معرفی و دانلود کتاب عزادارِ اجیر + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر بیدگل

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب عزادارِ اجیر

«عزادارِ اجیر» از مجموعه نمایش‌نامه‌های بیدگل، اثر والاس شان است. شان متولد ۱۹۴۵ در نیویورک است و از دوران کودکی با کتاب و مطبوعات و نمایش‌نامه و تئاتر، انس داشته‌است. او در نمایش‌نامه‌هایش بی‌محابا از عملکرد صاحبان قدرت و زورگویان انتقاد می‌کند و تمامی آثارش هشداردهنده‌ی خطر ظهور مجدد فاشیسم و ازدست‌رفتن ارزش‌ها و حقوق انسانی‌اند. نمایش‌نامه‌حاضر سه شخصیت با نام‌های «جک»، «هوارد» و «جودی» دارد و درباره زندگی روشنفکرانی است که زیر سیطره نظام‌های تمامیت‌خواه زندگی می‌کنند. هوارد مردی است که انتقاداتش مرز نمی‌شناسد و پرجسارت، همه‌کس و همه‌چیز را دست می‌اندازد. همه می‌خواهند شبیه او باشند اما وقتی هنوز می‌شود کسانی ناغافل بریزند توی خانه‌ات و بی‌هیچ توضیحی، هرکاری دلشان خواست بکنند، چنین آدمی بودن نه برای خودت خوب است و نه اطرافیانت. بخش از اثر: جودی: (به تماشاگرها) براتون تعریف بکنم اولین باریو که من رئیس جمهورِ سن دارِ فوق العاده ی خیلی بامزه ی مملکتو دیدم؟ حدوداً شیش سالم بود و داشتم شاد و خندون با پرستارم تو پارک راه می رفتم و هر چند دقیقه یه بار من از مسیرِ پیاده روی می زدم بیرون و می دوئیدم دنبالِ یه سنجابی یا یه پرنده ای و یه هو از کنارِ رئیس جمهور رد شدیم که اون هم داشت با کلی همراه راه می رفت. ظاهراً اون روزها حلقه ی حفاظتیش خیلی سنگین بود. خب، تا از کنارش رد شدیم، برگشت و دوئید سمتِ من، پشت سرش هم کلِ گروهِ همراهش گیج و ویج؛ رسید پیشِ من و یه جورهایی ادای این اومد که یه گربه س، دست هاشو عینِ پنجه ی گربه گرفت بالا کنارِ گوشش و یه جور صدای خِرخِر و میومیویی از خودش درآورد و بعد بلند خندید و بهم دستور داد که «خب، سلامِ منو خیلی به پدرت برسون! یادت نره ها ــــ خیلی سلام برسون!» بعد هم دوباره خندید و همه‌شون رفتن.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب عزادارِ اجیر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:عزادارِ اجیر
قیمت کتاب:۴۶۰۰۰ تومان
برچسب:نمایشنامه آمریکایی

Octtave
۱۳۹۸/۰۸/۱۷

از نظر ترجمه که خووب بود ولی باید نمایشنامه‌دوست باشید و همینطور به نمایشنامه‌های آمریکاییِ حالِ حاضر علاقمند باشید تا این متن رو بخوونید، چون کمی پیچیده و خاص هست. برای من که دوست‌داشتنی بود. با سپاس از طاقچه عزیز.

بریده‌هایی از کتاب

Mostafa F
می دونین، آدم های دیگه واقعاً هیچ برا تام مهم نیستن. امکان داره جلوی چشم هاش از عذاب بیفتی به حالِ مرگ و تام یه ذره هم اذیت نشه. ولی عاشقِ اخلاقه چون از طریقش می تونه بگه آدم های دیگه آشغال بودن، می دونین، کارهایی که کرده ن اشتباه بوده، پایین تر بوده ن، می شه تحقیرشون کرد. ولی برعکسش، کارهایی که من کرده م درست بوده، می دونین دیگه، من خیلی بالاترم.