کتاب مسیر سبز
معرفی کتاب مسیر سبز
« گاهی اوقات به هیچوجه تفاوتی میان نجات و نفرین وجود ندارد، میان رستگاری و لعنت شدگی.»
در زندان کوهستان سرد، در ردیف سلولهای تک و تنها و به صف شده، که به مسیر سبز شهرت دارد، جانیان، قاتلان و مفسدان مرگ را انتظار میکشند. با نگهبانانی گاه خوشذات مانند پال ادگامب و گاه بیمار و سادیستی مانند پرسی وتمور. با این حال و در طول سالیان، گناهکار و بیگناه، خوب یا بد، هیچ یک زندانیای چون جان کافی را تاکنون ندیدهاند. مجرمی که به دلیل تجاوز و سپس قتل دو دختر بچه به مرگ محکوم شده است. آیا کافی شیطانی است در لباس انسان؟ و یا اون یک موجودی بسیار بسیار متفاوت است؟
«مسیر سبز»داستانی نوشته استیون کینگ(-۱۹۴۷) داستاننویس و فیلمنامهنویس آمریکایی است. این فیلمنامه در سال ۱۹۹۹ الهامبخش ساخت فیلمی هالیوودی با همین عنوان و با بازیگری تام هنکس شد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
من از واژهٔ پُلی متنفرم، اما برَد کماکان مرا به این نام صدا میزند. من نیز دیگر از او درخواست نمیکنم که این کار را انجام ندهد. دُلِن از جملات قصار دیگری نیز استفاده میکند - نه صرفاً ضربالمثل. «میتوان اسب را تا کنار آب بُرد، اما نمیتوان او را مجبور به نوشیدن کرد»؛ «میتوان به تن اسب لباس پوشانید، اما نمیتوان او را وادار به حرکت کرد». برَد نیز از نظر حماقت، خشکهمغزی، و ملالتآوری همچون پِرسی وتمور است.
به هنگام بیان سخنان نغزش در مورد آلزایمر، مشغول تِ کشیدن کف اتاق آفتابگیرِ سرتاسر شیشهای بود، محل مرور نوشتههای پیشینم. کلی کاغذْ سیاه کردهام، و پیش از پایان داستانم نیز کلی کاغذ سیاه خواهم کرد.
- میدانی، آلزایمر واقعاً چیست؟
- نه، اما مطمئنم که تو به من خواهی گفت، برَد.
- همان ایدزِ پیرهای خِرِف است.
این را گفت، و از خنده منفجر شد، قاهقاهقاهقاه! درست همان عملی که پس از نقل لطیفههای مسخرهاش انجام میدهد.
چهل و سه هزار شیصت و پنجاه تومن ؟ بشین تا بخرم
۴۳هزار تومن کتاب الکترونیکی ۶۰۰ صفحهای؟ میرم انگلیسیشو میخونم. نخواستیم.
فیلمشم عالییییییییه👌
عجب ذهنی داره استفن کینگ. اینهمه ایده های جالب و ترسناک و سرگرم کننده. یه جمله شو دوس دارم که میگه fiction is a truth in the lie.
واقعا داستان جذاب و ترسناکی داره!!! انقدر جزییات رو دقیق توصیف میکنه و در مورد هر چیزی توضیح میده که میتونی رنج شخصیت ها رو حس کنی...مثل این میمونه که داری کابوس یکی دیگه رو از نزدیک نگاه میکنی! و
با اینکه سال ها از تماشای فیلم مسیر سبز می گذرد اما هنوز داستان را با جزئیات به خاطر دارم!. چنان خوش ساخت بود که از خواندن کتاب بی نیازم کرد. داستان زیبا و پر مفهومی دارد.
فیلمش محشره
من فیلم این کتاب رو تقریبا قبل از اینکه بخونمش تماشا کرده بودم.وقتی از کتابخانه امانت گرفتم و مطالعه کردم هر صحنه فیلم جلو چشمم اومد و اینطوری یکبار دیگه فیلم رو دیدم!ولی بدی اینکه فیلمش رو تماشا کنی این
۶۰۰ صفحه با شروع و پایان بندی عالی ۶ بخش کتاب هم هر کدوم زیبایی های خودشون رو داشتن کتاب پر از جزئیات و تک تک ثانیه ها و حرکت هارو کینگ بهش پرداخته ولی با اینحال اصلا خسته کننده نیست به عنوان
کتاب رو با 50 درصد تخفیف ار کتابراه گرفتم