معرفی و دانلود کتاب جادوی بداهه گویی + خلاصه رایگان

راز و رمز سخنرانی‌های فراموش نشدنی

۲.۸(از ۵۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب جادوی بداهه گویی

کتاب جادوی بداهه گویی (Magic of impromptu speaking) نوشته آندری سدنیف و ترجمه صدف حکیمی زاده است و انتشارات آموخته در سال ۱۳۹۷ آن را منتشر کرده است. این کتاب به یکی از مهارت‌های مهم در موقعیت‌های روزمره و حرفه‌ای می‌پردازد: چگونه می‌توان بدون آمادگی، سنجیده و اثرگذار صحبت کرد. نویسنده بداهه‌گویی را مهارتی می‌داند که با آمادگی ذهنی و تمرین می‌توان آن را تقویت کرد و نشان می‌دهد که چگونه می‌توان برای موقعیت‌های پیش‌بینی‌نشده، ذهن و شیوه‌ی بیان را آماده کرد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب جادوی بداهه گویی اثر آندری سدنیف

کتاب جادوی بداهه گویی (رازورمز سخنرانی‌های فراموش‌نشدنی)، نوشته‌ی آندری سدنیف، به مهارت سخن‌گفتن در موقعیت‌هایی می‌پردازد که زمان کمی برای فکرکردن و آماده‌کردن پاسخ وجود دارد؛ از جلسه‌های کاری و مصاحبه گرفته تا مراسم، گفت‌وگوهای جمعی و پاسخ به پرسش‌های ناگهانی. نویسنده توضیح می‌دهد که بخش مهمی از توانایی بداهه‌گویی با آمادگی ذهنی، تمرین و شناخت الگوهای مناسب برای پاسخ‌دادن شکل می‌گیرد. کتاب رویکردی آموزشی و کاربردی دارد و برای توضیح مطالب از تجربه‌های شخصی، موقعیت‌های فرضی و نمونه‌های اجرایی استفاده می‌کند.

کتاب جادوی بداهه گویی به فرایند فکرکردن در لحظه نیز توجه دارد. آندری سدنیف موضوعاتی مانند مدیریت گفت‌وگوی درونی، اعتماد به نخستین ایده، استفاده از مکث، تغییر مسیر پاسخ، انتخاب زاویه‌ی مناسب برای جواب و کوتاه و متمرکز نگه‌داشتن سخن را بررسی می‌کند. او همچنین توضیح می‌دهد که چه عواملی باعث می‌شوند یک پاسخ در ذهن مخاطب باقی بماند. در این بخش، نقش داستان، جزئیات، گفت‌وگو، کشمکش و شوخ‌طبعی در ماندگارشدن سخن نیز بررسی می‌شود.

کتاب جادوی بداهه گویی در کنار توضیح مفاهیم، تمرین‌هایی برای تقویت سرعت فکرکردن و پیونددادن ایده‌ها ارائه می‌کند؛ از تمرین جریان آگاهی و صحبت‌کردن درباره‌ی یک شیء گرفته تا بازی‌هایی برای ساختن داستان. آندری سدنیف همچنین چند الگوی مشخص برای سازمان‌دهی پاسخ‌ها معرفی می‌کند؛ از جمله الگوی مقدمه، بدنه و نتیجه‌گیری، روش پیپ و الگوی موضع، عمل، مزیت. مجموعه‌ی این تمرین‌ها و روش‌ها به خواننده نشان می‌دهد که بداهه‌گویی مهارتی است که می‌توان با تمرین و تکرار آن را تقویت کرد.

خلاصه کتاب جادوی بداهه گویی

کتاب جادوی بداهه گویی توضیح می‌دهد که سخن‌گفتن موفق در موقعیت‌های پیش‌بینی‌نشده به آمادگی ذهنی، تمرین و شناخت چند اصل کاربردی نیاز دارد. آندری سدنیف از ترسِ خالی‌شدن ذهن هنگام صحبت‌کردن آغاز می‌کند و سپس به سراغ روش‌های فکرکردن در لحظه می‌رود؛ از جمله مدیریت گفت‌وگوی درونی، توجه به نخستین ایده، استفاده از مکث و تغییر مسیر پاسخ.

در ادامه، نقش داستان‌گویی، شوخ‌طبعی، جزئیات، گفت‌وگو و کشمکش در ماندگارشدن سخن بررسی می‌شود. کتاب همچنین تمرین‌ها و الگوهایی را معرفی می‌کند که به سخنران کمک می‌کنند تا در موقعیت‌هایی مانند مصاحبه، جلسه و پرسش‌وپاسخ، پاسخ‌هایی روشن، منسجم و سنجیده ارائه دهد.

چرا باید کتاب جادوی بداهه گویی را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب جادوی بداهه گویی را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب روش‌هایی برای تقویت مهارت بداهه‌گویی از طریق تمرین و استفاده از الگوهای مشخص ارائه می‌دهد.
  • خواننده با روش‌هایی برای مدیریت اضطراب، استفاده‌ی مؤثر از مکث و شروع صحبت در موقعیت‌های ناگهانی آشنا می‌شود.
  • در این اثر، نقش داستان، جزئیات و گفت‌وگو در ماندگارترشدن پاسخ‌ها و اثرگذاری بیشتر کلام بررسی می‌شود.
  • تمرین‌های کتاب به تقویت سرعت فکرکردن، پیونددادن ایده‌ها و حفظ تمرکز هنگام صحبت‌کردن کمک می‌کنند.
  • نویسنده بر وضوح، صداقت و داشتن موضع مشخص در سخن‌گفتن تأکید دارد و راهکارهایی برای بیان بهتر دیدگاه‌ها ارائه می‌کند.

خواندن کتاب جادوی بداهه گویی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب جادوی بداهه گویی به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کسانی که هنگام صحبت‌کردن در جمع، جلسه یا مصاحبه دچار اضطراب می‌شوند.
  • خوانندگانی که می‌خواهند به پرسش‌های ناگهانی پاسخ‌هایی کوتاه، روشن و متمرکز بدهند.
  • مدیران، مدرسان و ارائه‌دهندگانی که در موقعیت‌های حرفه‌ای به تصمیم‌گیری و سریع صحبت‌کردن نیاز دارند.
  • علاقه‌مندان به سخنرانی که می‌خواهند نقش داستان، شوخ‌طبعی و ساختار را در اثرگذاری کلام بشناسند.
  • کسانی که به‌دنبال تمرین‌هایی برای تقویت سرعت فکرکردن و ایجاد ارتباط میان ایده‌ها هستند.

درباره آندری سدنیف

آندری سدنیف دارای مدرک MBA و بنیان‌گذار و مدرس سیستم جادوی سخنرانی عمومی است؛ روشی که به صدها سخنران در سراسر جهان کمک کرده است تا مهارت‌های سخنرانی خود را در مدت کوتاهی ارتقا دهند. شاگردان آندری این سیستم را کامل‌ترین و قدرتمندترین آموزش سخنرانی می‌دانند.

آندری در ۱۹سالگی مدرک CCIE، یعنی کارشناس تأییدشده‌ی شبکه‌ی اینترنتی سیسکو، را دریافت کرد؛ مدرکی که از معتبرترین مدارک در حوزه‌ی فناوری اطلاعات به‌ شمار می‌رود. او جوان‌ترین فرد در اروپا بود که موفق به دریافت این مدرک شد.

او در ۲۳سالگی در دوره‌ی MBA یکی از ۱۰ دانشکده‌ی برتر آمریکا شرکت کرد و در ۲۵سالگی، به‌عنوان جوان‌ترین دانشجوی این دوره، به دفتر مرکزی سیستم‌های سیسکو پیوست.

این تجربه‌ها به آندری آموخت که موفقیت در هر کاری فقط به میزان تجربه وابسته نیست و فرایندهایی که برای رسیدن به نتیجه به کار گرفته می‌شوند نیز اهمیت زیادی دارند. او بیش از ۱۰ سال از زندگی خود را صرف پژوهش و آزمودن تکنیک‌های مختلف کرد و حاصل این تلاش‌ها ابداع سیستم جادوی سخنرانی عمومی بود. این سیستم برنامه‌ای جامع و گام‌به‌گام است که به مخاطبان کمک می‌کند طی دو ماه به سطحی از مهارت در سخنرانی برسند که با تجربه و دستاوردهای بسیاری از سخنرانان در طول ۱۰ سال برابری می‌کند.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

نشر بله با ترجمه‌ی قاسم بصیری‌فرد، نشر جامعه‌شناسان با ترجمه‌ی عباس سعید، نشر یوشیتا با ترجمه‌ی صدیقه اوشنی و... در سال‌های مختلف این کتاب را منتشر کرده‌اند.

بخشی از کتاب جادوی بداهه گویی

«خبر خوبی برایتان دارم. می‌توانید خیلی سریع و هر وقت که اراده کنید، در حالت عملکرد سطح بالا قرار بگیرید. راحت‌ترین راه برای رسیدن به این حالت، استفاده از تکنیکی خاص است. این تکنیک حاصل تحقیقات دانشمندانی است که رفتار افراد موفق را مدل‌سازی و نسخه‌برداری می‌کنند.

تحقیقات نشان داده است که انسان‌ها، در حالت عملکرد سطح بالاتر، آرام، هیجان‌زده، پرانرژی، پذیرا و مطمئن هستند. عکس این وضعیت هم صادق است. اگر هم‌زمان آرام، هیجان‌زده، پرانرژی، پذیرا و مطمئن باشید، وارد حالت عملکرد سطح بالا می‌شوید و تأثیرگذاری‌تان به میزان چشمگیری بیشتر می‌شود.

وقتی بازیگران می‌خواهند احساس خاصی را در شخصیتی که نقشش را بازی می‌کنند، نشان دهند، باید این احساس را در خودشان برانگیزانند. در واقع، بازیگران باید موقعیتی را به یاد بیاورند که چنین احساسی داشته‌اند و آن را تجسم کنند تا آن احساس به‌سرعت در آن‌ها ایجاد شود. این تکنیکِ دنیای بازیگری به شما کمک می‌کند وارد حالت عملکرد سطح بالا شوید.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جادوی بداهه گویی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابجادوی بداهه گویی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۸/۰۲
فرمت کتابEPUB

hanieh____2
۱۴۰۳/۰۱/۱۰

کتاب خیلی خوبیه تعریفشو شنیدم. چون تعداد صفحات کمه روی گوشی مطالعه کردن به صرفه تره. چون خود کتاب چاپی هزینه بالاتری داره. اگه تعداد صفحاتش زیاد بود خریدنش به صرفه تر بود با اینحال این کتاب رو اگر وقت...بیشتر

amir
۱۴۰۳/۰۸/۱۲

بداهه گویی مثل هر مهارت دیگه ای نیاز به تمرین داره این کتاب فقط مسیر رو نشون میده اینطوری نیست که با خواندنش انظار تغییر سریع یا معجزه داشت فقط با دانستن راه حل مسئله حل نمیشه باید دست به عمل...بیشتر

۱۴۰۳/۰۹/۲۳

واقعا ارزش پول دادن نداشت تمام مطالب کتاب داخل گوگل هست فقط مثال های دمدستی استفاده کرده بود

۱۴۰۵/۰۷/۰۱

بستگی به خودتون داره که بدردتون بخوره ،اون وقت خوشتون میاد اما وقتی که بدردتون نخوره میگید که کتاب بدی هست چون فرض کن من رشتم انسانی باشه ولی برم شیمی بخونم و بگم که این کتاب بدرد نمیخوره چون...بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

توانمندترین بداهه‌گویان می‌دانند که بداهه‌گویی به‌هیچ‌وجه بداهه نیست!
porya
برای اینکه به نیمکرهٔ راست مغز و ذهن ناخودآگاهتان اجازهٔ کارکردن بدهید، باید از شر گفت‌وگوی درونی خلاص شوید.
porya
مهم‌ترین خصوصیت همهٔ بداهه‌گویان طرزفکر «می‌توانم» است. ذهن ناخودآگاهتان بهترین جواب را به شما می‌دهد. اما برای دستیابی به موفقیت، لازم است ابتدا جلوی همهٔ افکار منفی را بگیرید. افکاری مثل «آمادگی ندارم» یا «می‌ترسم» را فراموش کنید؛ چون خواه بدانید چه بگویید و خواه ندانید، به هر حال، باید شروع به صحبت کنید.
porya
سعی نکنید بی‌عیب‌ونقص باشید در بداهه‌گویی، سخنرانی بی‌عیب‌ونقص سخنرانی بسیار بدی است. اگر سخنرانی‌تان کامل و بدون ایراد باشد، مخاطبانتان متوجه می‌شوند که به‌جای گفت‌وگوی واقعی با آن‌ها، متنی آماده‌شده را بازگو کرده‌اید. مردم از کاستی خوششان می‌آید. می‌خواهند خود واقعی‌تان را با کاستی‌هایتان ببینند.
Mephisto
بزرگ‌ترین خطر بداهه‌گویی اشتباه‌کردن نیست، بلکه سعی در دادن پاسخ بی‌عیب‌ونقص است
Mephisto
سخنرانان زیادی را می‌بینم که یا می‌کوشند ناشایستگی خود را پشت اصطلاحات و اختصارات تخصصی پنهان کنند یا پرطمطراق صحبت می‌کنند تا بهتر از آنچه هستند، جلوه کنند. اما متأسفانه اگر مخاطبان متوجه شوند سخنران صادق نیست، دیگر به حرف‌هایش گوش نمی‌دهند و به او اعتماد نمی‌کنند.
Mephisto
عدهٔ کمی می‌دانند بداهه‌گویی‌های خیره‌کننده در واقع سخنرانی‌هایی ازقبل‌آماده‌شده است.
فهمیدن پرسش مطرح‌شده را در اولویت قرار دهید به پرسشی که نفهمیده‌اید، جواب ندهید. اگر دو بار و حتی سه بار بپرسید، بهتر از این است که گیج شوید و جواب بدی بدهید. اگر در مقابل مخاطبان زیادی صحبت می‌کنید، بعد از شنیدن پرسش، آن را با عبارت‌های دیگری تکرار کنید. به این ترتیب، همه پرسش را می‌شنوند و تصدیق می‌کنند آن را فهمیده‌اید.
Mephisto
چیزی که من بسیار نیاز دارم، رؤیاهای ارزشمندتری است که آن‌ها را از ته دل بخواهم.
niloofar