کتاب چرچیل؛ قهرمان پیشبینیناپذیر
خواندن نظراتمعرفی کتاب چرچیل؛ قهرمان پیشبینیناپذیر
«چرچیل؛ قهرمان پیشبینیناپذیر» سرگذشت سر وینستون چرچیل(۱۹۶۵-۱۸۷۴)، سیاستمدار بزرگ بریتانیایی به قلم پاول ادیسون است. چرچیل بین سالهای ۱۹۴۰ تا ۱۹۴۵، یعنی در طول جنگ جهانی دوم، و بار دیگر بین سالهای ۱۹۵۱ تا ۱۹۵۵ نخستوزیر بریتانیا بود. او افسر ارتش بریتانیا نیز بود. چرچیل جایزهٔ نوبل ادبیات را هم در سال ۱۹۵۳ بهخاطر «چیرهدستیاش در توصیف وقایع تاریخی و زندگینامهای و نیز فصاحت بیانش در دفاع از آرمانهای والای انسانی» دریافت کرد. از تألیفات او میتوان به برای تجارت آزاد (۱۹۰۶)، لیبرالیسم و مسئله اجتماعی (۱۹۰۹) و بحران جهانی (۱۹۳۱-۱۹۲۳) اشاره کرد. چرچیل در ۹ آوریل ۱۹۶۳ با درخواست ریاست جمهور آمریکا، جان اف. کندی، و با تصویب کنگره آمریکا بهعنوان «اولین شهروند افتخاری ایالات متحده آمریکا» انتخاب شد؛ ولی به دلیل ناتوانی جسمی در مراسم کاخ سفید حاضر نشد و پسر و نوهٔ او این افتخار را برای او دریافت کردند. مردم بریتانیا در رأیگیری نوامبر ۲۰۰۲ بیبیسی، سر وینستون چرچیل را بهعنوان «بزرگترین بریتانیایی تمام تاریخ» انتخاب کردند.
بخش کوتاهی از کتاب:
عشق و علاقۀ چرچیل به امور نظامی حد و مرزی نداشت، حتا زمانهایی که غرق در اجرای برنامههای رفاهی یا درگیری با مجلس اعیان بریتانیا بود نیز از امور نظامی غافل نبود. در ۱۲۸۶، در رزمایش سالانۀ ارتش فرانسه حضور یافت و دو سال بعد، شاهد رزمایش ارتش آلمان بود و برای اولینبار از جبهۀ جنگ بلنهایم بازدید کرد. وی این اشتیاق خود را پنهان نمیکرد. روزی که در رژۀ گارد پدافند ملی بریتانیا در برابر ملکه حضور داشتند __ چرچیل و برادرش جک هر دو در این مراسم در التزام رکاب بودند __ چرچیل در برابر همسرش کلمنتاین از آرزوی قلبی و عمیق خود پرده برمیدارد، اینکه روزی بتواند این بخت را بیابد که مجدداً بر نیروهای نظامی فرمان براند، چرا که باور داشت بیشتر از سربازان حرفهای در تاکتیکهای نظامی خلاقیت دارد: «ایمان دارم این نبوغ نظامی در من ریشه دارد، اما هرگز از این واقعیت هراس نداشتهام کهاین ریشههای عمیق روزی با شکفته شدن شکوفههای سرخرنگ به بار بنشیند».
اقتصاد سیاسی مناقشهی اتمی ایران
ریخت شناسی داستان های مینی مالیستیمحمدجواد جزینی
تعلق سازمانیمحمدحسین اسمعیلی
چگونه به زبان جامعه شناسی بنویسیم؟مارک ادواردز
۱۱۶,۴۰۰۲۰%
متأسفانه مترجم تمام تاریخها را به شمسی برگردانده و این باعث سردرگمی بسیار میشود. غیر از وقایعی که مربوط به ایران هستند که لازم است هر دو تاریخ میلادی و شمسی ذکر شود، دلیلی ندارد برای یک شخصیت غربی، تاریخ
واقعا دلیل مترجم برای نوشتن تاریخ ها به سال شمسی چی می تونه باشه. حالا خوبه به هجری قمری ترجمه نکرده. به دلیل تاریخ های شمسی نمی تونی با وقایع ارتباط بر قرار کنی.
وینستون چرچیل که بود؟ امپریالیست جوان؟ میانسالی لیبرال ؟ پیرمردی محافظه کار؟ مردی با روحیه خشن؟ سازش ناپذیر؟ بیماری با اختلال دو قطبی؟ انسانی افسرده؟ هنرمند؟ نقاش؟ پیرمردی با کودک درون فعال؟ بذله گو و شوخ؟ پیروز جنگ جهانی دوم؟ سیاستمداری با جملات قصار؟ موسس اسرائیل؟ دشمن ایران؟ سیاستمدار میلیتاریست؟ وارث سیاست ویکتوریایی؟ این کتاب(که خواندنش همانند رمان
کتاب کاملا به نفع چرچیل گردآوری شده بود قید تاریخ شمسی رویدادها خوب هست منتهی باید در داخل پرانتز میبود و اولویت با سال میلادی حوادث و رخ دادها کاملا در متن پراکنده شده بود و در وسط مطالعه میدیدم از
اشتباهات تاریخی زیاد داره.جدا از جبهه گیری نویسنده ،مترجم تاریخها رو به شمسی نوشته.حین خواندن مدام باید محاسبه کنی تا بفهمی تاریخ میلادی کی بوده.آخه ما علاقمندان تاریخ وقایع جهانی رو همه به میلادی خوندیم ولی وقت خواندن کتاب هر
مسخره ترین و مضحکترین دلیل ممکن برای اهدای جایزه ی نوبل به اقای چرچیل ((دفاع ایشون از آرمانهای والای انسانی))بود. مخصوصا به طرح کودتا علیه حاکمیت قانون در ایران دوران مصدق و کشتار و غارت مستعمرات بریتانیا در سر تا سر
بخاطر اشتباه ناشر کتاب رو نخونده رها کردم. مترجم تاریخ وقایع جنگ جهانی رو در کتاب از میلادی به شمسی تبدیل کرده و گند زده به کتاب. داداش اونی که شنیدی تولید محتوای علمی بوده ؛ نه اینکه اثر هنری
بسیار عالی
چرچیل جنایتکار انگلیسی که دستور حمله انگلیس به ایران رو داده و فقط از نظر جنایتکاران دولت جهانی یهود یک قهرمان محسوب میشود واگر نه جنایتهای او به خصوص در حق مردم ایران بی شمار است
چرچیل؟؟ قهرمان؟؟ کسی که میلیون ها ایرانی رو تو قحطی به کشتن داد؟ نمیفهمم چرا باید این کتاب تو ایران ترجمه بشه.