کتاب قطعه نایاب برای تعمیر ریش تراش
معرفی کتاب قطعه نایاب برای تعمیر ریش تراش
کتاب قطعه نایاب برای تعمیر ریش تراش نوشتهٔ سینا دادخواه است. نشر چشمه این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر حاوی یک داستان بلند ایرانی است.
درباره کتاب قطعه نایاب برای تعمیر ریش تراش
کتاب قطعه نایاب برای تعمیر ریش تراش حاوی یک نوولا یا داستان بلند است که در آن با شخصیتی به نام «فرزام» آشنا و همراه میشویم. فرزام مردی است که دیگر سالهای چلچلی را پشت سر گذاشته است. او در یک سفر کوتاه شهری با خواهرزادهٔ نوجوانش «بردیا» همراه میشود؛ تا حقایقی آشکار و سرگذشت خانوادهای مرور شود. این ۲ شخصیت، واقعاً که هستند و چه نسبتی فراتر از خویشاوندی با هم دارند؟ «پرتو» چرا پس از سالها پا به زندگی آنها گذاشته است و ایت داستان چرا نوشته شده است؟
کتاب حاضر با تصویری از سینا دادخواه، نویسندهٔ این اثر، آغاز شده که آن را «برهان آذرگان» برداشته است. این نویسنده «راوی لحظههای معاصر» نامیده شده است.
خواندن کتاب قطعه نایاب برای تعمیر ریش تراش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان بلند (نوولا) پیشنهاد میکنیم.
درباره سینا دادخواه
سینا دادخواه در سال ۱۳۶۳ به دنیا آمد. او کارشناس مهندسی عمران است. تمرکز دادخواه در سالهای اخیر، بر داستاننویسی استوار بوده است. در همین راستا، ۲ رمان «یوسفآباد، خیابان سیوسوم» و «زیباتر» از او بهوسیلهٔ نشر چشمه منتشر شده که به چاپهای متعدد نیز رسیدهاند. سینا دادخواه در زمینهٔ مطالعات شهری و تهرانپژوهی نیز کتابی را با عنوان «آشیانهٔ خرس» نوشته است. از او مقالات متعددی هم در نشریات معتبر ایران در زمینهٔ ریختشناسی فرهنگ شهری و کنکاش در تاریخ دههٔ ۱۳۸۰ به چاپ رسیده است. داستان بلند «قطعه نایاب برای تعمیر ریش تراش» نیز یکی دیگر از آثار داستانی اوست.
بخشی از کتاب قطعه نایاب برای تعمیر ریش تراش
«حالا دو روز است در بر پاشنهی دیگری میچرخد. بردیا خط قرمز را رد کرده است و عدالت حکم میکند نتیجهی کارش را ببیند. فرزام سنگدل نیست، و اِلا عهدی را که با مرگ مامانمهری بسته بود میشکست و قصهی مادر و پدر را برای پسرک باز میگفت. شرح تکخطی عهدنامه: «فردای هجدهسالگی میرویم سر مزارِ فرشته و سیامک و هر چه باید به او میگویم.» از قضای روزگار، پسرک خودش پیشدستی کرده و یک سال پیش از موعد رفته سراغ پرتو. آخر چرا؟»
حجم
۶۲۴٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۰۳ صفحه
حجم
۶۲۴٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۱۰۳ صفحه
نظرات کاربران
داستان پیچیدهای بود. باید بار دیگر آن را بخوانم تا دقیقا سر از روابط و داستان دربیاورم. اینکه داستانی را خواندم که فضا و روابطش برایم قابل لمس بود، به نظرم نکتهای بود مثبت. معمولا داستانهای ایرانی در فضاهایی قدیمی