کتاب کتاب روزهای مرده
خواندن نظراتمعرفی کتاب کتاب روزهای مرده
«کتاب روزهای مرده» نوشته مارکوس سدویک(-۱۹۶۸)، یک رمان فانتزی ویژه نوجوانان است. روزهای بین کریسمس و سال نو روزهای مردهاند و در این روزها اشباح این سو و آن سو میروند و جادو درست زیر سطح زندگیمان بیصبرانه وول میخورد. اتفاقهای زیادی میتوانند در روزهای مرده بیفتند....
در بخشی از کتاب میخوانیم:
تاریکی.
دو ساعت مانده به نیمهشب.
پسر توی جعبه نشسته بود.
آنطور که در فضای تنگ و تاریک داخل اتاقک نشسته بود، مثل همیشه پاهایش زیر بدنش خواب رفته بودند. از بالای سرش، صدای ولرین را میشنید که نمایشش را پیش میبرد. صدا به حدی ضعیف بود که انگار از جای خیلی دوری به گوش پسر میرسید و پسر سعی میکرد بفهمد به کجای نمایش رسیده است. خوب نبود علامت را نشنود، اصلاً خوب نبود. اما پسر میدانست که لازم نیست نگران باشد. قبلاً عادت داشت مراحل رسیدن به علامت را بشمرد و همیشه جایی قاتی میکرد، اما باز هم، نیازی به این کار نبود، علامت به اندازهی کافی واضح بود.
پسر سعی کرد خیلی آرام وزنش را جابهجا کند تا کمی حس به پاهایش برگردد. اما فایدهای نداشت. جعبه مخصوص او طراحی شده بود و ولرین حواسش بود کاری کند که از هر طرف، چیزی بیش از نیم سانتیمتر فضای اضافی نداشته باشد.
ناگهان تقهی محکمی به جعبه خورد: اولین علامت، که یعنی: «آماده باش پسر.»
پسر صدای خفیف تماشاچیان را شنید. نمیتوانست آنها را ببیند، اما میدانست معنی این صدا چیست. همهمهی انتظار بود. ولرین وارد اتاقک شده بود و با توضیح صحنهای که قرار بود ببینند، هیجان بیشتری به جان جمعیت میانداخت.
پسر از پشت تختههای کلفت چوب بلوط که به دیوارههای اتاقک شکل داده بودند بعضی از حرفهای ولرین را شنید:
... مثل معجزه... شاهکاری خیرهکننده...
پسر با خودش فکر کرد، اُه اُه. یعنی دیگه داره وقتش میشه.
... مردی در شعبدهای دو تکه...
کودک باتلاق
رهبر گرگ هاالکساندر دوما
راز گل ارکیدهنانسی کمپل الن
هیولاهایی که لایقشان هستیممارکوس سجویک
از قاهره، با عشقنانسی کمبل آلن
داستانی زیبا درباره اینکه از مرگ نمیتوان گریخت. داستانی که نه تنها باشکوه است، بلکه هویت خاص خود را دارد.داستانی که باقی میماند.....
کتاب خیلی قشنگی بود واقعا عالی
کتابِ خوبیه مخصوصا واسهی کسایی که دنبال ماجراجویی هستن.
کتاب روز های مرده کمی حوصله ی خواننده سر میبره خودم که تا وسط های کتاب حسابی از خوندنش خسته میشدم ولی صفحات پایانی کتاب رو دوست داشتم.
کتاب قشنگیه ولی ممکنه خسته بشید از خواندنش چون بعضی جاهاش چیزایی میگه که میدونید و خیلی طولش میده ولی در کل داستان قشنگیه من کتاب فیزیکی شو از کتابخونه محلمون گرفتم قشنگه
هیجان انگیز و قشنگ بود😍🤌🏻
به نظرم خوب بود ولی جذابیتش به قدری نبود که منو مجاب کنه به خواندن یک باره کتاب. ارزش خوندن داره ولی ارزش هزینه کردن نداره. خلاصه خوبه که توی بینهایته و لازم به خرید نیس
داستانش خوبه فقط آیا سقوط سیاه جلد آخرشه یا باز هم ادامه داره؟
کتاب خوبی بود ، ولی تقریبا اصلا جذابیت نداشت . اما ارزش خوندن رو داره .
کتاب خوبیه ولی چرا همش پولی اخه