کتاب همین گوشه از آسمان
خواندن نظراتمعرفی کتاب همین گوشه از آسمان
کتاب الکترونیکی «همین گوشه از آسمان» از لیلا نوروزی - نشر سخن نو. این کتاب را میتوانید از طاقچه دریافت کنید.
بهارم باش![]()
ییلاق دلپذیراسماء كرمی پور
جای تو اینجا نیستشادی داودی
کتیبه دلسپیده مختاریان دهاقانی
دیوونگی نکنشادی داودی
بازنده ها نمی خندنداکرم حسینزاده (امیدوار)
دستانفرشته تات شهدوست
رخ شیداسمیرا تهوری
پاییز سال بعدسمیرا ایرتوند
اُرکیانطاهره کمال
کتاب بسیار زیبا با نثر روان تجربهای از خواندن رنج و مبارزهی دنیای زنانه در کنار عاشقانهای خاص و متفاوت.
وای اینو من خوندم عالیه پر از درس و نکته و مثل رمان های عامه پسندی که متاسفانه رایج شدن از کلمات بد و خشونت و صحنه های مشمئز کننده خبری نیست ،بسیار عمیق😍
در یک کلام، عالی . محتوا ، سوژه ، نوع روایت ، لحن ، عناصر داستانی ، شخصیت پردازی و دوری از اطناب یه کتاب فوق العاده رو خلق کرده. ممنون از نویسنده ی این اثر زیبا بابت خلق قاب های بی
از بهترین کتاب هایی که اخیرا خوندم .بی نهایت زیبا و روان .همه چیز کتاب به اندازه و به دور از اغراق. قلم قوی و نثر تمیز و پر کشش نویسنده یکی از علت های عالی بودن این کتابه .توصیه
در مورد این رمان باید بگم که بعد مدتها یه رمان عالی ودرجه یک وفوق العاده خوندم. مرسی ا ز نویسنده این اثر زیبا
خیلی لذت بردم، ممنون از نویسنده
واقعا کتاب خوبی بود. روایت عمیق و نثر زیبایی داشت. کاملا رئالیستی و بدون اغراق بود. لذت بردم.
خیلی کتاب قشنگی بود.