کتاب دعوت به جامعهشناسی؛ نگاهی انسانگرایانه
۲٫۶
(۱۱)
خواندن نظراتمعرفی کتاب دعوت به جامعهشناسی؛ نگاهی انسانگرایانه
پیتر ال. برگر، جامعهشناس آمریکایی در کتابش نگاهی انسانشناسانه به جامعهشناسی انداخته است. او «دعوت به جامعه شناسی؛ نگاهی انسان گرایانه» را به تمام کسانی که میخواهند بدانند جامعهشناسی چیست، تقدیم کرده است. برگر این اثر را در دهه ۱۹۶۰ و در اوج سرکوبهای بیدادگرانه روشنفکران و دانشمندان امریکا منتشر کرد.
برگر در این کتاب دیدگاه جامعهشناسی را «گونهای از آگاهی» میداند و «آگاهی جامعهشناختی» را برونرفت از دیدگاهی میداند که «چشمانداز تازهای را به جهانی که در آن زندگی کردهایم» میگشاید، برونرفتی که «به آنچه آشنا و روزمره است معنای تازهای میبخشد».
برگر در این اثر دربارۀ نقش و جایگاه جامعهشناسی در جهان امروز سخن میراند. او بر آگاهی جامعهشناختی و بر کارآیی ساختارهای کلان در ساختن آدمیان پافشاری میکند و نشان میدهد سنتها و هنجارهای اجتماعی دیرپا به راستی از ساخت اجتماعی مهارناپذیری پدید آمدهاند.
برگر در این اثر گرایش بیپروای جامعهشناسی در به زیر پرسشبردن فرضهای پذیرفتهشدهٔ همگان دربارۀ جهان اجتماعی را گسترش میدهد. او دربارۀ اینکه چگونه جامعه، درون ما را میسازد و برون ما را فرا میگیرد، نمونههای فراوانی به دست میدهد؛ دیدگاههای گوناگون جامعهشناسی را به میان میکشد و به نظریههای سرآمدانی مانند دورکیم، ماکس وبر، زیمل و دیگران گریز میزند.
برگر برای نشان دادن اینکه چگونه نیروهای اجتماعی دستوپای آدمی را میبندند استعارهٔ آدمی را به میان میکشد که در هستهٔ چرخههای کنترلِ اجتماعی (قانون، دولت، نژاد، طبقه، خانواده، مذهب و چیزهایی از این دست) جای دارد. او جامعهشناسی را نهتنها به علوم اجتماعی که به علوم انسانی و فلسفه نیز پیوند میزند.
رویهمرفته، درونمایهٔ پیوسته کتاب این است که جامعه آزادی را در تنگنا میگذارد و آدمی باید رسوم دیرینه را رسوا کند و سنت را زیر پرسش ببرد.
دیگری
ریشارد کاپوشینسکی
نخستین دموکراسیپال وودراف
هگلاحمد علامه فلسفی
ساختار طبقاتی جوامع پیشرفتهآنتونی گیدنز
نقل قول های کلیدی در جامعه شناسیکنت تامپسون
فرهنگ نئولیبرالجیم مک گیگان
جامعه مصرفیژان بودریار
هرمنوتیک؛ درآمدی بسیار کوتاهینس زیمرمن
لیبرالیسم و مسئله عدالتگروه نویسندگان
سوبژکتیویتهدونالد یوجین هال
اخلاق در دنیای واقعیپیتر سینگر
در باب حذف احزاب سیاسیسیمون وی
فلسفه علوم انسانی (بنیادهای نظری)عبدالحسین خسروپناه
هویت اجتماعیاکبر احمدی
چه باید کرد؟آلن بدیو
فایده گراییپیتر سینگر
جامعه شناسی مارکسژان پییر دوران
جامعهشناسی دینماکس وبر
ساختار روان شناختی فاشیسمژرژ باتای
مروارید ادب ایران
سمانه سنگچولی
دیدگانشان خدا را می نگریستزورا نیل هرستون
ملاقات با مدوساآرتور سی. کلارک
گوزنی درون سینه ام دست و پا می زندفرزاد کریمی
پنجاه شخصیت مشهور اسلامروی جکسون
رابطه ایران و ایالات متحدعباس ملکی
ریواس های بلند رودخانه تیزوفرهت فرخی
حکمرانی سبز، حکمرانی سیاهجرمی ریفکین
سه رساله؛ جستارهایی درباره لیبرالیسم کلاسیکكلود فردریک باستیا
خاستگاه های انقلاب روسیه (۱۸۶۱ - ۱۹۱۷)آلن وود
حجم
۲۱۶٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۲۲۴ صفحه
حجم
۲۱۶٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۲۲۴ صفحه
قیمت:
۱۱۲,۰۰۰
تومان
نظرات کاربران
این کتابو دارم با ترجمه رضا فاضل میخونم و حقیقتا مترجم خوبی نیست اینقدر جمله بندی هاش غیر روانه که برای فهم متن به مشکل میخوری و یه کم طول میکشه تا ذهنت تجزیه و تحلیل کنه که چی شد کاش وقتی یه کاریو
واقعا کتاب جالبیه . اما متاسفانه تا صفحه ۴۰ رو خوندم و نتونستم ادامه بدم از پس که ترجمش بده و غیر روانه برا همین به کسی توصیه نمیکنم .
همین کتاب رو فیدیبو گذاشته 6800 جدا قیمت گذاری چطوریه.؟ نه نظارتی و نه انصافی (منظورم این نیست که فیدیبو بهتره! که حتی گرون فروشتره) اما متاسفانه تو بد کشوری هستیم