کتاب روان شناسی پول
معرفی کتاب روان شناسی پول
کتاب روان شناسی پول نوشته مورگان هاوزل است که با ترجمه حسین عزیزطائمه و سودابه خادمی منتشر شده است. این کتاب درسهایی همیشگی در مورد ثروت، طمع و شادی است. مورگان هاوزل از نویسندگان نادری است که میتواند مفاهیم پیچیده را به داستانهایی جذاب و قابل هضم برگرداند. روانشناسی پول کتابی کوتاه و جذاب است که هم دانشی را در اختیار ما قرار میدهد تا بفهمیم چرا تصمیمات مالی بدی میگیریم و هم ابزارهایی را برای گرفتن تصمیمات بهتر پیش رویمان میگذارد.
درباره کتاب روان شناسی پول
مسائل مالی زندگی افراد را بهشدت تحت تأثیر قرار میدهد. بسیاری از ما با تصمیمات بد مالیای که میگیریم نه تنها آیندهٔ خودمان بلکه آیندهٔ عزیزانمان را نیز با مشکلاتی جدی مواجه میکنیم. مورگان هاوزل با سابقهٔ بسیار زیاد در بازارهای مالی و بورس و بهعنوان نویسندهٔ وال استریت ژورنال و مشاوری باتجربه در امور مالی، دیدگاه عمیق خود را در این کتاب ارزشمند به همهٔ ما ارائه داده است. خواندن این کتاب به همهٔ افرادی که مایلاند تصمیمات مالی بهتری بگیرند توصیه میشود.
مورگان هاوزل دو بار برندهٔ «جایزهٔ بهترین نویسنده در حوزهٔ تجارت» از انجمن ویراستاران و نویسندگان تجاری امریکا، برندهٔ «جایزهٔ سیدنی نیویورک تایمز» و دو بار نامزد نهایی «جایزهٔ جرالد لوب برای برجستهترین روزنامهنگار حوزهٔ تجارت و مالی» شده است.
خواندن کتاب روان شناسی پول را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به مدیریت پول پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب روان شناسی پول
دو موضوع بر همهٔ افراد تأثیر میگذارد، خواه به آن علاقه داشته باشید یا نه: سلامتی و پول. صنعت مراقبتهای سلامتی، با افزایش امید به زندگی در سراسر جهان، پیروزی علم مدرن است. اکتشافات علمی جایگزین ایدههای قدیمی پزشکان در مورد چگونگی عملکرد بدن انسان شدهاند و به همین دلیل در واقع همهٔ افراد از سلامتی بیشتری برخوردار شدهاند. صنعت پول ــ سرمایهگذاری، امور مالی شخصی، برنامهریزی تجاری ــ داستان دیگری است.
امور مالی هوشمندترین ذهنهای دانشگاههای برتر را طی دو دههٔ گذشته به خود جذب کرده است. مهندسی مالی محبوبترین رشته در دانشکدهٔ مهندسی پرینستون۲۵ در طی یک دههٔ گذشته بوده است. آیا شواهدی وجود دارد که ما را به سرمایهگذاران بهتری تبدیل کرده باشد؟ من چیزی ندیدهام.
در طی سالها، با آزمون و خطای جمعی یاد گرفتهایم چگونه کشاورز بهتر، لولهکش ماهر و شیمیدانان پیشرفتهتری شویم. اما آیا آزمون و خطا نحوهٔ بهترشدن در امور مالی شخصیمان را به ما یاد داده است؟ آیا احتمال کمتری برای مدفونکردن خودمان با بدهیها وجود دارد؟ آیا احتمال بیشتری برای پساندازکردن برای روزهای بد وجود دارد؟ یا حتا آمادگی برای بازنشستهشدن؟ آیا در مورد اینکه پول برای خوشبختی ما چه کاری انجام میدهد و چه کاری انجام نمیدهد، دیدگاه واقعبینانهای داریم؟ من هیچ شواهد قانعکنندهای ندیدهام.
معتقدم مهمترین دلیلی که باعث این اتفاقات میشود این است که به ما یاد دادهاند به پول از راههای بسیار شبیه فیزیک (با قوانین و قواعد) و نه مانند روانشناسی (با احساسات و تفاوتهای ظریف) فکر کنیم. و این موضوع برای من به همان اندازه که جذاب است، مهم نیز هست.
پول همهجا هست، همهٔ ما را تحت تأثیر قرار میدهد و بیشتر ما را گیج میکند. هر فردی به آن نگاه متفاوتی دارد. درسهایی را در مورد چیزهایی ارائه میدهد که در بسیاری از زمینههای زندگی، مانند ریسک، اعتماد به نفس و شادی کاربرد دارد. موضوعات کمی ذرهبین قدرتمندتری را برای کمک به توضیح چرایی رفتار مردم نسبت به پول فراهم میکنند. این یکی از بزرگترین نمایشهای روی زمین است.
درک من از روانشناسی پول با بیش از یک دهه نوشتن در این زمینه شکل گرفته است. از اوایل سال ۲۰۰۸، شروع به نوشتن دربارهٔ امور مالی کردم. آن سال آغاز یک بحران مالی و بدترین رکود اقتصادی در ۸۰ سال گذشته بود. برای نوشتن در مورد اتفاقهایی که میافتاد میخواستم کشف کنم که چه پیش آمده است. اما اولین چیزی که پس از بحران مالی آموختم این بود که هیچکس نمیتواند دقیقاً توضیح دهد چه اتفاقی افتاده، یا چرا اتفاق افتاده است، چه برسد به آنکه چه کاری باید برای آن انجام داد. برای هر توضیح خوبی تکذیب قانعکنندهای وجود داشت.
این کتاب در مورد گرفتن تصمیمات مالی بهتر است و با توصیه هایی کاربردی ذهن ما را به عادت های خوب و تصمیمات مالی و پولی خوب سوق می دهد. کتاب روانشناسی پول با ارائه جملاتی تاثیر گذار ما را
کتاب در مجموع ۲۰ فصل داره،۱۸ فصل ابتدایی درسهایی در مورد دیدگاه انسانها در مورد پول و ثروت هستن،فصل ۱۹ خلاصهای از آنچه که در فصلهای قبل گفته شد و فصل ۲۰،استراتژی و در واقع روش شخصی نویسنده برای پیادهسازی
ترجمه روانی داشت، خود کتاب هم به نظرم به زبانی ساده حقایقی درباره پول را گفته که به نظم ارزش خوندن را داره، من کتابهای زیادی در زمینه روانشناسی و موفقیت خوندم همشون شبیه به هم هستند یکسری اصول که
صددرصدتوصیه میکنم کتابی بسیارمتفاوت ومنحصربفرددرموردثروت وامورمالی نویسنده اصلا فرمول ونکات الکی دلخوشکنک درموردثروت نمیدهداما درموردنظریه ترکییب یا اثرمرکب نظراتش بادارن هاردی تقارن ونزدیکی دارد
سه ستاره دادم چون طولانی بود و بعضی قسمتها، جذاب نبود اما نظرمو مینوسم؛ کتاب مفیدی بود اگر فصل ۱۹ را نیز به تنهایی بخوانید، کل نکات کاربردی کتاب را خوانده اید. (این فصل خلاصه کل کتاب است)
ترجمه عالی
یکی از بهترین کتابهایی اسنت که میتونه خیلی به مردم دید خوبی نسبت به پول و چگونگی عملکرد پول بده.
کتاب خوبیه برای کساییکه میخوان در طولانی مدت بدون استرس سرمایه گذاری پربازده کنن 👌
کتابی که میتواند دیدگاه شما به زندگی را متحول کند.
کتاب خوبی هست توصیه می کنم بخونین