کتاب ساعت شوم
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب ساعت شوم
گابریل گارسیا مارکز(۲۰۱۴- ۱۹۲۷)، نویسنده کلمبیایی برنده نوبل ادبیات است.
«ساعت شوم» برای مارکز جایزه ادبی کلمبیا را به ارمغان آورد. این رمان درباره زندگی روزمره یک شهر و شهروندانش است با کشیش و شهرداری که هر کدام سعی دارند مردم را به شیوه خودشان رهبری کنند. این اتفاقات ساده به مرور باعث حوادث بزرگتری میشود که در ابتدا حتی تصورش هم نمیرفت.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
« زن که احساس میکرد اندام دردناکش رطوبت شب را به خود گرفته است، گفت : « هنوز بارون میباره . تموم تنم خیس شده.
زن با آن قد کوتاه و استخوانی و بینی نوک تیز و کشیده، نشان میداد که هنوز کاملاً بیدار نشده. سعی کرد باران را از پسِ پرده ببیند. سِزار مونتِرو مهمیزهایش را میزان کرد، بلند شد و چند بار پا بر زمین کوفت. خانه از صدای مهمیزهای مسی لرزید.
مرد گفت : پلنگها توی ماه اکتبر چاق و چله میشن».
صد سال تنهایی
کودتایرواند آبراهامیان
ادبیات آلمانی در قرن بیستمحسن نکوروح
فرهنگ و جامعهریموند ویلیامز
درآمدی بر اندیشه های سیاسی آنتونیو گرامشیراجر سایمون
کتابی دربارهی کم رنگ شدن باورها با توصیفات و تعابیر خواندنی و البته ترجمهای روان و بی نقص. کتابی که دوست دارم دوباره بخوانمش.
من این کتاب را شاید سه یا چهار بار خوانده ام البته نسخه ی چاپی اش را . داستانی بسیار در گیر کننده دارد.این سه چهار بار در طول سه چهار سال انجام شده است . برای من یک
رئالیسم جادویی مارکز.....
"چگونه یک داستان طولانی و بی سر و ته با بی نهایت شخصیت بنویسیم" ساعت شوم ظاهرا قرار بوده که توصیف شهری زیر چکمه ی دیکتاتوری باشد،شهری که به جای مقابله ی با دیکتاتور درگیر شایعات و مسائل بی اهمیت میشود.مردمی
این کتاب در مورد ساختار استبدادی یک جامعه کوچک شهریست جامعه ای که شهردار آن از طریق کودتای نظامی به قدرت رسیده و بعد از کشتاری که در شهر کرده به این نتیجه رسیده که زمان آرامش فرا رسیده و