دانلود و خرید کتاب خاله تولا میگل د.اونامونو ترجمه دکتر نجمه شبیری
تصویر جلد کتاب خاله تولا

کتاب خاله تولا

معرفی کتاب خاله تولا

میگل د اونمونو (۱۹۳۶-۱۸۶۴) مقاله نویس ٫ رمان نویس ٫ شاعر ٬ نمایشنامه نویس و فیلسوف اسپانیایی است. «خاله تولا» بی‌شک مهم ترین رمان اونمونو است. اگر منظور از رمان‌های مهم آثاری است که شخصیت‌های زنده خلق می‌کند، «خاله تولا» در بین این رمان‌ها برجسته و شاخص است. شخصیت‌های این رمان، در عین تخیلی، حقیقی به نظر می‌رسند و گاه آنها را بهتر از افرادی درک می‌کنیم که در اطراف‌مان زندگی می‌کنند.
farzin
۱۳۹۷/۰۶/۰۱

لطفا ویراست جدید کتاب را عرضه کنید

Abozar Nimroozi
۱۳۹۹/۰۴/۱۶

نویسنده داستان مرگ را نوشته در واقع برای نظاره مرگ و مواجه با مرگ داستانی نوشته تا بودن را درک کنه نویسنده در قالب شخصیت تولا به دنیا نگاه می کنه و در عین حال دانایی، ناتوان هست از فهمیدن.

- بیشتر
هومن ج
۱۳۹۳/۱۱/۰۴

رمان خاله تولا یک داستان بلند فلسفی است که اندیشه و فلسفه بر تمام ارکان این داستان بلند سایه انداخته است. شخصیت‌‏ها در این رمان ، برای بیان اندیشه‌‏های اونمونو ساخته و پرداخته شده‌‏اند و در این گونه آثار

- بیشتر
Khaleh saeedeh
۱۴۰۲/۰۵/۱۷

جالب نبود داستانش ، خوشم نیومد عقاید خاله توله اصلا جالب نبود یعنی چی ازدواج با شوهر خواهر همش انرژی منفی برام بود

«اگه به نظرت یك جوون خوشگل و خوش‌تیپ می‌آد. بگو بله و دست از این عشوه‌گری بردار كه كار زشتیه. بگو بله. تازه معلوم نیس شانس بهتری بیاری. رامیرو هم خیلی خوبه و هم تنها فرزنده...» «من از این قضیه حرف نزدم.» «تفاوتی نداره رزا، من از اون حرف می‌زنم.» «اگه این كارو بكنم, نمی‌گن دلم شوهر می‌خواسته؟» «خب, درست می‌گن.»
fatemeh
این طبیعیه كه تو دلت بخواد نامزد داشته باشی، پس فكر می‌كنی خدا چرا تو را تا این حد خوشگل آفریده؟»
fatemeh
هرگز نمی‌تونستم در مقابل اونا موعظه كنم ‌و بهشون گفته بودم كه به مراسم سخنرانی و موعظه‌ی من نیان،‌ ولی مادرم می‌آمد. او هم مثل خواهرم بی‌خبر به كلیسا می‌آمد و پشت ستون قایم می‌شد. با این كه خیلی مذهبی بود, ولی هرگز حرفی از موعظه‌هایم به من نمی‌زد. اما می‌دونم كه با خودش می‌گفت: ’امان از چرندیات این مردها.
fatemeh
اما چه كسی قادر است برای افکارش حد و مرزی تعیین کند.
fatemeh
رامیرو به خِرترودیس می‌گفت: «آه تولا تو یه قدیسه‌ای، اما قدیسه‌ای كه آدم رو وادار به گناه می‌كنه.»
fatemeh
«شما مردا همین‌طورین، ‌نه می‌دونین چكار می‌كنین، نه بهش فكر می‌كنین. همه كارهاتون از روی بی‌فكریه...» «ولی خیلی وقتا فقط فكر می‌كنیم و انجامش نمی‌دیم...» «چرا این حرفو می‌زنی؟» «هیچی،‌ واسه هیچی.» «حتماً معتقدی كه من غیر از فكر كردن كاری نمی‌كنم؟» «نه، نه، نگفتم كه چنین اعتقادی دارم...» «چرا، تو فكر می‌كنی كه من چیزی جز تفكر نیستم...»
fatemeh
در این موقع انریكه همان‌طور كه به چشمان مانوئلیتا نگاه می‌كرد, گفت: « اگه خاله بود چی می‌گفت؟» «می‌گفت نباید با مقدسات بازی كرد و شماها بچه‌این...» انریكه گفت: «پس تو نبودی كه با خاله اون قسمت انجیل رو تكرار می‌كردی كه می‌گه: «باید كودك شد تا به قلمرو آسمان‌ها دست یافت.» «كودك بله، بچه نه!» «فرق بین كودك و بچه چیه؟» «چیه؟ تو شكل بازی كردن‌شون.» «بچه چه‌طور بازی می‌كنه؟» «بچه‌ها ادای آدم بزرگارو تو بازی درمی‌آرن. ولی كودك‌ها مثل آدم بزرگا نیستند، نه مثل زنا و نه مثل مردا، به فرشته‌ می‌مونن. یادم می‌آد از خاله شنیدم كه اون هم شنیده بود كه تو بعضی از زبونا كلمه كودك نه مذكره و نه مونث، بلكه خنثی است.»
fatemeh

حجم

۱۱۵٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۳

تعداد صفحه‌ها

۱۷۶ صفحه

حجم

۱۱۵٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۳

تعداد صفحه‌ها

۱۷۶ صفحه

قیمت:
۲۶,۰۰۰
تومان