کتاب متل سان داون سیمون سنت جیمز + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب متل سان داون

کتاب متل سان داون

معرفی کتاب متل سان داون

کتاب «متل سان داون» نوشتهٔ سیمون سنت جیمز و ترجمهٔ فاطمه سیاهپوشان، منتشرشده توسط نشر نون، رمانی معمایی دربارهٔ دختری است که پس از ناپدید شدن عمه‌اش، به دنبال رازهای تاریک متلی قدیمی می‌گردد. داستان با فضایی رازآلود و هیجان‌انگیز، مخاطب را تا پایان همراه می‌کند.

درباره کتاب متل سان داون

کتاب متل سان داون رمانی در ژانر معمایی و هیجان‌انگیز است که در قالب دو داستان موازی روایت می‌شود. داستان اصلی حول یک متل قدیمی می‌چرخد که در آن اتفاقات و حوادث اسرارآمیزی رخ می‌دهد و شخصیت‌های مختلف در تلاش برای کشف حقیقت‌های پنهان هستند. کتاب با فضاسازی تاریک و رازآلود خود، حس تعلیق و کنجکاوی را در مخاطب ایجاد می‌کند و به شکلی هوشمندانه، گذشته و حال را به هم پیوند می‌دهد. سیمون سنت جیمز در روایت خود به جنبه‌های روان‌شناسی شخصیت‌ها و تأثیرات محیط پیرامون بر آن‌ها نیز توجه دارد. این اثر، علاوه‌بر داستان معمایی، به بررسی احساس تنهایی، ترس از ناشناخته‌ها و تلاش برای یافتن پاسخ سوالات پیچیده می‌پردازد. نثر کتاب روان و جذاب است و برای خوانندگانی که به دنبال داستان‌هایی با پیچش‌های داستانی و فضایی مبهم هستند، تجربه‌ای گیرا و خواندنی فراهم می‌کند. کتاب متل سان داون برای علاقه‌مندان به داستان‌های ترسناک، رازآلود و معمایی، گزینه‌ای مناسب است که آن‌ها را تا پایان کتاب درگیر می‌کند.

کتاب متل سان داون را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

برای کسانی که به داستان‌های پلیسی و معمایی با پیچش‌های خانوادگی علاقه دارند، این کتاب گزینهٔ خوبی است. داستانی که گذشته و حال را به شیوه‌ای جذاب به هم پیوند می‌دهد و تا پایان خواننده را مشتاق نگه می‌دارد.

کتابدان
۱۴۰۳/۰۹/۰۶

من خیلی طرفدار کتابای ماورایی نیستم و موقع خرید متوجه نشدم که داستان ماورایی معماییه. اما در کل بخش معماییش بد نبود. گرچه از حدود نصفه های کتاب شک کرده بودم که چه بلایی سر ویو اومده.اون بخش ماورایی انگار

- بیشتر
آزاده
۱۴۰۳/۰۹/۰۴

با فاصله زمانی ۳۵ سال داستان روایت میشه یکی داستان ویو و دیگری داستان کارلی که بعد از ۳۵ سال به دنبال خاله گم شده اش راهی متل سان داون میشه داستان معمایی جنایی و مثل اکثر کارهای این نویسنده

- بیشتر
۱۴۰۳/۰۹/۰۷

رمان فانتزی جنایی هست. من فانتزی خون نیستم ولی این مجموعه کشش های و پیچیدگی خودش را داره که خواننده را تشویق میکنه ادامه بده

۷۰%