معرفی و دانلود کتاب از خوب به عالی pdf + خلاصه رایگان

چرا بعضی شرکت‌ها جهش‌های موفقیت‌آمیز دارند، اما بعضی دیگر کاری نکرده‌اند؟

۴.۳ امتیاز(از ۹ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب از خوب به عالی

کتاب از خوب به عالی نوشتهٔ جیم کالینز است و با ترجمهٔ زهرا بختیاری در انتشارات الهام نور منتشر شده است. این کتاب به شما می‌گوید که چرا بعضی شرکت‌ها جهش‌های موفقیت‌آمیز دارند، اما بعضی دیگر نه.

درباره کتاب از خوب به عالی

کتاب از خوب به عالی یکی از پرفروش‌ترین و مهم‌ترین کتاب‌های حوزهٔ کسب‌وکار است. نشریهٔ فوربس در سال ۲۰۱۷، نام جیم کالینز را در فهرست ۱۰۰ مغز زنده‌ٔ کسب‌وکار در سطح جهان معرفی کرده است.

جیم کالینز و تیم پژوهشی او برای نوشتن کتاب از خوب به عالی حدود ۵ سال زمان گذاشتند و تاریخچهٔ ۲۸ شرکت را تجزیه‌وتحلیل کردند. پس از بررسی، این اطلاعات به عواملی مهم و کلیدی‌ دست پیدا کردند که به مخاطبان توضیح می‌دهد چرا بعضی از شرکت‌ها موفق می‌شوند و بعضی شرکت‌ها نمی‌توانند رشد کنند و در جای خود می‌مانند. این کتاب با زبانی ساده و روان مخاطبان را راهنمایی می‌کند.

خواندن کتاب از خوب به عالی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام صاحبان کسب‌وکارها پیشنهاد می‌کنیم. اگر از خواندن آثاری مثل کتاب راز (راندا برن)، پدر پولدار پدر فقیر (رابرت کیوساکی) و عادت‌های اتمی (جیمز کلیر) لذت بردید، این اثر را نیز دوست خواهید داشت.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۷ آذر ۱۴۰۴ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از خوب به عالی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباز خوب به عالی
عنوان دیگرچرا بعضی شرکت‌ها جهش‌های موفقیت‌آمیز دارند، اما بعضی دیگر کاری نکرده‌اند؟
موضوعمدیریت و کسب و کار
نویسندهجیم کالینز
مترجمزهرا بختیاری
انتشاراتانتشارات الهام نور
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۰/۰۶/۰۵
فرمت کتابPDF

۱۴۰۵/۰۱/۱۶

مفهوم کتاب بی‌نظیره از ترجمه راضی هستم.

۱۴۰۲/۰۸/۲۵

لازم برای همه