معرفی و دانلود کتاب صد آساناک + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر مشکی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب صد آساناک

«صد آساناک» دربردارنده صد تا از سروده‌های ترکی قشقایی به گردآوری و برگردان رسول یونان(-۱۳۴۸) است. در یکی از سروده‌های این کتاب می‌خوانیم: خنجر به کمر می‌بندم و داغ می‌گذارم بر دل دشمنان. اما وقتی تو به یادم می‌آیی گریه می‌کنم چون کودک!

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صد آساناک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابصد آساناک
فرمت کتابEPUB
شابک-۹۷۸-۹۶۴-۸۷۶۵-۳۳-۵

AλI
۱۴۰۲/۰۲/۲۸

برخی از اشعار بومی وقتی به فارسی تبدیل می‌شن، اون حس و معناشون کم‌رنگ می‌شه! امّا درکل زیبا بود، ممنون. فقط امیدوارم نویسندگان عادت کنند که برای جملاتی که گویش خاصی دارن، اِعراب‌گذاری رو (تمام‌وکمال!) رعایت کنند! این به خوانندگان کمک...بیشتر

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۸/۲۹

کتاب شعر:صد آساناک تعداد صفحات:۱۲۰صفحه نوع ادبی:شعر نو ادبیات:(ترکی_قشقایی) موضوع شعر ها:عاشقانه، امتیاز کلی⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ تک به تک شعر ها آدم رو به حس و حالِ قومِ قشقایی میبره؛خیلی فضایِ دلنشینی داره و آدم رو برای دقایقی از دنیایِ واقعی فاصله میده؛پیشنهاد میکنم(((:

بریده‌هایی از کتاب

nia
خواب بودم بیدار شدم و درد و اندوه مرا احاطه کرد. اگر سنگ بودم ذوب می‌شدم خاک بودم که دوام آوردم.
msadeq
ای پرنده‌ی مغموم! که از آسمان می‌گذری امشب در این‌جا فرود ‌آی! روی سینه‌ام استراحت کن و سحرگاه دوباره پرواز کن!
Moongirl
این‌جا بوی یار پیچیده بوی به و انار بگذار دور سرت بگردم تو بوی یار می‌دهی!
Maryam
بلند و بلند بخوان! بخوان! بلند بخوان ای خروس! یار من خوابیده شاید بتوانی او را بیدار کنی!
کاربر حسن ملائی شاعر
ای کوه سنگی! ای کوه بزرگ! که هیچ‌کس نتوانست از تو عبور کند خواب ماندی! و آهوی‌ات فرار کرد و رفت.
مهرنوش
نه تو ‫از جاده‌ها خسته شدی ‫و نه من ‫از انتظار کشیدن.
nia
قلب من از غم و اندوه مثل اناری بر شاخه پوسید.
مهرنوش
خواب بودم ‫بیدار شدم ‫و درد و اندوه ‫مرا احاطه کرد. ‫اگر سنگ بودم ‫ذوب می‌شدم ‫خاک بودم که دوام آوردم.
کاربر حسن ملائی شاعر
ای دُرنای آبی که از آسمان می‌گذری! ای از تمام پرنده‌ها پرنده‌تر! مرا بر بال‌ات سوارکن و ببر مرا به نزد یار ببر!
nia
نگاه کن! باز چه‌گونه از آسمان ـ از راه دور به غاز طلایی نگاه می‌کند کمی امیدوار باش بلبل! زمستان خواهد گذشت و بهارخواهد آمد.