کتاب دریاچه کلاغ
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۴ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب دریاچه کلاغ
دریاچه کلاغ رمانی از مری لاسن، نویسنده کانادایی است که اولینبار در سال ۲۰۰۲ منتشر شد. لاسن دانشآموخته روانشناسی دانشگاه مکگیل و مشغول به کار به عنوان روانشناس در انگلستان است.
«دریاچه کلاغ» درباره مصیبتی است که بر خانوادهای در سرزمینهای شمالی کانادا نازل میشود و زندگی آنها را چنان زیرورو میکند که دیگر نمیتوانند یک خانواده معمولی باشند. خانواده موریسون با چهاربچه، دو دختر و دو پسر که پدرو مادرشان را در یک تصادف هولناک از دست میدهند. لوک بزرگترین فرزند خانواده تقریبا ۱۹ سال دارد و بار تمام خانواده بر دوش او است. مت فرزند دوم است. دختر راوی داستان، کیت، فرزند سوم است که کودکی است و کوچکترین فرزند خانواده، بو دختری است که تنها یک سال و نیم دارد. بچهها برای تحمل این مصیبت تلاش زیادی میکنند و متحمل سختیهای زیادی در زندگی میشوند که بیست سال بعد هم در زندگیشان بازتاب دارد.
داستان زمانی از زبان کیت موریسون روایت میشود که در آستانه ازدواج با دنیل است. دانیل از او میخواهد تا سرگذشتش را تعریف کند و همزمان مقدماتی را چیده که کیت را به خانوادهاش معرفی کند. بنابراین ما همزمان دو داستان را دنبال میکنیم. داستان کیت و دانیل و داستان زندگی کیت و خانوادهاش.
«دریاچه کلاغ» لاسن شاهکاری است که سادگی گولزنندهای دارد و زیر همه این سادگیها ما شاهد گذشتهای تراژیک و تکان دهنده از یک زندگی پر از سوءتفاهمها، قولهای فراموش شده، ازخودگذشتگیها و عشقها هستیم. این اثر کتاب برگزیده سال ۲۰۰۲ به انتخاب واشنگتن پست و نیویورکتایمز بوده است.
مثل هیچکس
نگاهی به تجارب زنان کارآفرین در ایران (۲)انجمن زنان مدیر کارآفرین
چهلمسپیده سادات محمدیان ماسوله
ستون های زمین (جلد دوم)کن فالت
ستون های زمین (جلد اول)کن فالت
شاید سلیقه ای باشه من کتاب رو دوست نداشتم خیلی توصیفات اضافی داشت و فراز و فرود آن چنانی نداشت چندین صفحه رو نخونده رد کردم چون حوصله سربر بود
خیلی وقتها هنگام خواندن یک رمان، با شخصیتهای قصه همزادپنداری میکنیم و ۱تفاقهای تازهای را همراه با آنها تجربه می کنیم. در این رمان شاید به دلیل موقعیت خاصی که شخصیتاصلی و خواهر و برادرانش دارند، دلیلی برای این همزادپنداری
انسان ها حتی در خیرخواهی برای دیگران هم می توانند خودخواه باشند.
همه چیز این کتاب برای من کامل بود. اگه بخوام فقط با یک کلمه توصیفش کنم، به نظرم "گرم" مناسبترین انتخابه. درست مثل یه تیکه کیک شکلاتیِ داغ که دوست نداری هیچوقت تموم بشه یا آغوش یه دوست که دلت نمیخواد ازش
مثل وزش نسیمی خنک، زنجیره وقایع داستان دلنشین بود و واقعی. متاسفانه ترجمه خوبی نداشت.