دانلود و خرید کتاب بی اجازه بیتا فرخی

انتشارات:نشر سخن نو
امتیاز:
۳.۴از ۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب بی اجازه

کتاب الکترونیکی «بی اجازه» نوشتهٔ بیتا فرخی در نشر سخن نو چاپ شده است. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

درباره کتاب بی‌ اجازه

ثمین دختری از خانواده‌ای مرفه اما از هم گسیخته است. او تصمیم گرفته است مستقل زندگی کند. ثمین برای کار به شرکتی معرفی شده است که هومن راد مدیر آنجاست. او مردی خودخواه و مغرور و مرموز به نظر می‌آید و این ثمین را به فکر می‌اندازد تا هرطور شده رویش را کم کند. هرچند هومن راد نیز دست‌کمی از دختر ندارد و او را برای کار در قسمتی انتخاب می‌کند که بار کاری بالایی دارد. ثمین در شرایطی دشوار به سر می‌برد و هیچ دوست ندارد که هومن نیز به شرایط دشوارش دامن بزند.

کتاب بی اجازه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به دوستداران داستان‌های ایرانی پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب بی اجازه

«بغضم را فرو دادم و به ذهنم قفل زدم تا صندوقچهٔ گذشته‌ها را باز نکند. در کمد را باز کردم و بی‌تعلل لباس‌هایم را درهم‌برهم و شلخته داخل چمدان انداختم. دلم نمی‌خواست یک دانه از لباس‌هایم در این خانه بماند و احیاناً هدیه صاحبش بشود و از سویی سلیقه و حوصلهٔ تا کردن و درست چیدنشان را هم نداشتم. انگار این لباس‌ها هویت و گذشتهٔ مرا در خود پنهان داشتند؛ رازها و شادی‌ها و خستگی‌هایم را... جعبهٔ خاطراتم را از پشت کتاب‌های بالاترین قفسهٔ کتابخانه برداشتم و آن را هم روی لباس‌ها گذاشتم و مستأصل، خیره به وسایلم ماندم.

من در آستانهٔ دورهٔ جدیدی از زندگی‌ام ایستاده بودم و نمی‌دانستم روزگار چه بازی‌های غیرقابل‌پیش‌بینی و تازه‌ای برایم تدارک دیده است! من کم از این دنیا نخورده بودم و امیدی به بهبود جهانم نداشتم اما خیلی وقت‌ها بی‌آنکه بخواهی درگیر ماجراهایی می‌شوی که خودت هم نمی‌فهمی چطور زندگی‌ات را بالا و پایین می‌کند! اتفاقاتی که هم تو را تغییر می‌دهد، هم دنیایت را.

در چمدان را بستم و با سختی نزدیک کتابخانه هُلش دادم و نیم‌نگاهی از پنجرهٔ بزرگ اتاقم به بیرون انداختم. آسمان صاف و آفتابی بود و آدم‌ها و زندگی‌شان از طبقهٔ دوازدهم آن برج بلند، کوچک و دور به نظر می‌رسیدند. قرار بود از آن به بعد طبقهٔ اولِ ساختمان جمع‌وجور سه طبقه‌ای منزلم باشد. قرار بود پرت شوم میان دنیایی که تمام تلاشم فاصله گرفتن از آن بود.»

.・゜゜・F.・゜゜・

هدی
۱۴۰۴/۰۲/۱۱

عالی بود

۱۴۰۴/۰۳/۰۷

متن روان سوژه خوبی داشت اما به خوبی پرداخت نشده بود حوادث خیلی سطحی و گاها کودکانه کنار هم قرار هم گرفته بودن ...حتی بعضی مسائل مطرح شده و پا در هوا رها شدن...اگه دنبال قصه پخته و با ارزش

- بیشتر