کتاب مادام هل
معرفی کتاب مادام هل
کتاب مادام هل نوشتهٔ منا معیری است. نشر سخن نو این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب مادام هل
کتاب مادام هل دربارهٔ سرگذشت هلیا ثابت است که بعد از مدتی وارث ثروتی شده بود که نمیدانست از کجا آمده و به نام کیست.
خواندن کتاب مادام هل را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستان ایرانی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مادام هل
«صدای ریختن تختهها باعث شد به عقب برگردد. آقای خالقی با احتیاط از زیر پلهها رد شد و کتش را تکاند:
ــ ظاهر و باطن همینه که میبینی دخترم. مادام خدابیامرز وقتی اومد پیشم تا برای این ملک مشتری پیدا کنم، گفت ریش و قیچی دست خودت. نه پا تو این ساختمان گذاشت نه سر قیمت حرفی زد. راستی... گفتی در جریان نبودی؟
نبود! ماماهلن هرگز نامی از این ساختمان نبرده بود. حتی تا شب قبل نمیدانست معنی وقف و حبس چیست. مجبور شده بود با شادی در سایتهای حقوقی جستجو کند و بعد از آن متوجه موضوع شده بود؛ اما هنوز هم ناگفتههای زیادی باقی بود. ملکی به آن بزرگی در یکی از مناطق قدیمی و قیمتی تهران حبس آنها شده بود. مدت حبس مشخص بود. پنجاه سال. ماماهلن بیستوپنج سال آن را در اختیار داشت و بعد از فوتش، حبس به او ارث رسیده بود. میراثی که نمیدانست چرا و چطور به او ربط پیدا کرده است.
آقای خالقی میان افکارش پرید و سنگ خودش را به سینه زد:
ــ نظرم اینه بذاری مثل قبل خودم دنبال مشتری مناسب باشم. برای شما سخت میشه دخترم.
آنقدر ساده نبود که نفهمد آقای خالقی به فکر جیب خودش است. راه افتاد تا قسمتهای دیگر را هم ببیند. اینطور که آقای خالقی میگفت و از در و دیوار ساختمان معلوم بود، در سالیانی دور این ساختمان مهدکودک و شیرخوارگاه بزرگی بوده است.»
من نسخه چاپی رو خوندم . کتاب قشنگ و لطیفی هست مثل تمام کتابهای قبلیشون عالی