کتاب درآمدی بر سه جلد سرمایه مارکس
معرفی کتاب درآمدی بر سه جلد سرمایه مارکس
کتاب درآمدی بر سه جلد سرمایه مارکس نوشتۀ مایکل هاینریش با ترجمۀ خسرو کلانتری در نشر چرخ به چاپ رسیده است.
درباره کتاب درآمدی بر سه جلد سرمایه مارکس
کتاب درآمدی بر سه جلد سرمایه مارکس، تفسیری مدرن از مایکل هاینریش، مارکسپژوه آلمانی است که بر سه جلد کتاب «سرمایه» مارکس نوشته است. این کتاب با نظر به بهار عربی و سرنگونی حکومتهایی که شکستناپذیر مینمودند و نیز جنبش وال استریت و بحران بانکی ۲۰۰۸ نوشته شده است. به نظر نویسنده این وقایع بحث بر سر پیامدهای«ویرانگر» سرمایهداری و ذات «بیثبات» آن را بار دیگر برانگیخت، منجر به توجه دوباره به کتاب «سرمایه» و فروش آن شد و باز هم به پرسش از سرمایهداری انجامید: اینکه آیا این نظام چنانکه حامیانش نوید میدهند برای اکثریت آزادی و ثروت به ارمغان میآورد؟
هاینریش در کتاب درآمدی بر سه جلد سرمایه مارکس، تمام جنبههای اساسی نقد مارکس بر سرمایهداری را توضیح میدهد. او یکی از نمایندگان جریانی است که «خوانش جدید سرمایه» نامیده میشود و از همکاران مگا یعنی مجموعه آثار کامل مارکس و انگلس است. نویسنده با نوشتن اطلاعاتی دربارۀ محیط فکری و سیاسی مارکس، به موضوعاتی فراتر از حوزۀ کتاب سرمایه نظیر مبارزۀ طبقاتی، رابطۀ میان سرمایه و دولت و درک مارکس از کمونیسم میپردازد. هاینریش با تکیه بر ویژگی پولی نظریۀ مارکس، ارتباط کتاب سرمایه را با عصر انفجارهای مالی برجسته میکند.
خواندن کتاب درآمدی بر سه جلد سرمایه مارکس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران تاریخ اندیشۀ اقتصادی، اقتصاد سیاسی و جامعهشناسی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب درآمدی بر سه جلد سرمایه مارکس
«نظریهی چپ بار دیگر اهمیت یافت. هر عمل ناظر به دگرگونی درک مشخصی از امور موجود را مفروض دارد. برای مثال، اگر خواهان وضع مالیات توبین (یعنی مالیات بر معاملات ارزی) به عنوان ابزار مهمی برای «مهار» سرمایهداری «افسارگسیخته» باشیم، این امر بر نوعی نظریهپردازی در خصوص اهمیت بازارهای مالی و در باب سرمایهداری مهارشده یا مهارگسیخته دلالت میکند- چه این مفروضات تصریح شده باشد چه نشده باشد. پرسش از چگونگی عملکرد سرمایهداری معاصر پرسشی آکادمیک و انتزاعی نیست. پاسخ به این پرسش اهمیت عملی بهواسطهای برای هر جنبش ضدسرمایهداری دارد.»
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۶۷ صفحه
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۶۷ صفحه