دانلود و خرید کتاب قدرت شروع ناقص جیمز کلیر ترجمه امیر یگانه
تصویر جلد کتاب قدرت شروع ناقص

کتاب قدرت شروع ناقص

معرفی کتاب قدرت شروع ناقص

کتاب الکترونیکی قدرت شروع ناقص نوشتۀ جیمز کلیر با ترجمۀ امیر یگانه در انتشارات امتیاز منتشر شده است. این کتاب به بررسی اهمیت شروع کردن کارها حتی در شرایطی که آمادگی کامل وجود ندارد، می‌پردازد. نویسنده تأکید می‌کند که بسیاری از موفقیت‌ها در زندگی نتیجه برداشتن قدم‌های کوچک اما مداوم است، نه تلاش برای رسیدن به کمال از همان ابتدا.

درباره کتاب قدرت شروع ناقص

کتاب قدرت شروع ناقص بر این ایده استوار است که بسیاری از افراد به دلیل ترس از شکست، منتظر زمان «مناسب» یا شرایط ایده‌آل می‌مانند و همین انتظار مانع از اقدام و پیشرفت آن‌ها می‌شود. جیمز کلیر در این کتاب با ترکیب داستان‌های الهام‌بخش، پژوهش‌های روان‌شناختی، و نکات عملی، به خوانندگان کمک می‌کند تا این موانع ذهنی را پشت سر بگذارند. غلبه بر ترس از شکست، تأثیر قدم‌های کوچک بر پیشرفت‌های بزرگ، اهمیت تمرکز بر فرآیند به‌جای نتیجه و روش‌های ایجاد عادت‌های مثبت و ماندگار از مباحث اصلی بررسی‌شده در این کتاب است.

کلیر تأکید می‌کند که کمال‌گرایی اغلب باعث تعلل و بی‌عملی می‌شود. او نشان می‌دهد که حتی شروع‌های ناقص نیز می‌توانند مسیر موفقیت را هموار کنند، زیرا با هر قدم، امکان یادگیری و بهبود بیشتر می‌شود. این کتاب ابزارهایی را برای برنامه‌ریزی، پیگیری پیشرفت، و حفظ انگیزه در مسیر دستیابی به اهداف ارائه می‌دهد. جیمز کلیر، نویسنده و سخنران برجسته آمریکایی در زمینه بهبود عادت‌ها، بهره‌وری، و رشد فردی است. او بیشتر با کتاب پرفروش عادت‌های اتمی شناخته می‌شود که در آن اصولی عملی برای ایجاد تغییرات پایدار در زندگی ارائه کرده است. کلیر به‌خاطر سبک ساده و روان خود در انتقال مفاهیم علمی پیچیده به مخاطبان عام، مشهور است.

کتاب قدرت شروع ناقص را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای افرادی که به دنبال انگیزه برای شروع کارهای جدید، غلبه بر کمال‌گرایی، و ایجاد عادت‌های مثبت هستند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به موضوعات مرتبط با رشد فردی و بهره‌وری علاقه دارند، توصیه می‌شود.

درباره جیمز کلیر

جیمز کلیر (James Clear) نویسنده و عکاسی آمریکایی است که آثارش از پرفروش‌ترین‌ها بوده است. او در دوران نویسندگی خود بیشتر بر مسئلهٔ «عادت» متمرکز بوده‌ است. فعالیت‌های کلیر بیشتر در حوزۀ ایجاد نگرش مناسب برای پذیرش اثر عادات کوچک بوده است. او ازطریق خبرنامه‌ٔ ایمیلی قدرتمندی، ارتباطی با طرفدارانش در کل دنیا برقرار کرده و محتواهای ارزشمندی را با آن‌ها به اشتراک گذاشته است؛ همچنین از طریق وب‌سایتش به‌نشانی jamesclear.com (که ماهانه چند میلیون بازدید دارد)، با همراهانش در ارتباط است. یکی از کتاب‌های مشهور او «عادت‌های اتمی» نام دارد. «ذهنیت برنده» کتاب دیگری از اوست.

بخشی از کتاب قدرت شروع ناقص

«آیوز، کار خود را با شاگردی در چاپخانه‌ای در ایتاکای نیویورک آغاز کرد. بعد از دو سال فراگیری کارِ چاپ، مدیریت یک نگارخانهٔ عکاسی را در جوار دانشگاه کُرنل برعهده گرفت. او دَه سالِ آتی زندگی خود را در نگارخانه، صرف یادگیری تکنیک‌های جدید عکاسی و مطالعه-ی دوربین‌ها، چاپگرها و نورشناسی کرد.

در سال ۱۸۸۱ جرقهٔ یک تکنیک جدید چاپی به ذهن آیوز رسید. او گفت: «در کنار مدیریت نگارخانهٔ فتوتایپم در ایتاکا، دربارهٔ مشکلات موجود در فرایند هافتون نیز مطالعه می‌کردم. شبی با ذهنی درمانده از حل مشکلات به بستر رفتم و همین‌که صبح از خواب بیدار شدم، جزئیات روند اجرایی و تجهیزات لازم را مقابلِ چشم‌هایم دیدم. انگار تصویرِ آن چیزی که می‌خواستم روی سقف اتاق نقش بسته بود».

آیوز بلافاصله تجسم خود را واقعیت بخشید و رویکرد جدیدش در چاپ را در سال ۱۸۸۱ به ثبت رساند. او ادامهٔ این دهه را به بهبود تکنیک جدید چاپی خود سپری کرد. آیوز تا سال ۱۸۸۵ این فرایند را توسعه داد به‌طوری که نتیجهٔ آن حتی از قبل بهتر بود. فرایند آیوز، که بعدها به همین نام شهرت یافت، هزینه‌های چاپ عکس را تا پانزده برابر کاهش داد و تا هشتاد سال بعد روشی استاندارد در صنعت چاپ باقی مانده بود.

بسیار خب، اکنون ببینیم در داستان آیوز چه درس‌هایی دربارهٔ فرایند خلاقانه وجود دارد.»

معرفی نویسنده
عکس جیمز کلیر
جیمز کلیر

جیمز کلیر (متولد ۲۲ ژانویه‌ی ۱۹۸۶) نویسنده، وبلاگ‌نویس و سخنران مشهور آمریکایی است. نوشته‌های کلیر بر موضوعاتی مانند چگونگی شروع کردن عادت‌های خوب (و پایبند ماندن به آن‌ها)، اجتناب از انتخاب‌های بد، انجام کارهای بیشتر در زمان کمتر و نحوه‌ی ایجاد فرآیندهای بهتر متمرکز است و مهم‌تر از همه این است که کلیر در مورد چگونگی پیاده‌سازی این ایده‌ها در زندگی روزمره می‌نویسد.

معنا در زندگی یعنی به گوشه‌ای از این عالم یک ارزش اضافه کنی.