کتاب درام کودک با استعداد بودن و جستجو برای خود واقعی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب درام کودک با استعداد بودن و جستجو برای خود واقعی
کتاب «درام کودک با استعداد بودن و جست و جو برای خود واقعی» نوشته آلیس میلر روانشناس لهستانی است. او دکترای خود را از دانشگاه باسل سوئیس گرفت و حرفه روانکاوی را در همان کشور دنبال کرد. او از طریق شنیدن صدای کودک درون بیمارانش آنها را درمان میکند.
«درام کودک با استعداد و جستجو برای خود واقعی» که در سال ۱۹۷۹ در آلمان و ۱۹۸۱ به زبان انگلیسی چاپ شد، دیدگاه تازهای از موقعیت کودکان تحت آموزش رایج والدین (در اروپای بعد ازجنگ) ارایه داد که با نگاه همکاران او در رشته روانکاوی کاملاً متفاوت بود. در این کتاب که نخست با نام «زندانیان کودکی» چاپ شد؛ میلر به بررسی تروما و بدرفتاری کودکان توسط والدین پرداخته و قدرت والدین و تنبیه جسمی و روانی را کانون اختلال در کارکرد کودک و بعدها در بزرگسال دانسته است.
میلر جزو معدود روانشناسانی بود که به شنیدن صدای درونی کودک در بزرگسال توجه نشان داد و ریشهٔ اختلالات نوروز، پسیکوز و روانتنی را ناشی از سوءرفتار والدین دانست. برخلاف نظریهٔ فروید که (لیبیدو) و غریزهٔ ویرانگر را در کودک عامل اصلی تروما میدانست میلر بدرفتاری با کودک و سرکوب احساسات او را دلیل اصلی اختلالات میدانست.
کتاب درام کودک با استعداد مهمترین و تاثیرگذارترین کتاب آلیس میلر است و به ۱۴ زبان ترجمه شده است. پس از آن میلر تا پایان عمر خود در سال ۲۰۱۰ به نوشتن ادامه داد.
غمنامهی کودک تیزهوش
مصادیق عملی نظریه دلبستگیسوزان ام . جانسون
ارزیابی اختلالات شخصیت براساس راهنمای تشخیصی روان پویشی (PDM)محمدامین شریفی
درمان مبتنی برپذیرش و تعهد برای زوجهاآویگیل لیو
تنها راه پایداری زندگی زناشوییآدولف گوگنبال
انواع کودکان: چگونه بچههایی شاد، با اعتماد به نفس و خلاق پرورش دهیم (جلد دوم)پائول تایگر
نظریه دلبستگی و زوج درمانیاسکات جی. پاین
چهلمسپیده سادات محمدیان ماسوله
ستون های زمین (جلد دوم)کن فالت
ستون های زمین (جلد اول)کن فالت
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
این کتاب یکی از مهمترین رفرنس های روانکاوی هست، اما متاسفانه خوب ترجمه نشده. ای کاش مترجم دیگری هم این کتاب رو ترجمه میکرد. جملات گنگ و نا مفهوم هست و خیلی جاها حق مطلب به خوبی ادا نشده. مترجم
ترجمه که خیلی بد بود...از طرفی میشه گفت تا حدودی تخصصی بود و اصطلاحات خاص تو کتاب به کار برده شده بود...و در نهایت این که من یادم نمیاد جایی تو این کتاب صحبت از درام با استعداد بودن کودکان
سلام پیشنهاد میکنم این کتاب را با ترجمه آقای امید سهرابی نیک بخوانید کتاب را با نام دلهره های کودکی ترجمه کرده اند وعالی است.این ترجمه جالب نیست.
من کتاب بدن هرگز دورغ نمیگوید از آلیس میلر را خوانده ام،فوق العاده بود! اما این کتاب درام کودک با استعداد اصلا روان نبود و پر از اصطلاحات تخصصی بود،من فک نمیکنم ایراد از متجرم باشه،احتمالا خود نویسنده خیلی پیچیده و
کتاب خیلی خوبیه ولی متاسفانه ضعف در ترجمه و روان نبودن متن از جذابیتش کاسته و درک و فهم کامل متن رو سخت کرده، من بعد از این یه ترجمهی دیگهشو خوندم فوقالعاده بود
ترجمش متاسفانه اصلا خوب نیس