کتاب تاج دوقلوها
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۴ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب تاج دوقلوها
کتاب تاج دوقلوها نوشتهٔ کاترین دویل و کاترین وبر و ترجمهٔ مهسا عبدالهی است. انتشارات هرماس این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب تاج دوقلوها
کتاب تاج دوقلوها داستان دو خواهر دوقلو به نامهای آلیس و الینا را روایت میکند که پس از کشف یک راز خانوادگی، وارد دنیایی پر از رمز و راز، جادو و توطئه میشوند. آنها متوجه میشوند که وارثان یک پادشاهی فراموششده هستند و باید برای بازپس گرفتن تاج و تخت گمشدهشان مبارزه کنند. در این راه، با دوستان وفادار، دشمنان خطرناک و چالشهای اخلاقی روبهرو میشوند.
خواندن کتاب تاج دوقلوها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال و علاقهمندان به آثار فانتزی با درونمایه خانوادگی و کسانی که از داستانهای ماجراجویی با شخصیتهای قوی لذت میبرند پیشنهاد میکنیم.
ناتوان (جلد اول)![]()
لورن رابرتس
آمار و احتمالات کاربردیسعید رضاخواه
پرنیان شبپونه سعیدی
دعا، ارمغان آرامشسیدحسین اسحاقی
دیوان قصاید و غزلیات نظامی گنجویمریم تنباکویی
گلستان، بوستان و غزلیات خواندنی سعدیجعفر ابراهیمی (شاهد)
خودت باش! (جلد دوم)سعید گلمحمدی
بلادونا (کتاب اول)آدلین گریس
هنر عشقاسدالله جوانبخت
دوغدو ۳ (برنارد و خون آشام های دروغ گو)فاطمه سرمشقی
کارناوال وحشتالناز دادخواه
سلام ممنون که چند دقیقه از وقتتو برای خوندن نظر من میزاری 🥰 🟢 این کتاب عالی درمورد زمانی هستش که جادوگران توسط کسی که ملقب به محافظ شد ترد شدند و جادوگران مجبور شدند برای نجات جون خودشون از دید
عالیه
سلام این کتاب خیلی خوب بود و امیدوارم شما هم بخونیدش
سلام دوستان🖐 حتما بهتون پیشنهاد میکنم این کتاب را بخونید اثری فوق العاده از کاترین دویل و کاترین وبر این کتاب تلفیقی از چند ژانر متفاوت است ماجراجویی،هیجانی،و کمی هم چاشنی عشق به این کتاب اضافه شده که این فوق العاد
بد نبود