کتاب الف دختر و زاغ پسر (جلد سوم؛ دریای دلهره)
معرفی کتاب الف دختر و زاغ پسر (جلد سوم؛ دریای دلهره)
کتاب الف دختر و زاغ پسر (جلد سوم؛ دریای دلهره) نوشتهٔ مارکوس سجویک و ترجمهٔ شهره نورصالحی است و نشر پیدایش آن را منتشر کرده است. دریای دلهره سومین جلد از مجموعهٔ ۶جلدی الف دختر و زاغ پسر است.
درباره کتاب الف دختر و زاغ پسر (جلد سوم؛ دریای دلهره)
این مجموعه دو شخصیت اصلی دارد. الف دختر و زاغ پسر. هرکدام از آنها توانایی متفاوتی دارند. الف دختر خیلی تروفرز و باهوش است و زاغ پسر چشمان تیزی دارد که در شب خیلی خوب میبیند و میتواند با حیوانات حرف بزند. این مجموعه دربارهٔ ماجراجوییهای الف دختر و زاغ پسر است.
در جلد سوم با نام دریای دلهره، الفی و زاغی از کوهستان هیولا جان سالم به در بردند؛ اما دلهره، کاپیتان دزد دریایی، آنها را گروگان گرفته است!
خواندن کتاب الف دختر و زاغ پسر (جلد سوم؛ دریای دلهره) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به نوجوانان علاقهمند به داستانهای ترسناک پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب الف دختر و زاغ پسر (جلد سوم؛ دریای دلهره)
«از نظر زاغی بهار بهترین وقت و فصل سال است، وقتی که همهٔ موجودات کوچولو تو جنگل دنیا میآیند. واقعاً که این پسر یک گلوله احساس است.
اِلفی گفت: «هیچم بامزه نیست.»
زاغی چیزی نگفت. آنقدر گرسنه و عصبانی بود که زحمت جواب دادن را به خودش نداد.
دوتایی توی یک ساحل داغ ولو شده و به دریا زل زده بودند.
بعضیها این کار را میکنند که لذت ببرند و حال کنند، اما حال اِلفی و زاغی درست برعکس بود.
موش خودش را روی سر زاغی گلوله کرده و خوابش برده بود. از شدت گرما حال نداشت چشمهایش را باز نگه دارد.
اِلفی که دوست نداشت بهش بیمحلی کنند، دوباره گفت: «گفتم هیچم بامزه نیست.»
زاغی زیرلبی گفت: «دفعهٔ اولم شنیدم چی گفتی.»
ـ خب؟
ـ خب که چی؟
ـ خب که چه جوابی داری؟
ـ راجع به چی؟
ـ راجع به چیزی که من گفتم.
ـ تو چیزی نگفتی.
اِلفی بهش توپید که: «چرا، گفتم!» و گوشهایش رفتند که صورتی بشوند، اما زاغی آنقدر از آن اوضاع بیزار و خسته بود که فکر کرد به جهنم که گوشش صورتی شده. حالا دیگر درسش را روان بود و میدانست هرچه رنگ گوشهای اِلفی صورتیتر بشود، عصبانیتش هم شدیدتر خواهد شد، اما در آن لحظه "گوش صورتی" آخرین چیزی بود که حاضر بود بهش فکر کند.
ـ چیز به درد بخوری نگفتی.
اِلفی با قیافهٔ گیج و مات گفت: «به درد بخور نبود؟»
ـ نه، حرف حساب و معنیداری نزدی. به هر حال این مکالمهٔ مزخرفیه. یعنی اصلاً مکالمه نیست. فقط یه مشت کلمهست.
اِلفی آنقدر عصبانی شد که از جایش بلند شد و دستهایش را به کمرش زد. حالا دیگر گوشهایش مثل آتش سرخ شده بودند و برق میزدند.
زاغی چیزی نگفت.
اِلفی با عصبانیت پرسید: «یعنی داری به من کممحلی میکنی؟»
موش یک چشمش را باز کرد و فکر کرد بهتر است احتیاط کند و از معرکه در برود. بیصدا از سر زاغی آمد پایین، دوید طرف علفهای بلند دریایی و دماغش را از لای آنها آورد بیرون.
زاغی دستهایش را روی سینهاش ضربدر کرد و نگاهش را مستقیم به دریا انداخت.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب الف دختر و زاغ پسر (جلد سوم؛ دریای دلهره) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | الف دختر و زاغ پسر (جلد سوم؛ دریای دلهره) |
| قیمت کتاب: | ۱۱۷۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه الف دختر و زاغ پسر |

نخری بهتره
خوب بود☺
در جهان غیر ممکن وجود ندارد زیرا جهان در راستای قوانینش آنقدر تنوع پذیر و گسترده هست که برای امکان وجود هر اتفاقی بی شک یک نمونه ی واقعی خواهد داشت . /کتاب فراسوی شفای زندگی/