معرفی و دانلود کتاب از سقراط تا سارتر: فلسفه برای همه + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب از سقراط تا سارتر: فلسفه برای همهsubscriptionAvailable

کتاب از سقراط تا سارتر: فلسفه برای همه

نوع کتاب
۴.۰ امتیاز(از ۱۹ رأی)
پدیدآورندگان: 
ت.ز. لاوین، پرویز بابائی
انتشارات: 
انتشارات نگاه

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب از سقراط تا سارتر: فلسفه برای همه

ت. ز. لاوین، استاد فلسفه در دانشگاه جورج واشنگتن است. «از سقراط تا سارتر» نخست به‌‌صورت سریالی تلویزیونی برای مرکز سخن‌‌پراکنی مریلند با همکاری شبکه ۴۴ در شیکاگو پخش شد و سپس نوارهای ویدئویی آن را برای یک دوره آموزشی فلسفه در اختیار کالج‌‌ها و دانشگاه‌‌‎ها قرار داد. مؤلف در این کتاب کوشیده است معنایی از فلسفه چونان پدیده و در عین حال پدیدآورنده تمدن انسانی ارائه دهد و موقعیت تاریخی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی را که هر یک از فیلسوفان سخنگوی آن بوده‌‌اند معرفی کند. مؤلف قصد نداشته تاریخ فلسفه بنویسد ازاین رو به بحث درباره چند فیلسوف مهم پرداخته و با اشاره به سایر فلاسفه، نظرات کلیه آنان را با دیدی انتقادی نگریسته است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از سقراط تا سارتر: فلسفه برای همه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاباز سقراط تا سارتر: فلسفه برای همه
موضوعفلسفه قدیم، قرون وسطی و شرق، نظریات و مکاتب فلسفی
نویسندهت.ز. لاوین
مترجمپرویز بابائی
انتشاراتانتشارات نگاه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۳/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۲.۲ مگابایت
شابک۹۷۸-۹۶۴-۳۵۱-۲۴۹-۱
تعداد صفحه‌ها۵۴۴ صفحه
قیمت کتاب۸۸۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

Hemmat
۱۳۹۵/۰۶/۰۱

بطورکلی در باره ی تاریخ فلسفه و مباحث و موضوعات اساسی آن کتاب های زیادی نوشته و ترجمه شده است. که از آن میان میتوان به کتاب های : _ راسل / تاریخ فلسفه ی غرب ...بیشتر

۳
....
۱۳۹۴/۱۰/۲۷

جمعی از پراکنده گویی جذاب اما با ترجمه ای سرسری که لااقل یک بار از نو ویراستن می خواهد، حیف از این بابت

۰
کاربر 6285685
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۸/۰۸

عالی

۰

بریده‌هایی از کتاب

پویا پانا
۱۲
تنها خرد راستین این است که خود بدانید که چیزی نمی‌دانید.
پویا پانا
۱۱
اطاعت از قانونی که به زیان انسان است، حماقت است.
پویا پانا
۸
«من از این دورویی و حماقت خسته شده‌ام. تا کی جملات بی‌خاصیت و بی‌خطر سر هم کنم و مواظب گفتار و کردار خود در برابر سانسور باشم. من در آلمان کاری نمی‌توانم انجام دهم... در آلمان آدم فقط می‌تواند با خودش کاذب باشد.»
دهقان غذاخوار
۷
افلاطون ۸ سال در نزد سقراط شاگردی کرده بود. اگرچه وی از اوان کودکی‌اش سقراط را چونان دوست خانوادگی می‌شناخت.
پویا پانا
۵
تاریخ قتلگاهی است که در آن سعادت انسان‌ها، خرد دولت‌ها و فضیلت افراد قربانی شده است.
پویا پانا
۵
پول... وفاداری را به بی‌وفایی، عشق را به تنفر، تنفر را به عشق، فضیلت را به پلیدی، پلیدی را به فضیلت، بنده را به سرور، سرور را به بنده، حماقت را به هوشمندی، هوشمندی را به حماقت تبدیل می‌کند.
پویا پانا
۵
وقتی فضای کوچکی را که من پر کرده‌ام و حتا فضایی که در دیدرس من است، در نظر می‌آورم که در گستره بی‌کران فضایی که من از آن بی‌خبرم و او از من بی‌خبر است محصور شده، هراسان و مبهوت می‌شوم که چرا در اینجا هستم و نه جای دیگر، چرا اکنون آمده‌ام و نه وقت دیگر؟
پویا پانا
۵
من چونان وجود آگاه در زیست جهانی زندگی می‌کنم که احساس می‌کنم بیهوده در آن پرتاب شده‌ام
پویا پانا
۲
شخص ناآگاه می‌کوشد زندگی کند تو گویی مرگ واقعی نیست. او می‌کوشد از واقعیت بگریزد.
پویا پانا
۲
روراست نبودن با خود کوشش برای گریزاز آزادی است