دانلود و خرید کتاب خانم دالاوی ویرجینیا وولف ترجمه خجسته کیهان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب خانم دالاوی

یکی از مهم‌ترین و مطرح‌ترین رمان‌های ویرجینیا ولف کتاب خانم دالاوی است. یک روز از زندگی کلاریسا دالاوی در لندن بعد از جنگ جهانی اول موضوع این رمان است. نویسنده‌ی این کتاب خواننده را تا خیابان‌های لندن می‌برد و از زاویه‌دید او آدم‌ها و محله‌های شهر را نشان می‌دهد و افکار و احساسات او را برهم می‌آمیزد.

این اثر که به سبک جریان سیال ذهن نوشته شده و برگرفته از داستان کوتاه «خانم دلووی در خیابان باند» و داستان ناتمام «نخست وزیر» است.

درباره کتاب خانم دالاوی

رمانی که با ماجرای خانم دالاوی از یک صبح تا شب در لندن شروع شده و در ادامه‌ی داستان با افکار و شخصیت‌های دیگر رمان آشنا می‌شویم. دغدغه‌ی اصلی نویسنده در این کتاب زندگی روزمره‌ی زنان و مردانی است که در طبقه‌ی اشراف و می‌توان گفت قشر مرفه جامعه انگلستان بعد از جنگ جهانی هستند. ویرجینیا وولف این کتاب را با سبک ویژه‌ای نوشته و به موشکافی خیلی دقیق دغدغه‌ی افراد و البته روابط آن‌ها در لندن پرداخته است. کتاب خانم دالاوی برای اولین بار در سال 1925 منتشر شده و بلافاصله بعد از انتشارش تبدیل به یکی از پرمخاطب‌ترین کتاب‌های وولف در جهان شد و فروش بسیار خوبی داشت.

این رمان در سال 2005 از سمت مجله‌ی تایمز بین صد رمان برتر انگلیسی قرار گرفت. نوشته‌های او در قرن بیستم موجب ایجاد جنبش زنان و فمنیسم شد. او معتقد بود که اگر در گذشته خانم‌ها حق نوشتن و یا اتاقی شخصی برای خود داشتند امکان این که نویسندگانی در سطح شکسپیر بشوند نیز بود. به‌گفته‌ى بسیارى از منتقدان بیست صفحه‌ى اول رمان خانم دالاوی پیچیده‌ترین بخش این اثر ویرجینیا ولف است، در حالى که همین پیچیدگى شاید به درجات کمترى در مابقى رمان‌های او نیز قابل مشاهده باشد.

ویرجینیا وولف نویسنده‌ای تجربی است که سعی دارد واقعیت‌های درونی انسان را تشریح کند.‌ نظرات فمینیستی او که از روح پراحساس و انتقادی او سرچشمه می‌گرفت، در دهه ششم قرن بیستم تحولاتی در نظریات جنبش زنان به‌وجود آورد.‌ او در نگارش از سبک سیال ذهن بهره گرفته است.

چرا باید کتاب خانم دالاوی را مطالعه کنیم؟

این کتاب علاوه‌بر داشتن داستانی جذاب خواننده را وادار به فکر می‌کند و همچنین به‌عنوان یکی از مشهور‌ترین کتاب های ویرجینا وولف شناخته شده است.

خواندن این کتاب را به چه کسی پیشنهاد می کنیم؟

این رمان به‌عنوان یکی از معروف ترین کتاب های جنبش فمنیسم است که خواندنش برای همه‌ی بانوان و کسانی که علاقه‌مند به ادبیات هستند پیشنهاد لازم است. این کتاب را می‌توانید برای عزیزان و دوستانتون،دانش‌آموزان و دانش‌آموخاتگان و کسانی که علاقه‌مند به کتاب هستند بخرید.

درباره آدالاین ویرجینیا وولف

آدالاین ویرجینیا وولف رمان‌نویس، مقاله‌نویس، ناشر و منتقد در 26 ژانویه 1882 در انگلیس به دنیا آمد. او ویرجینا وولف جزو یکی از مشهورترین نویسندگان قرن بیستم است و تقریباً می‌توان گفت بر همه‌ی نویسندگان بعد از خود تأثیر شگفت‌انگیزی گذاشته است.

پدرش، نویسنده بود و همیشه او را به مطالعه تشویق می‌کرد و مادرش آدمی اهل مطالعه بود و برای همین در کودکی به منبع کاملی از کتاب‌ها دسترسی داشت. در سیزده سالگی مادر خود و سال بعد خواهر نا‌تنی‌اش را از دست داده که موجب اولین حملات عصبی‌اش شد. پدرش بیشترین تاثیر را در شکل‌گیری شخصیت فرزندش داشت. پدرش مدام او را تشویق به مطالعه و خواندن شعر با‌احساس می‌کرد. ویرجینیا پس از مرگ پدرش در ۲۲ سالگی‌اش، بعد از آنکه توانست از زیر سلطه برادر ناتنی‌اش آزاد شود، استقلال تازه‌ای را تجربه کرد.

یکی دیگر از تاثیر‌گذار‌ترین افراد در زندگی ویرجینیا همسرش، لئوناردو وولف بود، او یکی از قدیمی‌ترین دوستان برادر ویرجینیا بود و تا آخرین لحظه‌ی زندگی ویرجینیا زوج خوشبختی بودند. او در سی سالگی، با لئونارد وولف ازدواج کرد. او همراه با همسرش انتشارات هوکارث را در سال ۱۹۱۷ برپا کردند؛ انتشاراتی که آثار نویسندگان جوان و گمنام آن زمان، را منتشر کرد. متاسفانه ویرجینیا در طول عمرش دوبار درگیر افسردگی بوده، بار اول به‌آن غلبه کرده، اما دفعه‌ی دوم این بیماری او را مجبور به خودکشی کرد. البته خودکشی او بی‌ربط به از دست دادن دوستان خود در جنگ های جهانی نبود و در پنجاه و نه سالگی پس از اتمام آخرین رمانش و تحت‌تاثیر اتفاق های جنگ جهانی دوم با حالی پریشان و روحیه‌ای بد و با جیب‌های پر از سنگ به دریاچه رفته و خود را غرق کرد. جسد او یک ماه بعد توسط چندین کودک پیدا شد و روز بعد در حضور همسرش او را سوزانده و زیر سایه‌ی درختی به خاک سپردند. نامه‌ای که ویرجینیا هنگام خودکشی برای همسرش نوشته یکی از احساسی‌ترین نامه‌های عاشقانه شناخته شده است.

ویرجینیا وولف نویسنده‌ای تجربی است که سعی در تشریح واقعیت‌های درونی انسان دارد.‌ نظرات فمینیستی او که از روح پراحساس و انتقادی او سرچشمه می‌گرفت، در دهه ششم قرن بیستم تحولی در نظریات جنبش زنان پدیدآورد.‌ او در نگارش از سبک سیال ذهن بهره گرفته است.

بخشی از یادداشت ویرجینیا پیش از مرگ برای همسرش

بهترین شادی ممکن را تو در اختیارم گذاشته‌ای. هرآنچه می‌توان بود، برایم بوده‌ای. می‌دانم که دارم زندگی‌ات را تباه می‌کنم، می‌دانم که بدون من می‌توانی کار کنی؛ و می‌دانم که خواهی کرد. می‌دانم. گمان نمی‌کنم تا پیش از آغاز این بیماری وحشتناک، هیچ دو نفری می‌توانستند از این شادتر باشند. بیش از این توان مبارزه ندارم. می‌بینی؟ حتی نمی‌توانم این را هم درست بنویسم. نمی‌توانم چیزی بخوانم.

تکه هایی از کتاب خانم دالاوی

آدمى نبود که درباره‌ى هیچ‌کس بگوید اینطور است یا آن‌طور است. سخت احساس جوانى مى‌کرد؛ و در عین حال پیرى. مثل یک چاقو بود که چیزها را مى‌برید و از میانشان مى‌گذشت؛ در عین حال انگار بیرون بود و به داخل نگاه مى‌کرد. همانطور که تاکسى‌ها را تماشا مى‌کرد همان حس دائمى را داشت که بیرون است، در جایى دور، نزدیک دریا و تنها؛ همیشه به نظرش مى‌آمد که زندگى کردن، ولو براى یک روز، بسیار بسیار پرخطر است. نه این که خیال کند زرنگ است، یا با آدم‌هاى عادى‌ فرق دارد. اما نمى‌دانست چطور با چیزهاى کمى که فرالاین دانیلز به آن‌ها آموخته بود، توانسته بود از پس زندگى بر بیاید.

معرفی نویسنده
عکس ویرجینیا وولف
ویرجینیا وولف
انگلیسی | تولد ۱۸۸۲ - درگذشت ۱۹۴۱

آدلاین ویرجینیا وولف، بانوی رمان‌نویس، مقاله‌نویس، ناشر، منتقد و فمینیست انگلیسی بود که آثار برجسته‌ای را به رشته تحریر درآورده است. آدلاین ویرجینیا استیون در سال ۱۸۸۲ در لندن به دنیا آمد. مادر او جولیا پرینسپ استیون، از زیبارویان مشهور زمان خود بود و پدر او سر لسلی استیون، نویسنده، منتقدِ برجسته آثار ادبی عصر ویکتوریا، از فیلسوفان مشهور لاادریگرا و کوهنوردی معروف بود.

Omid r kh
۱۳۹۶/۰۹/۲۱

این یکی از کارهای سخت خوان ادبیات مدرنیستی است که خواندن یک باره اش برای من لذتی به همراه نداشت، اما بسیار آموختم، هم از این جهت که با برخی تکنیک های داتان نویسی مدرنیستی خیلی خوب میشد مواجه شد،

- بیشتر
راضیه بهرامی
۱۳۹۸/۰۷/۱۶

راستش من با تماشای فیلم معروف ساعت ها با بازی مریل استریپ، نیکول کیدمن و جولیان مور به خواندن این کتاب راغب شدم. تازه وقتی خوندمش فیلم رو بهتر درک کردم. این کتاب یک ماجرای معمولیه با آدمهای معمولی و

- بیشتر
adelnia60
۱۳۹۹/۰۳/۰۲

رمان خانم والوی حول محور کلاریسا د‌َلُوِی میچرخد خانم دالوی زنی میانسال است که عاشق مهمانی دادن است و به قول شخصیت ریچارد در فیلم ساعت ها می خواهد با مهمانی دادن زمان را فراموش کند. کل رمان روایت یک

- بیشتر
shahrd
۱۳۹۷/۰۶/۱۱

من اینو ٤ سال پیش خوندم، هیچی هم نفهمیدم😁😂

Vajihe Salehi
۱۳۹۶/۰۹/۲۷

یکی از سخت ترین کتابهایی که تا به حال خوندم. به نظرم به شدت بی نظم و جسته گریخته است. باید هر جمله رو چندبار بخونم تا بفهمم چی داره میگه. من در کل کتابهایی رو دوست دارم که پیوسته

- بیشتر
خوشی
۱۳۹۹/۱۱/۰۷

کتاب بر خلاف بیشتر رمان ها به جای این که بخواهد یک روایت یا اتفاق خاص را بیان کند، افکار روزمرهٔ تعدادی فرد معمولی در یک روز معمولی رو تعریف می‌کند. از این منظر برای من جالب بود. مثلا همراه

- بیشتر
۱۳۹۹/۰۹/۰۲

این ترجمه خیلی بده اصلن روون نیست

ડꫀꪶꫀꪀꪮρꫝⅈꪶꫀ
۱۳۹۸/۱۱/۲۰

جریان پیوسته‌ی زندگی انسان‌ها در طول زندگی خود پیوسته در حال رفت و آمد بین گذشته، حال و آینده‌اند و همواره در جستجوی زمان بیشتر هستند تا بتوانند وقت بیشتری را صرف کارهای خود کنند. در کتاب «خانم دالاوی» زمان نمودی

- بیشتر
شیلا در جستجوی خوشبختی
۱۴۰۲/۰۹/۱۵

خب این کتابیه که با یه هدف خاص نوشته شده یعنی نمیخاسته برای خوانندش یه داستان جذاب رو تعریف کنه هدفش طبق مقدمه کتاب خلق شخصیت های گوناگون که نزدیک همدیگه هستن با درد ومشکلات زیاد و کتاب حول همین

- بیشتر
amir ataei
۱۴۰۱/۱۱/۳۰

آن گونه که همه پسند باشد نیست. یعنی شاید غالبا نپسندند. از بین 100 رمان برتر انگلیسی شده 50! این خودش یعنی 49 رمان قبل از این رمان خواندش ترجیح دارد. تا جایی که خواندم، داستان بیشتر روایتگر افکار و تخیلات است تا

- بیشتر
مرگ خود خواسته گویای نافرمانی است. مرگ کوششی است برای ارتباط، از سوی آدم‌هایی که احساس می‌کنند رسیدن به مرکزی که به طور رمزآلودی از آن‌ها می‌گریزد امکان‌ناپذیر است؛ نزدیکی‌ای که به جدایی منتهی می‌شود؛ شعف رنگ می‌بازد؛ آدم تنها است. مرگ مانند یک آغوش است.
ملکوت
کسی را نداشت که دردش را به او بگوید.
da☾
آدم نمی‌تواند در چنین دنیایی بچه دار شود. نمی‌تواند رنج را امتداد دهد، یا بر نسل این حیوانات شهوت‌ران بیافزاید، حیواناتی که احساساتشان پایدار نیست، دستخوش هوا و هوس و نخوت اند.
rayehe
با این که احساسات و علایق به قدرت گذشته باقی می مانند، ولی آدم آخر به نیرویی دست می‌یابد که به زندگی‌اش چاشنی می‌زند، این که به تجربه هایش بپردازد و آن‌ها را زیر و رو کند.
مژگان هاشمیان
آقای ویتاکر گفته بود که او برای هدفی به جهان آمده. اما هیچکس میزان رنج او را نمی‌دانست!
da☾
سال‌ها بود رنج و اندوه را مانند تیری که در قلبش مانده باشد تحمل کرده بود
da☾
حقیقت روح ما این است، درباره‌ی درونمان که مثل ماهی‌ها در ژرفای دریا به سر می‌برد و در تیرگی هااز میان بوته‌های غول‌آسای گیاهان دریایی راه خود را می‌جوید، به فضاهایی‌نورانی و دورتر و دورتر به مکان های غمناک، سرد، عمیق و مرموز؛
شراره
بیرون بودن چه خوب بود. فکر کرد شاید لازم نباشد فورآ به خانه برگردد.
da☾
احساس عجیبی به او می‌گفت نامرئی است، نادیدنی؛ ناشناخته
da☾
مرگ کوششی است برای ارتباط، از سوی آدم‌هایی که احساس می‌کنند رسیدن به مرکزی که به طور رمزآلودی از آن‌ها می‌گریزد امکان‌ناپذیر است؛ نزدیکی‌ای که به جدایی منتهی می‌شود؛ شعف رنگ می‌بازد؛ آدم تنها است. مرگ مانند یک آغوش است.
هیچ کس
نمی‌خواست بمیرد. زندگی خوب و آفتاب گرم بود. فقط آدمها؟
da☾
فکر کرد دوست داشتن آدم را منزوی می‌کند.
da☾
آه، کاش می‌توانست سراسر زندگی‌اش را از نو شروع کند!
da☾
این کلاریسا بود که در خاطر آدم‌ماند. نه این که خارق العاده باشد؛ اصلا خوشگل نبود؛ هیچ چیزی نداشت که آدم بخواهد تماشا کند؛ هیچ وقت حرف زیرکانه‌ای نمیزد؛ با وجود این حضور داشت؛ کلاریسا حضور داشت.
خوشی
برای بعضی از زن‌ها هیچ چیز به بدی ازدواج نیست؛ و سیاست؛ و داشتن شوهری محافظه کار مثل ریچارد تحسین انگیز.
firuze mardani
دنیا شلاقش را بلند کرده؛ قرار است کجا فرود بیاورد؟
Negar
دوست داشتن آدم را منزوی می‌کند.
araz zarei
وجد مذهبی آدم‌ها را بی‌عاطفه می‌کرد (همین‌طور آرمان داشتن)؛ احساساتشان را خفه می‌کرد
araz zarei
آدمی نبود که در باره‌ی هیچ کس بگوید اینطور است یا آن طور است.
da☾
آدم باید در جستجوی کسانی باشد که آن‌ها را کامل می‌کنند؛
کاربر ۱۸۸۰۶۴۳

حجم

۱۹۹٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۶

تعداد صفحه‌ها

۲۴۰ صفحه

حجم

۱۹۹٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۶

تعداد صفحه‌ها

۲۴۰ صفحه

قیمت:
۸۷,۰۰۰
تومان