برای خرید و دانلود کتاب اضطراب موقعیت نوشته آلن دوباتن و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
«اضطراب موقعیت چیست؟ یک نگرانی مهلک که توانایی خرابکردن دورههایی طولانی از زندگی ما را دارد. ترس از خطر شکست در برابر آرمانهایی که جامعهمان وضع کرده است و در نتیجه ازدستدادن مقام و منزلت خود. نگرانی از این بابت که نکند در حال حاضر بر روی پلهٔ بسیار پایینی از نردبان قرار گرفتهایم یا حتی نزدیک است که به پلهٔ پایینتری هم سقوط کنیم.»
آلن دوباتن، فیلسوف و نویسنده معاصر انگلیسی، در این اثر خود که مورد تحسین بسیاری از صاحبنظران، نویسندگان قرار گرفته، درباره اضطراب موقعیت، علل و راهحلهای آن سخن گفته است. فقدان عشق، انتظارات ما از زندگی، وابستگیها و... که میتوانند از علتهای بهوجودآوردن اضطراب موقعیت باشند در این اثر بررسی شدهاند. دوباتن راه حل فرونشاندن اضطراب موقعیت را در چهار بستر فلسفه، هنر، سیاست و دین جسته و آنها را در این کتاب تشریح و طبقهبندی کرده است.
روزنامه «سانفرانسیسکو کرونیکل» درباره این کتاب نوشته است:
«کتابی سخاوتمند و انسانی که راهحلهایی برای اضطراب موقعیت پیشنهاد میدهد. راهحلهایی که انسان را به فکر وامیدارد... پاسخ دوباتن که با نقلقولهایی روشنگر و آثار هنری شگفتانگیز محکم شده است، به همان اندازه که متقاعدکننده است، زیرکانه هم بیان شده. اکتشافی خواندنی و باارزش در مورد ترس ما از جایگاهمان در جامعه و اینکه چگونه میتوانیم نگرانیهایمان را کاهش دهیم.»
دستهبندی | |
تعداد صفحات | ۲۳۲ صفحه |
قیمت نسخه چاپی | ۳۷,۰۰۰ تومان |
نوع فایل | EPUB |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۷/۰۵/۱۴ |
شابک | ۹۷۸-۶۰۰-۷۸۴۵-۷۴-۵ |
مشاهده همه نظرات (۵۰)کتاب در ارتباط با یکی از عوارض دوران مدرن است. اضطرابی که موقعیت اجتماعی در ما ایجاد میکنه، اضطرابی که در دوران سنت وجود نداشته چون امکان جابهجایی طبقاتی وجود نداشته. نویسنده در بخش اول اضطراب موقعیت و فرایند ایجاد
خوندنش رو به افرادی که در این دوران فکر میکنن موفقیت و خوشبختی فقط متناسب با درآمد و مقدار مادیات شون هست پیشنهاد میکنم. “ثروت فقط به مقدار زیاد پول اشاره نمیکند، بلکه میتواند فراوانی هر چیزی را نشان دهد.
ترجمه گنگی داشت. متن روان نیست
ارزشِ خوانده شدن رو کاملا داره
اصلا درک نمیکنم چرا نویسنده و مترجم رو تخریب میکنید کتاب تئوریه و داستان نیست که شما توقع داری یه جوری جذبت کنه که از خوندنش خسته نشی و کلا اینجور کتابها خیلی سلیقهای است خودم یکی از بهترین کتاب هایی بوده