معرفی و دانلود کتاب باغ سنگی + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب باغ سنگیsubscriptionAvailable

کتاب باغ سنگی

۲.۷(از ۹ امتیاز)
نوع کتاب

قیمت:

۱۱۰,۰۰۰

تومان

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب باغ سنگی

«باغ سنگی» رمانی نوشته نیکوس کازانتزاکیس (۱۹۵۷-۱۸۸۳ ) نویسنده، شاعر، خبرنگار، مترجم و جهانگرد یونانی است. او نویسنده‌ای است که دغدغه‌جامعه بشری را داشته و عمیقا به تحلیل آنها پرداخته‌است. وی به مارکسیسم- لنینیسم گرایش داشت، اما هیچ‌گاه عضویت هیچ حزب کمونیستی را نپذیرفت. او در سال ۱۹۶۵ جایزه بین المللی صلح را دریافت کرد و یک سال بعد در اثر سرطان خون در بیمارستانی در فرایبورگ درگذشت. بخشی از داستان را می‌خوانیم: دیدن شهری برای نخستین بار، وارد شدن به آن و لمسش برای نخستین بار، خیلی به کندی راه یافتن در خیابان‌هایش، به نحوی دلنشین گم شدن در کوچه‌ها و بن بست‌هایش، احساس نهانی‌ترین عطر آن، با نگاهی طولانی سلام کردن به خانه‌هایش، سنگ‌هایش و حشره‌هایش که افراد انسانی آن‌ها را کروچ کروچ می‌جوند، چه هوسناک است! اگر چنین ورودی بی زرق و برق و آرام، قلب را شاد کند، شادی هذیان وارفاتحانی که خونالود و جوشان، به شهر محاصره شده و به تسخیر درآمده قدم می‌نهند چه خواهد بود! کشتی پل افکند و به شانگهای متصل شد. بی صبرانه به اسکله پریدم و به سوی یکی از خیابان‌هایی که چون چتری رنگارنگ در برابرم گشوده می‌شدند شتافتم. محله‌های پر مدعای سپیدها، خیابان‌های پهن و به شدت راست و مستقیم، بانک‌ها، ساختمان بزرگ، هتل‌های آن چنانی، انگلیسی‌هایی را که گونه‌هایی چون بیفتک پرخون داشتند، هندی‌های مسلول را که پارچه‌های ابریشمی و چای می‌فروختند، پشت سر گذاشتم. کلیساهایی را که از زشتی حیرت آور سهم می‌بردند، کتابخانه‌های عمومی، بیمارستان‌ها، بنیادهای نیکوکاری، تمام ویترین‌های تمدن ریاکارمان را پشت سر نهادم و درجنب و جوش کثیف منطقهٔ چینی فرو رفتم. مسافری سالخورده با حالتی بیمناک به من سفارش کرده بود: - مراقب باشید! به منطقهٔ چینی‌ها قدم نگذارید! خیلی خطرناک است. به خصوص شب ها. خیلی امکان دارد که کمندی دورگردنتان حلقه شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب باغ سنگی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابباغ سنگی
عنوان در زبان مبدأLe jardin des rochers
موضوعرمان، داستان خارجی
نویسندهنیکوس کازانتزاکیس
مترجمقاسم صنعوی
انتشاراتانتشارات شمشاد
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۵/۰۵
فرمت کتابEPUB
حجم فایل کتاب۲.۱۷ مگابایت
شابک۹۷۸۶۰۰۸۳۹۲۲۵۵
تعداد صفحه‌ها۲۹۶ صفحه
قیمت کتاب۱۱۰۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

آرش
۱۳۹۷/۰۸/۲۳

نمیدونم چرا خوب نیست!! شاید نثر قدیمی، ثقیل و همراه ایهام داشته که با یک ترجمه بد همراه شده . نمیدونم ولی پیشنهادش نمیکنم.

۰
کاوشگر
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۵/۰۳

با زبانی صوفی و عرفانی نویسنده مشاهداتش از جوامع ژاپنی و چینی در حال تحول و آماده شدن برای جنگ بزرگ دوم رو بیان میکنه...ترجمه تا حدودی روان نیست که به خاطر زبان یونانی نویسنده و احتمالا از انگلیسی ترجمه...بیشتر

۲
Karow Rezvani
۱۳۹۸/۰۶/۰۴

اصلاً قابل تحمل نیست سبک نوشته‌ی این کتاب. توصیفات طولانی و بی سر و ته، حضور یک‌باره ی شخصیت های غیر قابل باور و کنار گذاشتن یک باره شان توسط نویسنده، و مشخص نبودن خط و طرح داستان البته اصلا...بیشتر

۰
Tahan
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۱/۰۷

این کتاب یکی از بهترین کتاب‌هایی که خوندم؛ تماما این کتاب از جریان زندگی، فراز و نشیب های انسانی و زیبایی های زندگی یک انسان با دردها و فکرها و غرایز انسانی تشکیل شده برای من خیلی لذت بخش بود...بیشتر

۰
ic
۱۳۹۶/۰۵/۲۱

لرناگاراگرنارنادا

۱

بریده‌هایی از کتاب

«نگاه فیل» را که بودا به شاگردانش توصیه می‌کرد به دور و برم می‌انداختم: «همه چیز را چنان ببین که گویی نخستین بار است؛ همه چیز را چنان ببین که گویی آخرین بار است! » به همه چیز سلام کردم، و با همه چیز خداحافظی کردم.
کاوشگر
۱۶
در لرزش عدم تحرک، که خود را جمع می‌کند تا دست به جهش بزند، خود را برای راه‌پیمایی آماده می‌کردم.
آسمان
۹
«ای حیاط بزرگ که زاویه‌ای نداری/ ای گلدان بزرگ هرگز به پایان نرسیده/‌ ای صدای بزرگ که کلامی نمی‌سازی/‌ ای ظاهر بزرگ بی شکل / ای میل!»
کاوشگر
۸
عشق، دَمِ خدایی است، نفس کشیدن او در روی زمین است!
کاوشگر
۶
درمن کسی است که رنج می‌برد و برای آزادی می‌ستیزد.
کاربر ۱۱۲۳۹۹۸
۵
ولی چقدر خوشبخت بودم! سعادتی خاموش، عمیق، دارای سکون بود، همچون خوشبختی حشره‌ای بسیار کوچک که خود را در آفتاب گرم می‌کند.
آسمان
۴
با خود می‌گفتم: وظیفه‌ام چیست؟ درکِ ترفندِ بزرگ. از هم باز کردن عروسک زمین، و در درونش کشف کاه و صدا و دستگاه ابتکاری کوچکی که سبب جوانه زدن، گل کردن، میوه دادن، مردن و دوباره به دنیا آمدن آن می‌شود؛ و بعد، به حال اول بازگرداندنِ عروسک بدون خشم و بدون نفرت، نگاه کردن به آن وقتی که شگرفی‌هایش را نمایش می‌دهد. و فریب آن را نخوردن!
کاوشگر
۴
من روی تمام زمین‌ها، خرابه‌های تلاش‌های بزرگ انسانی، راه رفته‌ام. هجوم‌های نومیدانهٔ انسان ناپایدار برای تسخیر جاودانگی، همیشه جانم را سرشار از ستایش و ترحم کرده است.
کاوشگر
۴
بکوش از این دیدار موقت نیروهای مخالف که وجودت را پدید می‌آورند، یگانه چیز جاودانی را که مرگ بتواند در روی زمین بیافریند، خلق کنی- یعنی یک فریاد را.
کاوشگر
۴
خدا در تغار خمیرگیری زمین با زحمت می‌کوشد خمیر تن‌ها و مغزها را آماده کند، این خمیر را در گرداب‌های بی ترحم چرخش خود بیندازد، و به آن چهرهٔ خود را بدهد!
کاوشگر
۴