کتاب افسانه باران
خواندن نظراتمعرفی کتاب افسانه باران
«افسانه باران» مجموعهای از داستانها و دلنوشتههای نویسنده توانای معاصر، نادر ابراهیمی است. شهر صبور، حساب پس انداز، افسانه باران، عقیق، شادیهای از دست رفته، برخورد، کنگره جانوران، حکایت عبرت انگیز آن سه ماهی، رابطه، آنها برای چه برمی گردند، تسلیم شدگان و آن سوی تسلیم دوازده داستان این مجموعهاند که هرکدام فضای درونی خاص خود را دارند اما تم اصلی تمام آنها «خیانت» است.
«از آقامیرانجاه برایتان حرف میزنم. شاید بشناسیدش. شاید این شناختن به دردتان بخورد. آقامیر تحصیلکردهٔ خارج و کتابخوانده بود و شاید تنها کتابخوان واقعی دهکدهٔ ما. علوم اجتماعی، تاریخ، ادبیات، فلسفه و روانشناسی خواندهبود و صاحب یک کتابخانه هم بود. آقامیر مهربان، مؤدب، نترس، سرسخت و فروتن بود. و هر صفت خوبی را به جای خودش داشت. ما به آقامیر خیلی احترام میگذاشتیم و دوستش هم داشتیم. او یک ستارهٔ روشن و پرنور بود در آسمان کاملاً بیستارهٔ دهکدهٔ ما. بعضیها از او خواندن را یاد گرفتند و بعضیها خواندن و نوشتن را. ما هرچه را که میخواستیم، از آقامیرانجاه میپرسیدیم. آنوقتها با مهربانی جواب میداد و با سرسختی سعی میکرد که جوابش را یاد بگیریم. اما بعدها بهتدریج حوصلهاش از سادگی و کمدانشی ما سر رفت. در مقابل هر پرسش، کلی تحقیرمان میکرد تا جواب بدهد. و بعدها از دادن هر جوابی هم چشم پوشید. وقتی میپرسیدیم: «آقامیرانجاه! جنگ چه خاصیت دارد؟» و یا «آقامیرانجاه! بزرگترین شاعر ما کیست؟» با نفرت نگاهمان میکرد و میگفت: به چه درد شما میخورد که اینها را بدانید؟ بدبختها! شما باید فکر شکم و زیرشکمتان باشید.»
حمام روح
عشق روی پیادهرومصطفی مستور
قدیس دیوانهاحمدرضا امیریسامانی
نوش داروی طرح ژنریکسید حسن حسینی
هر صبح میمیریمسیداحمد بطحایی
ابن مشغله (داستان یک زندگی، جلد اول)
نادر ابراهیمی
چهل نامه کوتاه به همسرمنادر ابراهیمی
بار دیگر شهری که دوست میداشتمنادر ابراهیمی
بر جاده های آبی سرخنادر ابراهیمی
قصه گلهای قالینادر ابراهیمی
چهار فصل سرگرمی برای تحرک و تندرستی (جلد اول؛ سرگرمی های بهار)
تریش کافنر
می نویسم ابر باران می شوم!جعفر ابراهیمی (شاهد)
موجمارگارت هوجز
تموم دنیا لالاشکوه قاسم نیا
هر کی یه رنگی دارهاسدالله شعبانی
سلام.لطفا کتاب بر جاده های آبی سرخ رو هم اضافه کنید.ممنون
از اکثر داستانهاش لذت بردم این کتاب نیازمنده تفکر زیاد هنگام مطالعه
در حد اثر های دیگه نادر ابراهیمی نبود ولی بازم قابل قبول بود و میشد از بعضی از داستان هاش لذت برد...
من البته نسخه ی چاپی این کتاب رو خوندم . دیدگاه جالب و جدیدی راجع به فرهنگ مردم ایران به من ارائه داد. انگار از بطن جامعه نوشته شده بود.
اگر یک گوشه ی جنگل های گیلان نشسته بودم و می توانستم صبح تا شب کتاب بخوانم شاید حالا حال و روزم بهتر بود. و شاید هم بد تر. هر چه بود نوسان کمتری داشت. افسانه ی باران دویدن زیر ابر
داستان هاشو دوست داشتم نمی دونم چرا طاقچه، کتابهایی که خوندم رو پیشنهاد می ده!
کلا داستان کوتاهو دوست ندارم ولی این کتاب، مثل باقی آثار نادر نیست و به نظر میاد از آزمون و خطا هاش در مسیر پختگی باشه. کماکان به نظرم قوی ترین کارش، بر جاده های آبی سرخه
خیلی زیبا بود:)
من قلم جنابِ نادر رو با تمام پیچیدگیش خیلی دوست میدارم اما اون طور که باید نتونستم با همه ی داستان های این کتاب ارتباط برقرار کنم...
کتاب خوبیست. سه تا از داستانها خیلی خوب بود و بهترین توصیفی که می تونم براشون بکنم این بود که حکیمانه بودند. دو تا از داستانها خیلی حوصله سر بر بودند و اگر من جای نویسنده بودم کتاب رو با