دانلود و خرید کتاب تاریخ اندیشه سیاسی در غرب (کتاب دوم) کمال پولادی
تصویر جلد کتاب تاریخ اندیشه سیاسی در غرب (کتاب دوم)

کتاب تاریخ اندیشه سیاسی در غرب (کتاب دوم)

معرفی کتاب تاریخ اندیشه سیاسی در غرب (کتاب دوم)

کتاب تاریخ اندیشه سیاسی در غرب (کتاب دوم) نوشته و پژوهش کمال پولادی است و نشر مرکز آن را منتشر کرده است. این کتابْ تاریخ اندیشهٔ سیاسی از ماکیاولی تا مارکس (عصر جدید) را دربر می‌گیرد.

درباره کتاب تاریخ اندیشه سیاسی در غرب (کتاب دوم)

کتاب تاریخ اندیشه سیاسی در غرب به طور خاص به عنوان کتاب درسی برای دانشجویان علوم سیـاسی و به طور عام برای رشته‌های علوم اجتمـاعی در نظر گرفته شده است. با این حال مؤلف کوشیده است برای تمام کسانی که می‌خواهنـد با اندیشه‌ٔ سیاسی و فلسفه‌ٔ سیاسی هم به طور کلی و هـم در گذر زمـان آشنـا شوند قـابل استفاده باشد. این کتاب در عین حـال یک مجلد از سه مجلدی است که تاریخ اندیشه‌ٔ سیـاسی در غـرب را از آغـاز پیدایش اندیشه‌ٔ سیاسی تا زمان حاضر معرفی می‌کنند.

این مجموعه به زبان کردی نیز ترجمه و با موافقت نشر مرکز توسط انتشارات موکریانی کردستان عراق منتشر شده است.

فصل‌های این کتاب از این قرار است:

مقدمه: رنسانس، اومانیسم، پروتستانیسم و عصر جدید

فصل ۱. ماکیاولی؛ آغازگر جریان نوین در اندیشه سیاسی

فصل ۲. تامس هابز؛ قرارداد اجتماعی‌ به‌عنوان بنیاد جامعه‌ سیاسی

فصل ۳ .جان لاک؛ قرارداد اجتماعی به عنوان بنیاد حکومت مشروطه

فصل ۴. در جست‌وجوی فلسفه تاریخ؛ مُنتسکیو و مطالعه در باب قانون

فصل ۵. اندیشمندان مرتبط با دیدگاه اصالت سودمندی؛ سودمندی به عنوان بنیاد جامعه سیاسی

فصل ۶ . ژان ژاک روسو؛ اراده عمومی به عنوان منشأ سامان سیاسی و آزادی

فصل ۷. امانوئل کانت؛ اصل عام خود-قانون‌گذاری به عنوان پایه نهادهای سیاسی

فصل ۸. هگل؛ جامعه سیاسی به عنوان عالی‌ترین وجه عقلانی حیات

فصل ۹.کارل مارکس؛ پیوندِ همه‌جانبه اندیشه سیاسی با آرمان‌های انسان‌گرایی

فصل پایانی. مروری بر اندیشه سیاسی مدرن

خواندن کتاب تاریخ اندیشه سیاسی در غرب (کتاب دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به پژوهشگران علوم سیاسی و جامعه‌شناسی و فلسفه پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب تاریخ اندیشه سیاسی در غرب (کتاب دوم)

«جان لاک، (۱۷۰۴-۱۶۳۲) یکی از بزرگترین فلاسفه قرن هفدهم در سال ۱۶۳۲ در حومه بریستول به دنیا آمد. پدرش وکیل دعاوی در یک روستا بود، اما جان لاک در مدرسه وست مینستر درس خواند و تحصیلات عالی را در دانشگاه آکسفورد گذراند و در همانجا مدتی به تدریس پرداخت. اما بیشتر عمر خود را به عنوان پزشک مشاور در خانواده لرد شافتسبری گذراند و مثل هابز همراه آنها به اروپای قاره‌ای و به تبعید رفت. در دانشگاه آکسفورد با فلسفه مدرسی که در آن زمان هنوز در این دانشگاه مورد توجه بود آشنا شد اما مثل همه روشنفکران متعلق به عصر جدید این فلسفه را بسیار تهی یافت و از آن روی برتافت. در سال ۱۶۷۵ به پاریس سفر کرد و در آنجا به تحقیق پرداخت و مثل هابز تحت تأثیر افکار گاسندی قرار گرفت. مدتی نیز به دلیل بستگی با خانواده لرد شافتسبری که در توطئه سیاسی علیه شاه شرکت داشت مجبور به فرار به هلند شد و در آنجا در تبعید ماند.

شهرت لاک بیشتر در شناخت‌شناسی است و مهمترین کتاب او گفتار در باب فهم آدمی است. در این کتاب لاک دیدگاه تجربه‌باوری را در برابر عقل‌باوری مطرح کرده است. اندیشه سیاسی لاک در دو رساله در باب حکومت آمده است. این کتاب را لاک در رد نظر دیگر متفکر سیاسی قرن هفده انگلیس نوشته است که از نظریه حقوق الهی پادشاهان دفاع می‌کرد و استدلال می‌کرد که اقتدار یا مرجعیت سیاسی را خداوند اعطا می‌کند نه گزینش افراد. لاک در تعلیم و تربیت نیز اندیشه‌های تازه‌ای طرح کرد که در کتاب اندیشه‌هایی درباره آموزش و پرورش آمده است. در این زمینه نیز او مثل حوزه شناخت‌شناسی و نظریه سیاسی بر روشن‌اندیشان (روشنگران) و عصر روشن‌اندیشی تأثیر زیادی گذاشت.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
ماکیاولی نیز به شهریار خود پند می‌دهد که در جامعه‌ای که مردم پیمان‌شکن، ناسپاس، دروغگو و بی‌ثبات هستند اگر او صادق، راستکار، پیماندار و شقیق باشد زود خود را در معرض نابودی قرار داده است. پس اول باید جامعه‌ای سالم ساخت تا در آن شرایط صداقت و پیمانداری و شفقت حاکم شود. تا پیش از رسیدن به جامعه سالم برای رسیدن به چنین جامعه‌ای (نه برای نفع شخصی) در صورت ایجاب می‌توان اصول متعارف را کنار نهاد.
Amir Nazari

حجم

۱۹۶٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۴۰ صفحه

حجم

۱۹۶٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۴۰ صفحه

قیمت:
۳۵,۰۰۰
تومان