معرفی و دانلود کتاب ۴۲ اندیشه ناب (تأمّلاتی درباره زندگی، جهان و هر آن چیزِ دیگر) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ۴۲ اندیشه ناب (تأمّلاتی درباره زندگی، جهان و هر آن چیزِ دیگر)subscriptionAvailable

کتاب ۴۲ اندیشه ناب (تأمّلاتی درباره زندگی، جهان و هر آن چیزِ دیگر)

۳.۳ امتیاز(از ۴۴ رأی)
مارک ورنون، پژمان طهرانیان
انتشارات:
نشر نو

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ۴۲ اندیشه ناب (تأمّلاتی درباره زندگی، جهان و هر آن چیزِ دیگر)

«۴۲ اندیشه ناب (تأمّلاتی درباره زندگی، جهان و هر آن چیزِ دیگر)» نوشته مارک وِرنون، کتابی است درباره هستی و زندگی، زندگی شادمانه، زندگی روزمره، اجتماعی، کار و.... مارک ورنون، نویسنده و روزنامه‌نگار انگلیسی و متولد ۱۹۶۶ است که در رشته الهیات و فیزیک تحصیل کرده و دکترای فلسفه دارد. وی تاکنون کتاب‌های متعددی درباره دوستی، خداوند، معنویت، مذهب و موضوعات فلسفی و اخلاقی در روزنامه‌ها و مجلات بسیاری از جمله «گاردین» نوشته‌است. او در برنامه‌ها و مناظرات رادیو- تلوزیونی مشارکت فعال دارد و در آکادمی «آیدلر» لندن هم تدریس می‌کند. ورنون، خود درباره این اثرش در مقدمه کتاب ذکر کرده است: منبع الهام من فلسفه است؛ نه فلسفه‌ی قواعد و قوانین یا مسائل غامض، بلکه فلسفه‌ای که این پرسش را مطرح می‌سازد: «چگونه زندگی کنم؟» فیلسوفان باستان هم این‌گونه موضوع مورد مطالعه‌شان را درک می‌کردند. فلسفه‌ی آن‌ها فلسفه‌ای بود هم در جست‌وجوی معنا و هم بینش، فلسفه‌ای مُلهَم از چالش‌های عملی و نیز نتایج عقلانی، که هدفش نه فقط فهم دقیق امور که دگرگونی فردی نیز بود. قُدما شیفته‌ی جملات قصار بوده‌اند. آنان بر این باور بودند که حتّی اگر هدف واقعیِ شما باد انداختن به بادبانتان هم باشد، خِرَد چون راداری‌ست که می‌تواند در مسیر درست هدایت‌تان کند. سقراط گفته است خِرد همچون آب نیست که بتوان آن را از تُنگی به درون تَشتی ریخت. خِردِ زندگانی در عادت‌ها و انتخاب‌ها، تمنّاها و تأمّلات فرد هویداست. پس ۴۲ اندیشه‌ی ناب ارائه‌دهنده‌ی رویکردی متفاوت ولی توأمان کهن است به مسائل ازلی زندگی که همان سعادت و آسایش بشری‌ست. این کتاب ـ از طریق قیاس و حکایت، پرسش و نقل‌قول ‌ فلسفه را در راه شکوفا شدن در زندگی به کار می‌بندد.

مطالعه این کتاب را به دوستداران کتاب‌های فلسفه مدرن و قدیم پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ۴۲ اندیشه ناب (تأمّلاتی درباره زندگی، جهان و هر آن چیزِ دیگر) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب۴۲ اندیشه ناب (تأمّلاتی درباره زندگی، جهان و هر آن چیزِ دیگر)
عنوان در زبان مبدأ۴۲deep thought on life, the universe and everything
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB

پویان
۱۳۹۸/۰۷/۰۱

متن اصلی فصل‌های ۷ و ۱۳ که در این ترجمه سانسور شدن رو می‌تونید از این لینک در قالب PDF دریافت کنید: http://s2.picofile.com/file/8373274750/42.pdf.html چیز خاصی هم نیست واقعاً؛ نمی‌دونم چرا سانسورش کردن. فصل ۷ در مورد رابطه‌ی جنسی هست (طبیعتاً کتاب هم...بیشتر

rain_88
۱۳۹۹/۰۸/۰۱

کتابی سانسور شده که توهین به شعور مخاطب اهل مطالعه و فرهنگ است در ضمن ترجمه خوب نیست

کتاب‌بان
۱۳۹۶/۰۹/۲۴

کتاب از این نظر که عقاید بزرگان و فیلسوف‌ها درباره‌ی زندگی رو تفسیر می‌کنه کتاب خیلی خوبیه. اگه مترجم کتاب رو کامل ترجمه می‌کرد و اصل امانتداری رو در محتوا رعایت می‌کرد بهتر بود تا اینکه بخواد سه تا اندیشه...بیشتر

moien karimi
۱۳۹۷/۰۹/۰۳

مترجم فکر کرده رئیس همه‌ی جهانه و قسمت‌هایی رو که بخاطر بدآموزی دیده به صلاح ما نیست بخونیم ترجمه نکرده.

مصطفی احمدی
۱۳۹۹/۰۴/۲۰

اندیشه هایی باید به صورت کلی در یک قاب جمع شوند که انسان ساز باشند، کتابِ مفیدی هست، اما خوب هست که اندیشه ها رو جزئی تر هم بخونید در کتاب های تخصصی خودشان، اینجوری دید وسیع تری نسبت به...بیشتر

بابای مینو
۱۳۹۸/۰۱/۲۸

فوق العاده توصیه می شود همه بخوانند

Travis
۱۳۹۸/۰۲/۳۱

کتاب جالبی است. نکته خوب اینکه مترجم وفادار به خواننده بود اما به جز فصل ۷ دلیل حذف فصول ۱۳ و آخر مشخص نیست. 🤔

reza
۱۳۹۷/۰۲/۱۲

چقد بد ترجمه شده

مسلم عباسپور
۱۳۹۶/۱۱/۱۲

سلام. بخش های مربوط به نیچه و افلاطونش خبلی خیلی دلچسب بود.

hamed
۱۳۹۸/۰۱/۲۰

عالی ، این کتاب رو به افرادی که دنبال ریشه ها هستن پیشنهاد میکنم .

Afshin Janani
۱۳۹۷/۱۲/۲۷

یک کتاب خواندنی؛ متاسفانه دو سه بخش از کتاب(احتمالاً درباره مسائل جنسی) رفته زیر تیغ سانسور ولی بازم ارزش خوندن داره.

ℳahsa
۱۳۹۷/۰۳/۲۸

کتاب خوبیه و عقاید فیلسوفان و دانشمندان مختلف جهان رو درباره ی زندگی بهمون نشون میده به نظرم کتاب جالبیه اما کمی ترجمه اش اشکال داره!!!

نیمه شب
۱۴۰۴/۰۹/۲۵

من نه این کتاب را خوانده‌ام و نه خریده‌ام. اما نظرات کاربران اهل مطالعه را همیشه قبل از خریدن کتاب بررسی می‌کنم. در مورد این کتاب باید بگویم کتابی که به هر دلیل ناقص باشد و یا سانسور شده باشد...بیشتر

۱۴۰۴/۰۵/۲۷

خوبه دیگه، مترجم و ناشر تصمیم می‌گیرن چی به صلاحمونه چی نیست که میان بعضی قسمتها رو حذف می‌کنن. دستشون درد نکنه که اینقدر به فکر ما هستند. تاسف باره

Sazuyaki
۱۴۰۳/۱۱/۱۷

دوستان اندیشه هفتم درباره چه موضوعی بود، واقعا ناراحت کنندست که حتی یک کتاب فلسفی رو هم نمیشه بدون سانسور خوند...

بریده‌هایی از کتاب

مهدی ایمنی
«دانش واقعی یعنی دانستن حدّومرز نادانی خویش.»
Omid
«“خودتان را بشناسید؟” اگر من خودم را می‌شناختم، پا به فرار می‌گذاشتم.» گوته
مهدی تمدن رستگار
۳ «آنجا که نادانی موهبت است، دانا بودن حماقت است.» توماس گرِی
Mostafa
خرد آن چیزی نیست که می‌دانی، بلکه آن است که بدانی چه محدود است دانسته‌هایت، شخصیتت، اعمالت ـ زندگی‌ات.
Ahmad
«پول نمی‌تواند برایتان خوشبختی بخرد، اما مسلّماً شکل خوشایندتری از مصیبت را برایتان می‌خرد.» اسپایک میلیگان
Gisoo
«کافی‌ست از خود بپرسید که آیا شادید، تا دیگر شاد نباشید.» جان استوارت میل
مهدی ایمنی
هیچ‌کس در خلأ شادمان نیست. انسان شادمان است به دلیل آنچه انجام می‌دهد و آن‌که هست؛ به دلیل آن‌کسی که دوست می‌دارد و آن‌جایی که هست. پس این پرسش جدّی که چگونه می‌توانم شادمان باشم تلویحاً به معنای پرسشی دیگر است: چگونه باید زندگی کنم؟
ad
«دانش واقعی یعنی دانستن حدّومرز نادانی خویش.»
«آنجا که نادانی موهبت است، دانا بودن حماقت است.» توماس گرِی
hamidm
فکر کردن به شادمانی، به خودی خود، شما را شادمان نمی‌سازد. همچنان‌که آموختن لزوماً شما را خردمند نمی‌کند