کتاب رامونا همیشه راموناست
معرفی کتاب رامونا همیشه راموناست
کتاب الکترونیکی «رامونا همیشه راموناست» نوشتهٔ بورلی کلی یری با ترجمهٔ پروین علی پور در نشر افق چاپ شده است. یکی از کتابهای محبوب سری رامونا است و به رشد و تغییرات دوران کودکی میپردازد.
درباره کتاب رامونا همیشه راموناست
کتاب رامونا همیشه راموناست یکی از آثار شناختهشده و محبوب در سری کتابهای رامونا است که ماجراهای جذاب و پر از هیجان یک دختر کوچک به نام رامونا کویمبی را روایت میکند. در این کتاب، رامونا با چالشها و تغییرات مهمی در زندگیاش روبهرو میشود که به رشد و بلوغ او کمک میکند.
داستان این کتاب در ادامهٔ ماجراهای قبلی رامونا اتفاق میافتد و به بررسی وقایع و تغییراتی که در زندگی رامونا و خانوادهاش رخ میدهد، میپردازد. در این قسمت از سری رامونا، او با اتفاقاتی نظیر تغییر محل زندگی، مشکلات خانوادگی و تجربههای جدیدی که برایش ناشناختهاند، مواجه میشود. رامونا یاد میگیرد چگونه با این تغییرات کنار بیاید و به بهترین نحو از آنها بهره ببرد.
بورلی کلیری توانسته است شخصیت رامونا را به گونهای واقعی و دوستداشتنی به تصویر بکشد که کودکان و نوجوانان بهراحتی با او ارتباط برقرار میکنند. شخصیت رامونا، با تمام نقاط قوت و ضعفش، نشاندهندهٔ واقعیتهای دوران کودکی و چالشهای آن است که هر کودکی ممکن است با آنها روبهرو شود.
یکی از ویژگیهای برجستهٔ این کتاب، تمرکز بر روابط خانوادگی و اهمیت آنها در زندگی کودکان است. کلیری به زیبایی نشان میدهد که چگونه حمایت و عشق خانواده میتواند به کودکان کمک کند تا با چالشهای زندگی مواجه شوند و از آنها درس بگیرند.
همچنین، رامونا همیشه راموناست به موضوعاتی مانند دوستی، مسئولیتپذیری و پذیرش تغییرات میپردازد و به کودکان نشان میدهد که چگونه میتوانند با مشکلات و تغییرات زندگی کنار بیایند و از آنها یاد بگیرند. این کتاب با روایتی ساده و شیرین، پیامهای ارزشمندی را به خوانندگان خود منتقل میکند که میتواند به رشد شخصیتی و عاطفی آنها کمک کند.
کتاب رامونا همیشه راموناست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان و نوجوانان، به ویژه در مقاطع ابتدایی و متوسطهٔ اول مناسب است.
درباره بورلی اتلی کلییری
بورلی اتلی کلییری در سال ۲۰۲۱ است. نویسنده آمریکایی داستانهای کودکان و نوجوانان بود. او یکی از موفقترین نویسندگان بود که از زمان انتشار اولین کتاب او، ۹۱ میلیون نسخه از کتابهایش بهفروش رسیده است.
از او به عنوان یکی از نخستین نویسندگان ادبیات کودکان یاد میشود که برای شخصیتهای داستانش که اغلب کودکان طبقه متوسط هستند، احساسات واقعگرایانه را بهتصویر میکشد.
مدرسه بورلی کلییری، که یک مدرسه دولتی در پورتلند است به نام او نامگذاری شده و چندین مجسمه از تصاویر مشهور او در ۱۹۹۵ در پارک گرانت ساخته شده است. کلییری در ۲۵ مارس ۲۰۲۱ در حالی که هجده روز از ۱۰۵ سالگیاش گذشته بود در خانه سنتی خویش در کارمل والی ویلج، کالیفرنیا درگذشت.
درباره پروین علی پور
پروین علی پور (متولد ۱۳۲۵ در شهسوار) مترجم آثار کودک و نوجوان است و از پیشگامان این حوزه در ایران به شمار میآید. کتاب «چهجوری میشود بال شکستهای را درمان کرد» با ترجمهٔ او بهعنوان کتاب برتر کودک و نوجوان معرفی شد. او کارشناسارشد روانشناسی است و بهدلیل علاقهاش به ادبیات، سالها بهعنوان دبیر ادبیات به بچهها تدریس کرده و حدود شش سال با سمت تهیهکننده در تلویزیون مشغول به کار بوده است. علیپور چندین جایزه از شورای کتاب کودک دریافت کرده است. او نویسندهٔ برگزیدهٔ شانزدهمین دورهٔ کتاب فصل در بخش کودک و نوجوان، برندهٔ دیپلم افتخار «IBBY»، جشنوارهٔ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، کتاب سال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده است. او بیش از ۹۰ اثر از جمله تألیف و ترجمه منتشر کرده است. «به کجا چنین شتابان؟!» از آثار تألیفی و «من ساکتم؛ خجالتی نیستم»، «روزنامه فروش» و «آرزوهای کوچک» از ترجمههای او هستند.
بخشی از کتاب رامونا همیشه راموناست
«کمکم صحبتهای دیگر پیش آمد و رامونا از قافله عقب ماند! پدرش که قرار بود مدرک تدریسش را در ماه ژوئن۲ بگیرد، گفت چند تا مدرسه که به معلم هنر نیاز دارند، به او پیشنهاد کار دادهاند. بعد هم از مشکلات کارگرهای سردخانهٔ مواد غذایی منجمد حرف زد که خودش هم در تعطیلات آخر هفته در دَمای زیرِ صفر آنجا کار میکرد. خانم کوییمبی ماجرای دو نفری را پیش کشید که در مطبی که کار میکرد، سرِ جای پارک دعوایشان شده بود. خاله بئا هم در مورد مردی به اسم مایکل صحبت کرد که او را به اسکی دعوت کرده بود و گفت به خاطرِ همین، لباس اسکی جدیدی خریده است!
بئاتریس بلند پرسید که آیا مایکل میخواهد با او ازدواج کند، یا نه. خاله بئا خندهاش گرفت و گفت که فقط دو هفته است او را میشناسد، اما چون هنوز ژانویه است و تا چند ماه دیگر برای اسکی فرصت هست، هیچ معلوم نیست که چی پیش میآید!»
حجم
۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۱۹۹ صفحه
حجم
۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۱۹۹ صفحه