دانلود و خرید کتاب مکتب دنیای وارونه ادواردو گالئانو

معرفی کتاب مکتب دنیای وارونه

چشم‌هایتان را ببندید و چند لحظه، زمان را به سال ۱۹۹۸ برگردانید. در حدود این بیست‌سال، چه‌چیزی تغییر کرده‌است؟ سرخی خون، تیزی آتش و ناتوانی سنگ در برابر سلاح، معنایی دیگر یافته است؟ آیا پاکدامنی، شرافت، حقیقت و قانون به‌عنوان ستون‌های جامعهٔ انسانی استوارتر شده‌اند؟ آیا در آن زمان نیز، مثل امروز، فقیران، رانده‌شدگان، بی‌پناهانی بودند که به امید نجات، به‌سوی مرزهای بسته‌شده هدایت شده‌اند؟ آیا می‌توان انسانی بدون نیاز را تصور کرد؟ انسانی بدون ترس؟ انسانی که معنای انسانیت را در رنگ، مدل و شکل خودروها و ساختمان‌ها نبیند؟ آیا در آن زمان، فکر زیبا را به صورت زیبا ترجیح می‌دهند؟ «دنیای وارونه»، مجالی برای اندیشیدن به این پرسش‌ها و یافتن پاسخ‌هایی برای فردا است. ادواردو گالئانو، نویسنده و شاعر اهل اروگوئه گاه با زبان کنایه، گاه با اشاره به تجربه‌ای شخصی، گاه بر پایهٔ نظرسنجی‌ها و گاه بر پایهٔ حقیقت‌های پنهان‌شدهٔ پشتِ سخنان مردان سیاست، حقیقت دنیایی را به ما نشان می‌دهد که چندان دور از دنیای کنونی ما نیست. با ورق‌زدن هر صفحه از این کتاب، گویی انعکاسی از دنیای امروز را می‌بینیم که گالئانو با ریزبینی هرچه‌تمام‌تر، در سال ۱۹۹۸، به تصویر کشید. در میان صفحات، احساس می‌کنید لازم است کتاب را ببندید، نفس عمیقی بکشید، کمی آرامش پیدا کنید و بعد، دوباره ادامه دهید. زبان گالئانو، فرازونشیب خاص خود را دارد. زمانی، تند و کوبنده است و زمانی، درونی‌ترین لایه‌های احساس را نشانه می‌گیرد و عجیب در این نشانه‌گیری موفق است. ادبیاتی که گویی تنها مختص این مرد دوراندیش و حساس است و نشئت‌گرفته از دردهایی که جان و دلش را تسخیر کرده است. او بی‌تابِ بشریتی است که مثل کبوتری یک‌بال، می‌چرخد و سقوط می‌کند و در این سرگیجهٔ تهوع‌آور، خود نمی‌داند که هیچ صعودی در کار نیست و در حال سقوط است. باوجود حقایق تلخی که گالئانو مطرح می‌کند، در صفحات آخر کتاب، او سعی می‌کند کمی گزندگی حقیقت بیان‌شده را تلطیف کند و از رؤیای دنیایی سخن می‌گوید که در آن، نه از کودکان خیابانی خبری هست و نه از سمومی که زمین را به ورطهٔ نابودی می‌کشانند؛ دنیایی که در آن، دولت‌ها در جنگ با فقر، تلاش بیشتری می‌کنند، تا در جنگ با فقیران. گالئانو در آخرین سال‌های هزاره، امیدوارانه ابراز می‌کند: «درست است که نمی‌دانیم در زمانی‌که خواهد آمد، دنیای‌مان چگونه خواهد بود؛ اما حداقل این حق را داریم که آن را آن‌گونه‌که امیدواریم باشد، در ذهنمان بال‌وپَر دهیم.»
کاربر 1664898
۱۳۹۹/۰۲/۰۱

فوق العاده س پیشنهاد میکنم بخونیدش شاید هیچ کتابی پیدا نکنید که این چنین مکاتب فلسفی اقتصادی غرب رو با ذکر نمونه و سند به چالش بکشه.

آر-طاقچه
۱۴۰۱/۰۱/۲۹

این کتاب دارد حقایقی را که بر اثر سیطره ی فرهنگ غرب بر آمریکای لاتین ایجاد شده بیان می کند

hossein jamali
۱۴۰۳/۰۴/۰۵

ترجمه عالی و روان و بی نقص اشراف نویسنده به تاریخ ملل امریکا لاتین با طنز مثال زدنی ، قلم فرسایی قابل تامل انجام داده کتابی که جهان بینی و نوع نگاه شما رو به دنیا تغییر خواهد داد

محمدرضا
۱۳۹۹/۰۸/۱۷

من نخریدم به محض اینکه نمونه را دانلود و یکم خوندم فهمیده از همین کتاب آشغالی هاست به درد نمیخوره

صنعت سلاح آمریکای شمالی، در حالی جنگ علیه تروریسم را در صدر تبلیغات بشردوستانهٔ خود قرار می‌دهد که سلاح‌هایش را به دولت‌های تروریستی می‌فروشد
وحید
دنیای وارونه، وارونه هم تشویق می‌کند: صداقت، کوچک شمرده می‌شود؛ کار و تلاش، مجازات در پی خواهد داشت؛ آدم‌خواری، تغذیه می‌شود و برای نداشتن شرافت و درست‌کاری، بهایی شگرف پرداخت می‌کند. بزرگان و پایه‌گذاران این مکتب، به طبیعت تهمت می‌زنند و اعتقاد دارند: «بی‌عدالتی، قانونی طبیعی است.
Mahdi Hoseinirad
جایی که قانون تبدیل به منزوی‌ترین رکن یک جامعه شود،‌ بدون شک، فساد،‌ در همهٔ ارکان آن رسوخ می‌کند. فساد، در حال سست‌کردن ریشه‌های این کشور است و پاک‌دامنی، شرافت و قانون، از زندگی ما رخت بربسته‌اند.
وحید
به دلایلی که فقط خدا می‌داند چیست، تاکنون هیچ شکایتی از شقاوت‌ها و ستمگری‌های عربستان سعودی در هیچ‌یک از رسانه‌های جمعی نه دیده‌ایم، نه شنیده‌ایم و نه خوانده‌ایم. این درحالی‌است‌که رسانه‌های جمعی، عموماً خود را نگران تجاوز حقوق بشر در دیگر کشورهای عربی نشان می‌دهند.
وحید
در سال ۱۹۶۸، دو ماه پیش از آنکه گلوله‌ای چهرهٔ کشیش مارتین لوتر کینگ را از هم بشکافد، وی گفته بود که «کشورش بزرگ‌ترین صادرکنندهٔ خشونت در تمام دنیا است». سی‌سال بعد، ارقام نشان می‌دهند که از هر ده دلاری که در تمام دنیا برای سلاح خرج می‌شود، چهارونیم دلار در ایالات‌متحدۀ‌آمریکا خرج شده است.
وحید
میلتون فریدمن (۱)‌، یکی از نام‌آورترین اعضای هیئت‌علمی این مکتب، از «نرخ طبیعی بیکاری» سخن می‌گوید. طبق همین قانونِ طبیعی است که ریچارد هرستین و چارلز مورای بر این باورند که سیاه‌پوستان، پایین‌ترین طبقهٔ اجتماع را تشکیل می‌دهند. حتی برای توجیه موفقیت‌های مالی‌شان، افرادی همچون جان‌دی‌راکفلر ، به این موضوع اشاره می‌کند که، این ذاتِ طبیعت است که افراد صلاحیت‌دار را این‌گونه تشویق می‌کند و بی‌مصرفان را مجازات می‌کند! حتی بیش از یک قرن بعد،‌ بسیاری از بزرگان دنیای وارونه، همچنان به این باور اعتقاد دارند که نوشته‌های چارلز داروین، برای آن بوده که شکوه و بزرگی آنان را به همگان اعلام کند.
وحید
یک کارمند بانک در کمال آرامش و بدون ترس از مجازات، به‌راحتی از حساب‌های بانکی دیگران بهره می‌برد، حال آنکه برای یک سارق بانک، سرنوشتی جز اسارت پشت میله‌های زندان و یا محبوس شدن میان قبری تیره و تاریک وجود نخواهد داشت.
وحید
در چنین تمدنی که همواره ارزش اشیاء و هر چیزی غیر از انسان، از روح انسانی مهم‌تر می‌شود، اهداف، تحت تسلط وسیله‌ها قرار گرفته‌اند: وسایل تو را می‌خرند،‌ کامپیوتر به تو برنامه می‌دهد و تلویزیون، تو را می‌بیند.
وحید
روبرت‌مک‌نامارا، یکی از مسئولین جنگ ویتنام، کتابی نوشت که در آن رسماً اعلام کرد جنگ ویتنام یک اشتباه محض بود. اما این جنگ که بیش از سه‌میلیون ویتنامی را به کام مرگ کشاند و جان ۸‌۵ هزار سرباز آمریکایی را گرفت، چون «بی‌عدالتی» بود، اشتباه نبود. اشتباه بود، چون آمریکایی‌ها به‌رغم دانستن اینکه در این جنگ پیروز نخواهند بود، آن را ادامه دادند. گناه در مغلوب‌شدن است، نه بی‌عدالتی. طبق گفتهٔ مک‌نامارا، در سال ۱۹۶۵، شواهد زیادی مبنی بر عدم‌موفقیت آمریکایی‌ها در این جنگ وجود داشت؛ اما دولت‌مردان آمریکایی بر این باور بودند که پیروز میدان خواهند بود. البته اینکه آمریکایی‌ها با استفاده از تروریسم بین‌المللی، پانزده‌سالِ تمام، سعی می‌کردند در ویتنام حکومتی که مدنظرشان بود را پایه‌ریزی کنند، کاملاً از بحث ما خارج است و ازسویی‌دیگر، اینکه اولین قدرت نظامی جهان، بیش از تمام بمب‌هایی که در جنگ‌جهانی‌اول، بر روی مردم بی‌گناه ریخته شد را، بر سر و روی ویتنامی‌ها ریخت، نکته‌ای است که چندان اهمیت ندارد!
وحید
سه یا چهار قرن پیش، انگلستان، هلند و فرانسه به اسم آزادی تجاری، به دزدی دریایی روی آوردند و حتی در میان‌شان، شخصیت‌هایی مانند هنری مورگان، سر فرانسیس دریک، پیت هین، فرانسو اولونیس و چند تن از نئولیبرال‌های دیگر، شهرتی جهانی یافتند. در واقع، آزادی تجاری، همان دفاعیه‌ای بود که اروپایی‌ها با توسل به آن، از طریق قاچاق بَرده و فروش گوشت انسان‌ها، ثروتی کلان به‌دست آوردند.
وحید

حجم

۱۷٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۳۶۴ صفحه

حجم

۱۷٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۳۶۴ صفحه

قیمت:
۱۳,۰۰۰
۳,۹۰۰
۷۰%
تومان