلخی که گالئانو مطرح میکند، در صفحات آخر کتاب، او سعی میکند کمی گزندگی حقیقت بیانشده را تلطیف کند و از رؤیای دنیایی سخن میگوید که در آن، نه از کودکان خیابانی خبری هست و نه از سمومی که زمین را به ورطهٔ نابودی میکشانند؛ دنیایی که در آن، دولتها در جنگ با فقر، تلاش بیشتری میکنند، تا در جنگ با فقیران.
گالئانو در آخرین سالهای هزاره، امیدوارانه ابراز میکند:
«درست است که نمیدانیم در زمانیکه خواهد آمد، دنیایمان چگونه خواهد بود؛ اما حداقل این حق را داریم که آن را آنگونهکه امیدواریم باشد، در ذهنمان بالوپَر دهیم.»
چگونه تحلیل گفتمان انتقادی انجام دهیم
دیوید مکین
زنانادواردو گالئانو
گریز از فقربنجامین پاول
گزینه برتر؛ طرح نوین (قطب اهواز)مهدیه موحدی
دگرپذیریسیدمحمد صدیق قطبیراد
زبان هراسپیوتر کپ
استعاره؛ مبنای تفکر و ابزار زیباییآفرینیفرهاد ساسانی
شور آزادیبنژامن کنستان
ما هیچ ما نگاه: جلد ۸ از مجموعه نگاه نابمحمدابراهیم ضرابیها
ارتباطات میان فرهنگی؛ نظریه و کاربردبرایان جی. هورن
سلبریتی های اینترنتیکریستال آبیدین
آنارشیسم؛ فلسفه و آرمانپیتر کروپتکین
حقوق انسانتوماس پین
آذرک و جادوگر خواب فروشمسلم ناصری
راهنمای زبانشناسی شناختیجان آر تیلور
تلویزیون، مخاطب و مطالعات فرهنگیدیوید مورلی
رابطه بین مدیریت جهادی با الگوی تعهدی در سازمان آموزشیعباس انصاری تبار
دیوار و شمعدانیآلبرتو موراویا
حجم
۱۷٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۳۶۴ صفحه
حجم
۱۷٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۳۶۴ صفحه
قیمت:
۱۳,۰۰۰
۳,۹۰۰۷۰%
تومان
نظرات کاربران
فوق العاده س پیشنهاد میکنم بخونیدش شاید هیچ کتابی پیدا نکنید که این چنین مکاتب فلسفی اقتصادی غرب رو با ذکر نمونه و سند به چالش بکشه.
این کتاب دارد حقایقی را که بر اثر سیطره ی فرهنگ غرب بر آمریکای لاتین ایجاد شده بیان می کند
ترجمه عالی و روان و بی نقص اشراف نویسنده به تاریخ ملل امریکا لاتین با طنز مثال زدنی ، قلم فرسایی قابل تامل انجام داده کتابی که جهان بینی و نوع نگاه شما رو به دنیا تغییر خواهد داد
من نخریدم به محض اینکه نمونه را دانلود و یکم خوندم فهمیده از همین کتاب آشغالی هاست به درد نمیخوره