کتاب داستانهای آقای کوینر
معرفی کتاب داستانهای آقای کوینر
«داستانهای آقای کوینر» نوشته برتولت برشت(۱۹۵۶-۱۸۹۸)، نویسنده آلمانی برنده جایزه نوبل ادبیات است. او این کتاب را به صورت قطعات داستانی کوتاهی نوشته است. از مجموعهی ۸۷ قطعه داستانهای آقای کوینر، اولین قطعه (آقای کوینر و روزنامهها) را برشت در سال ۱۹۲۶ و آخرین آنها (آقای کوینر و نرمشهای بدنی) را در سال ۱۹۵۶، یعنی در اواخر عمر خود به رشتهی تحریر درآورد.
در یکی از قطعه داستانهای این کتاب میخوانیم:
« آقای کوینر، آن متفکر گفت:
«آنکه خود را با خودش مشغول نکند، زمینه را فراهم میسازد تا دیگران خودشان را با او مشغول کنند. او یک خادم و یا یک حاکم است. خادم و حاکم تقریبا تفاوتی با یکدیگر ندارند، به جز برای خادم و حاکم.»
«پس آیا دُرست است که شخص، خود را با خودش مشغول سازد؟»
«آنکه خود را با خودش مشغول میکند، خود را با هیچ مشغول مینماید. او خادم هیچ است و حاکم بر هیچ.»
«بنابراین آیا دُرست است که شخص، خود را با خودش مشغول نسازد؟»
آقای کوینر، آن متفکر، خندهکنان گفت:
«بله، در صورتیکه او دلیلی بدست ندهد تا دیگران خودشان را با او مشغول کنند، یعنی خودشان را با هیچ مشغول کنند و به هیچ که خودشان آن هیچ نیستند، خدمت کنند و یا بر هیچ که خودشان آن هیچ نیستند، حاکم شوند.»
دزدی از بانک کار دزدهای تازه کار است دزدهای حرفه ای، بانک تاسیس می کنند.
تا نصف کتاب بیشتر دووم نیاوردم!بعضی از داستان هاش قابل تاملن در عین حال خیلی از اونا حوصله سربر و ابکی! نمیدونم اشکال از متنه یا از ترجمه خیلی افتضاح خلاصه از هرچی هست نمیتونم بیشتر از این جلو برم
کتاب فوق العادیه داستان های کوتاه آموزنده ولی ترجمه افتضاحه
کتابی کوچک اما پر محتوا من قبلا مطالعه کردم شما هم لطف کنید و زحمت خوندنشو به خودتون بدید